Merkely: gyorsan terjed a brit mutáns vírus, sokkal jobban kell vigyázni

Merkely Béla azt mondta, a brit mutáns vírus jóval fertőzőképesebb, nagyon könnyű elkapni, az esetek 80-90 százalékát Budapesten már ez okozza.

További olvasott hírek
Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Hétköznap 9 és 11 óra között csak az idősek vásárolhatnak a boltokban (videó)

DELMAGYAR Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy videót a koronavírus-járvány elleni védekezés legújabb eljárásával kapcsolatban.

Megnyúzták, majd megsütötték maguknak a kutyákat a migránsok

DELMAGYAR Kétségbeesetten számolt be arról egy lampedusai nő, hogy mit művelnek a migránsok a birtokán. Az illegális bevándorlók amellett, hogy ott isznak és drogoznak, megették a nőnek az állatait is – a bárányok és a csirkék mellett nem kímélték a kutyákat sem, azokat is megsütötték maguknak.

Felborult egy busz, legalább 17 ember meghalt

DELMAGYAR A jármű egy hídon borult fel.

A legfrissebb bejelentések – kövesse velünk élőben a kormányinfót!

DELMAGYAR Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolnak be a kormány legújabb döntéseiről.

Hiába kiáltott segítségért: öt kutya marta halálra a 19 éves lányt

DELMAGYAR Az egyik kutyatulajdonos szerint az állatok csak tették a dolgukat.