Manchester City: De Bruyne legalább egy hónapra kidőlt

Legalább egy hónapig nem futballozhat Kevin De Bruyne, a Manchester City belga középpályása – írja az MTI.

További olvasott hírek
Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

PL: csúszik a kezdés az MU–Liverpool rangadón

NEMZETISPORT Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának rangadóján a Manchester United a Liverpoolt fogadja, de biztos, hogy a meccs nem kezdődik el 17.30-kor, a tulajdonosi kör ellen tüntető szurkolók akciója miatt.

MU: Mourinhót kirúgták, Pogba 5 perccel később kirakott egy képet

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, kedd délelőtt a Manchester United labdarúgócsapata bejelentette, José Mourinho menedzser távozik a csapat éléről. Csupán percek teltek el a hivatalos bejelentést követően, Paul Pogba, a „vörös ördögök” középpályása máris posztolt egy fotót…

Videó: ritkán látni olyat, amit Higuaín csinált a büntetőnél

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, címvédő Chelsea 3–0-ra legyőzte a Sheffield Wednesdayt, Gonzalo Higauín pedig debütált a londoniaknál az FA-kupában. Az argentin támadó rögtön gólt is szerezhetett volna, Willian ugyanis felajánlotta neki, hogy rúgja ő a büntetőt. Az argentin azonban megköszönte új csapattársának a lehetőséget, megveregette a vállát, és mondta, rúgja csak ő a tizenegyest!

Leicester: lezuhant a stadion mellett a tulaj helikoptere

NEMZETISPORT A BBC beszámolója szerint lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy a csapat tulajdonosa a helikopterben tartózkodott-e.

PL: „Félek” – az eltűnt játékos a repülőről üzent barátjának

NEMZETISPORT Diego Rolán, a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgója megdöbbentő részletet osztott meg Emiliano Sala eltűnésével kapcsolatban.

Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.