Melyik az ideális mikró a konyhánkba?

A legtöbbünk a hűtőből kivett ételek, italok melegítésére vagy olvasztásra használja, ennél azonban több dologra is használhatjuk a mikrohullámú sütőt: lássuk, melyik típus illik a mi háztartásunkba!

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Nem tudod milyen a tökéletes íróasztal? Segítünk!

LAKASKULTURA A gyerekek ősszel megkezdik iskolai tanulmányaikat, szülőként tehát ideje elgondolkodnunk, hogy hol és milyen tanulósarkot tudunk kialakítani a lakásban.

Így legyen varázslatos a hálószobád

LAKASKULTURA A hálószoba a lakásunk legmeghittebb része, így megérdemli, hogy szépen felöltöztessük. Néhány egyszerű, de különleges ötlettel varázslatossá tehetjük ezt a helyiséget.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Ódon hangulat mai megoldásokkal

LAKASKULTURA Sokan szeretik, ha egy épületnek van története. Ők a régebbi stílusú házakban is rátalálhatunk olyan lakásra, amely lenyűgöző adottságokkal rendelkezik, és amelyekben el tudja képzelni magát és családját.

Látványos megoldások egy térben

LAKASKULTURA Az egyterű, kisebb méretű lakásokban is kialakíthatunk félreeső részeket vagy leválasztott funkciókat.