Megjelent a Vidék íze áprilisi száma!

Kivételesen már hétfőtől kapható a friss lap az újságárusoknál, hogy minél több idő legyen a húsvéti receptek tanulmányozására, az ünnepi menü kitalálására. Többféle hideg előételt és kalácsot, családi vendégfogadáshoz illő főfogásokat kínálunk. Sok színes, formás és nagyon finom édességet készítettünk, húsvéti tortákat, habos gyümölcsös nyalánkságokat és játékos apróságokat. A hétköznapokra pedig friss, zöldséges fogásokkal készültünk, ropogós karalábéval, illatos medvehagymával, könnyű csirkehússal.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen

VIDEKIZE Garantáltan megfelelő állagú és kellően sűrű lesz az ételed, ha mindig a jellegének megfelelő technikát választod. Mutatjuk, melyek ezek.

Etessük szőlővel a vendéget!

VIDEKIZE Ha hirtelen ugrik be valaki hozzánk egy kávéra vagy egy italra, szeretjük pár falattal is vendégül látni.

Szőlőt a sütibe, és a lekvárba? Naná!

VIDEKIZE Készülhet belőle bor, sütemény, de nyersen is felfaljuk vacsorára, vagy uzsonnára. A szőlő az ősz sztárja, de mit kezdjünk ennek a csemegének a különböző fajtáival?

Mire használjuk a sajtreszelő 4 oldalát?

VIDEKIZE Sokféle sajtreszelőt lehet kapni a boltokban, de szinte minden háztartásban található egy négyoldalú reszelő. De használjuk-e ennek minden oldalát? Most eláruljuk, hogy mi mindenre jó ez a remek konyhai eszköz.

Pincepörkölt, amit mindenki máshogyan készít, de mégis melyik a legjobb?

VIDEKIZE Honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?