Milyen lenne ma Coco Chanel hálószobája?

Legyen szó divatról, zenéről vagy művészetről, a következő hírességek mind olyan örökséget hagytak az utókorra, amelyek a mai napig meghatározóak és inspirálóak. Ez az, ami lenyűgözte Neville Johnson tervezőit, akik újragondolták, milyen hálószobákba költöznének be manapság kedvenc ikonjaink.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Látványos megoldások egy térben

LAKASKULTURA Az egyterű, kisebb méretű lakásokban is kialakíthatunk félreeső részeket vagy leválasztott funkciókat.

Praktikus megoldások kis lakáshoz

LAKASKULTURA Sokszor barátságosabb légkört tudunk teremteni egy kisebb lakásban, mint egy tágasabb otthonban. A tér hiánya ugyanis sok esetben nagyobb kreativitást igényel.

Dekoráljunk hűsítő fehérrel!

LAKASKULTURA A forró nyári hónapokban üdítően hatnak a fehér árnyalatok a lakásban, ráadásul remek hátteret biztosítanak a különböző egzotikus mintáknak is.

Szeretnél környezettudatosan élni, de nem tudod, hogyan kezdd? Megmutatjuk!

LAKASKULTURA Fontos a környezettudatosság, de sokan vannak, akik hiába szeretnének eszerint az elv szerint élni, nem tudják, pontosan mivel is kezdjék mindezt.

Hallottál már az okosredőnyökről? 5 okunk van, amiért imádjuk

LAKASKULTURA Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen, ráadásul még jelentős rezsiköltséget is megtakaríthatunk velük. Összegyűjtöttük azt az öt okot, amiért megéri beszerezni az okosotthon ékszereiként is funkcionáló redőnyöket.