Megnövekszik a felhőzet, erős széllökések várhatók Zalában

Hétfőn egy markáns hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet.

További olvasott hírek
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

DUOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

FEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

ZAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BAMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szabó Franciska popsija elvonja a figyelmet a kilátásról

BAMA Ki ne szeretne egy ilyen kilátást az erkélyéről? Azonban nem egyszerű a háttérre koncentrálni, ha az Exatlon baranyai sztárja kecsesen pózol a korláton. Szabó Franciska tudjuk, hogy sosem szégyenlősködik. Büszkén mutatja meg rajongóinak szinte mindennap csodálatos alakját.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VAOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

NOOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Kalasnyikovval tartotta rettegésben a párját: átélt borzalmairól pakolt ki a világbajnok exe

RIPOST Ruiz szexuálisan, fizikailag, lelkileg bántalmazta exnejét.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

NOOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

FEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SONLINE Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

KEMMA Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SONLINE Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

RIPOST Szerinte a háborúban patthelyzet alakult ki.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

VEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

DUOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

HEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Idén is lesz majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

BAON A kecskeméti majális generációk óta egyet jelent a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett május 1-i családi programkavalkáddal. Nem lesz másképp idén sem: május 1-én már délelőttől szeretettel várja a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. a vendégeket Kecskemét kedvenc szabadtéri területén, ahol minden korosztály számára színes programokkal készülnek.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

TEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Meghalt András Ferenc filmrendező

TEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Nem gondolná, hol tűnt fel Mahé a Veszprém-Aalborg meccsen! (fotókkal)

VEOL A francia irányító nem került be a keretbe a Telekom Veszprém-Aalborg Handbold kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő első meccsén, csütörtökön a Veszprém Arénában.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Programok, rendezvények Zala megyében

ZAOL Tudja meg, mi történik Zala megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

„Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet” – megszólalt a hétfőn elhunyt zalai focista testvére

ZAOL Rettenetes tragédia történt hétfőn este a az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC fiatal játékosa, Hegedüs Viktor Marcell, hirtelen összeesett a pályán, ahol édesanyja és barátnője is jelen volt. A gyors segítség és a mentők megérkezése ellenére a fiú a helyszínen elhunyt.

Apukájának akart vacsorát vinni – fél óra alatt megtalálták az eltűnt ötéves zalai kisfiút

ZAOL Egyedül indult útnak az a zalai kisfiú, akinek kétségbeesett édesanyja hívta a rendőröket hétfőn este. Mint kiderült, a gyerek csak vacsorát szeretett volna vinni dolgozó édesapjának.

Két autó ütközött Zalaegerszeg és Egervár között

ZAOL Összeütközött két személyautó a 74-es főút Zalaegerszeg és Egervár közötti szakaszán, az 55-ös kilométerszelvénynél.

Az asszony a földön, míg beteg férje az ágyban feküdt ellátatlanul – Életet mentettek a baki polgárőrök

ZAOL A figyelmes boltos és a szomszéd, a helyzet komolyságát felismerő polgárőrök, az azonnal reagáló rendőrök nagy valószínűség szerint az életét mentették meg nemrég egy bajba jutott idős, beteg házaspárnak.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

BAON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

BORSONLINE Borzalmas körülmények között találták holtan a kisbabákat.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

KEMMA Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

SZOLJON Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Szükség van Közép-Európa hangjára

HEOL Napjainkban, amikor a világ számos országa háborús lázban ég, Magyarország számára a legfontosabb a béke - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter csütörtökön Budapesten, miután megbeszélést folyatott a CEDC (Közép-európai Védelmi Együttműködés) védelmi minisztereivel.

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

RIPOST Schoblocher Barbara vette észre, hogy rosszul lett.

Meghalt András Ferenc filmrendező

VEOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

ZAOL Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

SZOLJON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Meghalt András Ferenc filmrendező

BAON Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.