Megkapták új bérajánlatukat a szakképzésben oktatók

A fiatalokat kiemelten megbecsüli az új rendszer, akár több mint 75 százalékos fizetésemelést kaphatnak.

További olvasott hírek
P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

VAOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

"Így semmit nem nyerünk" - kiakadtak a szurkolók Szoboszlai edzőjére

RIPOST A drukkerek sejtik, miért esett ki a Liverpool.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

BAMA A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

FEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Gyászol a TV2

FEOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Gépjárműveket is vizsgáztatnak majd a hatvani középiskolában

HEOL Bővül a hatvani Damjanich János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (DISZI) kerekharaszti tanműhelye. A csaknem ötvenmillió forintos beruházás részeként kialakítanak egy gépjármű műszaki vizsgasort is.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

HEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Egy 39 éves nő megvert két kalauzt a vonaton, majd megharapott egy rendőrt

RIPOST Egy jegy nélkül utazó nőt akart leszállítani a kalauz.

Nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartottak Zalaszentgróton

ZAOL A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Polgárok a Polgárokért Egyesület közös nőnapi kerekasztal-beszélgetést tartott a közelmúltban, amely immár az ötödik polgári estként számított figyelemre Zalaszentgróton.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

NOOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Csellómánia hegedűvel fűszerezve

DUOL csellók hegedűvel

Tisztulj, Pét!

VEOL Tordai Levente szervezésében szemétszedési akcióra várnak mindenkit a Wimmer-kanyarhoz március 23-án, szombaton 9 órára. A takarítási helyszín a Pétről kivezető út és a cseri erdő széle lesz. Kérik, akinek van odahaza kesztyűje, hozza magával, akinek nincs, azoknak tudnak biztosítani.  

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

FEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Ruhaosztást tartanak Bátonyterenyén

NOOL Ruhaadományokkal is segítik a rászorulókat Bátonyterenyén. A Bátonyterenye Városi Egészségügyi, Szociális és Gyermekjóléti Központ ismét megtartja a már megszokott ruhaosztását, ezúttal március 21-én, csütörtökön – tájékoztatott közösségi oldalán az intézmény. A rászorulókat 9 és 13 óra között várják majd a nagybátonyi településrészen, a Rimay út 22. szám alatt.

Egy hét alatt több mint félezren mulasztották el a biztonsági öv használatát

FEOL A ROADPOL éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség március 11. és 17. között tartott ellenőrzést az ország egész területén, mely során a passzív biztonsági eszközök használatát vizsgálták.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

VEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

ZAOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Több versenyen is bizonyítottak a Móricz iskola diákjai

DUOL A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola diákjai kiemelkedő eredményeket értek el több rangos versenyen is. 

Programözön az ELTE SEK-en

VAOL Tavaszi Egyetemi Napokat tartanak a SEK-en április 8–10. között.

A hősökre emlékeztek Nemesvámoson is

VEOL Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett nemesvámosi ünnepségen Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszöntötte az ünneplő közönséget.

Gyászol a TV2

VEOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Digitális forradalom indul az elektromos hálózatban a napelemek, hőszivattyúk és e-töltők miatt

VG A gazdasági versenyképesség szempontjából kulcsfontosságúvá válik, hogy a villamosenergia-rendszer képes legyen megfelelni az alapvetően módosuló és növekvő igényeknek. A termelői, fogyasztói és – néhány éve még lényegében ismeretlen fogalomnak számító – termelő-fogyasztói oldalon megfigyelhető rohamos változások elkerülhetetlenné teszik az elektromos hálózat kapacitásának gyors növelését, ami a hálózat digitalizációja nélkül nem lehetséges.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

ZAOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Gyászol a TV2

VAOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Évértékelő az igazgatóságon, köszönet az állomány munkájáért

BAMA Évértékelő állománygyűlést tartott március 18-án a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendezvényen Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója is részt vett.

Hatalmasat javult a német gazdasági hangulatindex

VG A vártnál jobb eredményeket közölt a ZEW.

Egy jó fizikai munkás tud annyit keresni Magyarországon, mint egy diplomás - VG Podcast

VG Az a megrendelő, aki minőséget kap, hajlandó kifizetni akár a magasabb árakat is, ha tudja, hogy időtálló munkát kap cserébe, erről beszélt a Bruttó legújabb adásában Németh László, az IPOSZ elnöke.

A kormány nem kockázatként, hanem lehetőségként tekint a kelet-nyugati együttműködésre (videó)

HEOL Magyarország nem fenyegetésként, nem kockázatként, hanem hatalmas lehetőségként tekint a kelet-nyugati együttműködésre, amelyből minden fél sokat profitálhat - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Bangkokban.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

VEOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Zirc 40 – 10+1 érdekesség a kisváros születésnapjairól (archív képgaléria, videó)

VEOL Már 40 éve város a Bakony fővárosa. A kerek születésnap apropóján összegyűjtöttünk tíz érdekességet a Napló korábbi számaiból, a várossá váláshoz kapcsolódó tudósításokból. Zirc címeréről, gyáráról, lufiba rejtett üzeneteiről is.

Őrizetbe vettek egy ukrán kémet Franciaországban

RIPOST Kijev a legszorosabb szövetségeseiben sem bízik.

Víz világnapi Balcsi-partit rendeznek

ZAOL A víz világnapja alkalmából Balcsi-partit rendez Keszthelyen a Nők a Balatonért Egyesület. Március 24-én, vasárnap 15 órakor a Balaton-parti Zenepavilonnál várják az érdeklődőket kincskereséssel, Balaton-koszorúzással, vízkóstolással, társasjátékkal, Tücsi bohóccal és ajándékozással. A kincskereső játékot családoknak, baráti társaságoknak hirdették meg.

Közvetlen légijárat indul Bangkok és Budapest között – videó

VG Tavaly több mint tízezer thai turista érkezett Magyarországra, és több mint harmincezer magyar látogatott Thaiföldre.

Eldőlt: Vitézy Dávid elindul a főpolgármester-választáson (videó)

HEOL A BKK egykori vezérigazgatója szerint a fővárosban jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja.

A zalai mozik keddi műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.15 A repülő osztály (német családi vígjáték); 18.00 Most vagy soha (magyar történelmi kalandfilm); 20.30 Bernadette – A főnökasszony (francia életrajzi dráma)

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

ZAOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Utasokkal teli busznak csapódott egy sofőr a 18. kerületben: többen megsérültek

RIPOST A balesetben összesen nyolcan sérültek meg.

Ingyenes szív és érrendszeri szűrés Dunaújvárosban

DUOL A SzívSN Országos Betegegyesületének helyi koordinátora Gáspár Szilvia, és a Szent Pantaleon Kórház Egészségfejlesztési Irodája, meghívja Dunaújváros és környéke 18 év feletti lakosságát térítésmentes szív és érrendszeri szűrővizsgálatokra - olvasható a kórház honlapján.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

FEOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Pillangókéssel dobálta meg barátnőjét a bánki üdülőtelepen

NOOL A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 23 éves férfi ellen, aki pillangókéssel fenyegette meg az őt elhagyni szándékozó barátnőjét.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

VAOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Elszabadult a pokol a német iskolákban

VG Egyre több fegyver, egyre több erőszak az iskolákban Németországban.

Gyászol a TV2

DUOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Hogyan készül a rügyelixír?

VAOL Rügyelixírekkel az egészséges életért címmel tartanak műhelymunkával összekötött előadást az oszkói szőlőhegyen szombaton délután. A kurzust Demeter Judit egészségfejlesztőmentálhigiénikus vezeti majd. A növények rügyei értékes kiegészítőivé válhatnak a táplálkozásunknak. A növényi rügyekből hosszú évszázadok óta készítenek kivonatokat, amelyek megújító és jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre. A műhelymunkán a résztvevők megismerhetik majd az egyes növényi rügyek jótékony hatásait és megtanulhatják a rügyelixírek elkészítésének folyamatát is. A program előzetes regisztrációval látogatható.

Várják a javaslatokat Berhidán

VEOL A berhidai képviselő-testület legutóbbi ülésén megalkotta rendeletét az önkormányzat által alapított kitüntető címekről, díjakról. A rendelet hatályba lépett, az alapított címekre és kitüntetésekre március 31-ig lehet javaslatot benyújtani a polgármesternek címezve. A javaslatokat az áprilisi ülésen terjeszti a polgármester a testület elé, a kitüntetéseket a szeptemberben rendezendő Berhidai Napokon adják át.  

Plagizálhatott a komlói Gyurcsány-jelölt az ünnepi beszédében

BAMA Plagizálhatott, vagy feladatot végezhetett el a komlói baloldali polgármesterjelölt, Barbarics Ildikó március 15-i ünnepi beszédében, amit közzétett a közösségi oldalán is. A Gyurcsány Ferenc támogatottjainak listáján szereplő Barbarics hosszú bekezdéseket szó szerint vett át a Soros György által pénzelt szervezettől, amivel plagizálhatott.

TikTokon hódítják meg a szavazókat az európai radikálisok

VG A közösségi médiában dőlhet el az EP-választás eredménye.

Elesett az M5-ös Budapest felé, forgalomkorlátozás van érvényben

BORSONLINE Egy autós szalagkorlátnak csapódott, majd a sztára túloldalára borult.

Már alapozzák a Ligetsori buszmegállót

FEOL Novemberben súlyos baleset híre rázta meg a közvéleményt: egy buszmegállóban várakozó embert elsodort egy autós, majd a buszmegállóba, végül egy kerítésbe csapódott. Az emberi élet értéke, és az áldozat sérülése mellett eltörpülnek az anyagi károk, de tény: azóta buszmegálló nélkül maradt a Ligetsor ezen szakasza. De már nem sokáig!

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

ZAOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

"Hiába próbálkozom" - nagy bejelentést tett G.w.M

BORSONLINE Nem hiszünk a szemünknek.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

DUOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Április közepéig lehet égetni Zalaegerszegen, itt találja a szabályokat

ZAOL Április 15-ig szabad csak elégetni a kerti hulladékot Zalaegerszegen, szerdánként és szombatonként, bizonyos feltételekkel, amelyeket az önkormányzat környezetvédelemről szóló rendelete sorol fel.

Eltűnt egy 17 éves lány Dunaújvárosból

DUOL A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

FEOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

VAOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Több mint nyolcvanan vettek részt a gyenesdiási lelki programon

ZAOL Idén is megrendezték az Újszövetség maratont Gyenesdiáson. Ezúttal több mint nyolcvanan olvasták a Szentírás második részét, majdnem 24 órán át.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

HEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

BAMA A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári ügyelet

NOOL Orvosi ügyelet

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

DUOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Bárányok lepik el szombaton a gyermekkönyvtárat

BAMA Húsvétváró családi nappal készül a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára március 23-án délelőtt 11 órai kezdettel.

„Nem vonzódom a feleségemhez a műtétje óta: azt hitte, megcsalom, de az igazság még jobban letaglózta!”

BORSONLINE Nem tudja megszokni a változást egy férj.

Tragédia Kerekegyházán: nem lehetett megmenteni a melléképületnek hajtó autós életét

BAON A hétfő esti balesetben egy ember elhunyt.

A híres, különleges vásári sült kolbász

DUOL Éppen eleget hallottam és olvastam róla ahhoz, hogy a bemutatón, és a zsűri (a fogyasztók) kritikájának napján, a Dunaföldvári Vásár szezonnyitó eseményén, az elmúlt vasárnap délelőtt én is megjelenjek.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

DUOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

ZAOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Kálmán Olga jelölése: ezt most elcseszte, Gyurcsány elvtárs/úr!

MAGYARNEMZET A magyar választók döntő többsége nem szeret komoly pozíciók esetében kísérletezni: a szakértelmet és a tapasztalatot várja el a miniszterektől, a képviselőktől, a polgármesterektől és a főpolgármestertől.

Jelentősen bővült a napi fogyasztási cikkek forgalma

MAGYARNEMZET A 21 fejlett európai országot vizsgáló elemzés szerint Magyarországon nőtt a leggyorsabban az élelmiszerek, háztartási vegyi áruk és kozmetikumok forgalma.

Heves orosz rakétatámadás érte Kijevet

MAGYARNEMZET Erről Vitalij Klicsko kijevi polgármester számolt be Telegram-csatornáján.

Ünnepel a győztes és a vesztes is

MAGYARIDOK Horvátországban nem az elveszített aranyat siratják, hanem a bravúros ezüstnek örülnek. Zágrábban 35 ezren nézték a meccset a Jellasics főtéren.

Fordítva a lovon

MAGYARIDOK Összezárt a hazai autósvilág. A céljuk sem titok: kicsinálni a rendőröket, az összeset, akik a biztonságunk szolgálatára esküdtek fel.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

NOOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

VEOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Botrány Gábor Zsazsa szobra körül: Megtörte a csendet a Magyar Hollywood Tanács elnöke

BORSONLINE Frédéric von Anhalt herceg februári őrjöngése óta semmit sem lehet tudni az alkotás sorsáról.

Falusi Mariann is koncertezett – nagy siker Berhidán (képgaléria)

VEOL Aláírásgyűjtéssel egybekötött, zenés délutánt szervezett a város közparkjában a hétvégén a kis templom megmentéséért a helyi Status Quo Csoport. A Falusi Mariann fellépésével színesített rendezvény célja a szórakoztatáson túl a műemlékvédelmet élvező, egyedi értéket képviselő középkori Szent Kereszt-templom megmentésére, állagának megóvására, illetve felújítására indított petíció támogatóinak toborzása is volt, ami sikerrel járt.

A Fejér vármegyei mozik keddi műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A három testőr: Milady: 13.30, 18.10. A méhész: 20.20. A repülő osztály: 16.10, 19.15. Baghead – Holtakkal suttogó: 17.40, 20.30. Bajos csajok: 13.45. Bálnák: A bolgyó őrei: 13.00. Bob Marley: One love: 18.00. Demon Slayer – To the Hashira Training (Kimetsu no Yaiba): 14.45. Dűne – Második rész: 13.30, 15.40, 16.50, 17.50, 19.00, 20.15. Emma és a fekete jaguár: 15.30. Imádlak utálni: 15.50, 17.45, 20.00. Kacsalábon: 13.30. Képzeletbeli: 17.00, 19.45. Kutya és macska: 15.30. Madame Web: 13.00. Most vagy soha!: 13.15, 14.30, 16.00, 17.15, 18.45, 20.00. Semmelweis: 15.20. Wonka: 13.00.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

DUOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Több tucat felújított FLIRT motorvonat áll újból szolgálatba a MÁV-nál

VAOL Korszerűsítették többek között az utastájékoztató rendszert, illetve laptopok, mobiltelefonok töltéséhez használható dugaszolóaljzatokat és USB-töltőket szereltek be az ülések mellé.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

VEOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

Másfél milliárd forintnyi adót csalt el egy szójával üzletelő banda, Sárvárra vezettek a szálak - videó

VAOL Öt embert hallgattak ki gyanúsítottként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi nyomozói, miután a szójadarával üzletelő banda 1,5 milliárdos vagyoni hátrányt okozott a költségvetésnek az áfa eltüntetésével.

Jön a IX. Fehérvári Halünnep - íme a részletek

FEOL A tavalyi évben az akkor rendelkezésre álló forrásokra és az elszabadult alapanyagárakra hivatkozva a Fehérvári Halünnep a közösségi oldalán jelentette be, hogy nem rendezik meg népszerű rendezvényüket. Idén azonban úgy tűnik, hogy a Halünnep újult erővel, kilencedik alkalommal tér vissza, hogy gasztronómiai kínálatával elkápráztassa a résztvevőket.

Szánthó Miklós: Trump az egyetlen, aki békét teremthet (videó)

VAOL A tűzszünet és a béke nemcsak Magyarország vagy Európa, hanem az USA érdeke is – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Vitézy Dávid bejelentette: elindul a főpolgármesteri székért – videó

VG „Döntöttem: indulok főpolgármester-választáson” – közölte Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.

Eldőlt: Vitézy Dávid elindul a főpolgármester-választáson (videó)

NOOL A BKK egykori vezérigazgatója szerint a fővárosban jelenleg mindent átsző a két politikai oldal háborúja.

Emlékszel még az énekes tehetségkutató sztárjára? 12 évvel a verseny után fel se lehet ismerni

BORSONLINE Még jószerével gyerek volt, amikor feltűnt a tévében.

Tojáskeresés, locsolás és egy tál jó roma étel

DUOL A Nagyvenyimi Roma Nemzetiségi Önkormányzat hív és vár minden roma és nem roma érdeklődőt a 2024. március 31-én vasárnap 16-18 óra között megrendezésre kerülő játékos tojáskereséssel egybekötött roma locsolónapi rendezvényére. A rendezvény helyszíne: Nagyvenyim, Holló u. 7.

Visszaállt a rend a megrongált játszótéren

FEOL Két hónappal ezelőtt történt az a szerencsétlen esemény Polgárdiban, amely felrázta a kisváros közösségét. A Munkácsy lakótelepen található játszóteret vandálok tették tönkre

Roadpol-akció: több mint tízezer autóvezető nem kapcsolta be a biztonsági övet

BAON Még mindig nagyon sok a felelőtlen gépjárművezető – közölte a police.hu oldalon az Országos Rendőr-főkapitányság.

A Fejér vármegyei tévék, rádiók keddi műsora

FEOL A műsorváltoztatás jogát a tévétársaságok és a rádióadók fenntartják!

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

FEOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

„Nem csak a rászorulóknak szól, hanem mindenkinek!"

FEOL Ismét jól sikerült ruhabörzén vannak túl Előszálláson – jegyezte meg a FEOL-nak Varga-Gyenge Ibolya és Lajkó Ernesztina családsegítők.

Orbán Viktor: együtt erő vagyunk!

NOOL A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy fényképet a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésről.

Vármegye III.: megint előzés volt az élen a keleti csoportban

VEOL Visszavette a vezetést a labdarúgó vármegye III. keleti csoportjának tabelláján a Tótvázsony. A nagy rivális Bakonynána is nyerni tudott, de a tótvázsonyiak tíz találatig jutottak és jobb gólarányuknak köszönhetően előztek.

Jó hír a nyugdíjasoknak: újabb kedvezmény érkezik

RIPOST Kik kapnak pontosan ilyet és mire lesznek jogosultak ezzel?

Gyászol a TV2

ZAOL Szabó Renátát a magyar sztárok közül sokan gyászolják.

Nagy László: Ez csak a kezdet! Kovács Péter: Olimpiát nyerhetünk! (videó)

DUOL A magyar kézilabdázás két korábbi klasszisa több mint bizakodó a magyar csapat esélyeit illetően a párizsi játékokon.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

VEOL A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.

Országos elsőként, 40 éve lett városi televízió Fehérváron

FEOL Éppen negyven évvel ezelőtt, 1984. március 19-én kezdte meg működését az ország első vidéki stúdiójaként Székesfehérváron a Városi Televízió.

Különleges túrákat, barlangi relaxációt szervez a nemzeti park

HEOL Két szakvezetést is szervez az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából a BNPI. Rekreációs, relaxációs programot indítanak a Szent István-barlang Fekete-termében.

Francia filmek legjavát lehet látni az Urániában

HEOL Nyolc filmet vetítenek majd a moziban.

A parlament előtt a kriptoeszközök piacát szabályozó előterjesztés

VG A parlament ma dönt a kriptoeszközök piacát szabályozó előterjesztésről. A jogszabálytervezet elfogadása esetén a Magyarországon működő hagyományos pénzintézetek is kínálhatnak digitális eszközöket, így bitcoint is ügyfeleik számára.

Aki szabni-varrni vagy famunkát szeretne, jelentkezzen!

DUOL Nyitott műhely a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben

Nem állt meg az elsőbbségadás táblánál a nagykanizsai sofőr, 2 hónapra elvették a jogsiját

ZAOL Egy 51 éves nagyrécsei férfi közlekedett személyautóval Nagykanizsán, a Petőfi Sándor utcában. A Balatoni utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát. A rendőrök azonnal megállították és ellenőrizték a szemük láttára szabálysértést elkövető sofőrt és előállították a kapitányságra gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából. A gépkocsivezető elismerte a szabálysértés, tettéért 39 ezer forint pénzbírságot kapott és a járművezetéstől is eltiltották két hónapra, írja a police.hu.

P. Gábor egy hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást a DK-s polgármesternek (videó)

BAMA A letartóztatott P. Gábor egy 2022-es hangfelvételen arról beszélt, hogyan intézett ingyenlakást Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármesternek – adta hírül a Magyar Nemzet. Ha ilyesmi valóban megtörténhetett Kispesten, abban P. Gábornak fontos szerep juthatott, ugyanis ő vezette a kerületi Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodát.