Megyei események

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

További olvasott hírek
Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

VG Sokat kellett rá várni, de végre megtörtént: kihirdették a győztest és kiderült, ki építheti meg az új Duna-hidat Mohácsnál.

Viharkárok a megyében

BACS.KATASZTROFAVEDELEM Bács-Kiskun megye területén átvonuló viharral kapcsolatosan közel száz esetben avatkoztak be a megye tűzoltói, vasárnap késő estig, a vihar okozta károk felszámolásánál.

Üzlethelyiség égett Dunaföldváron - Megyei események

BACS.KATASZTROFAVEDELEM Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 5 tűzesettel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Lakóházban berendezési tárgyak égtek Kiskunhalason - Megyei események

BACS.KATASZTROFAVEDELEM Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Megyei események

BACS.KATASZTROFAVEDELEM Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Álló kisbusznak ütközött egy személyautó Tiszaalpáron – Vármegyei események

BACS.KATASZTROFAVEDELEM Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.