Mintegy 800 grammnyi kokaint és amfetamint találtak egy kerepesi dílernél

Mintegy 800 gramm kokaint és amfetamint, valamint kábítószergyanús tablettákat találtak egy kerepesi dílernél – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu-n. A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a civilruhás rendőrök akkor csaptak le a 34 éves férfire, amikor kábítószergyanús anyagot adott el egy vevőjének a gödöllői panelházaknál. A földre vitt férfit megbilincselték, szatyrában 261 […] A Mintegy 800 grammnyi kokaint és amfetamint találtak egy kerepesi dílernél bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

További olvasott hírek
Kiütéssel nyerte meg a Paks elleni rangadót a Puskás Akadémia

FEOL Elvesztette rangadó jellegét a Puskás Akadémia FC Paksi FC elleni összecsapása, miután a felcsútiak kiütéses, 5-0-s győzelmet arattak a labdarúgó NB I 29. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén.

BÚI Duatlon: Útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek Balatonbogláron a verseny hétvégéjén

SONLINE Ismét a sport szerelmeseinek ad otthont Balatonboglár, ahol a X. BÚI Duatlon Országos Bajnokság és Mix-váltócsapat verseny miatt számos útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani április 27-28. között. Mutatjuk a részleteket!

Tótkomlós ünnepelt, díjakat adtak át - galériával

BEOL Ünnepi hétvégére készültek a tótkomlósiak. Szombaton nagyon sok vendég érkezett a városba, hogy együtt ünnepeljen a helyiekkel a város napján. A már hagyományos virágvásár mellett koszorúztak, ünnepi testületi ülést is tartottak a természet házában, ahol az újratelepítés és a várossá nyilvánítás kerek évfordulóira emlékeztek. Végül átadták a Pro Urbe díjakat is.

Elegük lett a Kanári-szigeteken élőknek: többen éhségsztrájkba kezdtek a fenntarthatatlan állapotok miatt

VG Az állami lakáshiány és a megélhetési költségek miatti válsága odavezetett, hogy a hotelekben, éttermekben dolgozó szobalányok és pincérek közül ma sokan kunyhókban élnek.

György Oszkár emlékére

FEOL A két világháború között élt Székesfehérváron egy kiváló középiskolai tanár, aki a magyar nyelvet és irodalmat, valamint a franciát tanította a gimnáziumban. György Oszkár azonban azon pedagógusok közé tartozott, akik nemcsak a katedrát tekintik az ismeretterjesztés és a tanítás terepének. A Nyugat köreihez közel álló írástudó költőként és műfordítóként és jeles érdemeket szerzett, a Radnóti Miklóséhoz hasonló tragikus haláláig.

Parkoló járműnek hajtott egy autó Vizsláson

NOOL Személyautó hajtott egy parkoló járműnek a település Kossuth Lajos útján szombat délután.

Schumacher egyedi luxusóráira lehet hamarosan licitálni

VG A legértékesebb darab több mint 800 millió forintot ér.

Sokkoló adatok: lassan telefonnal és tablettel a kezükben születnek a gyerekek

VG A legkisebbek többsége már internethasználó.

Országos Akvarell Tárlat nyílt középiskolások alkotásaiból Egerben

HEOL Az Eventus iskola a kezdeményezéssel hagyományt szeretne teremteni. Az akvarell hazai fővárosa Eger, jelentette ki a Magyar Vízfestők Társasága elnöke.

Csúnyán kitömte a Paksi FC-t a parádézó Puskás Akadémia

TEOL Nem tudott megállni a lejtmenetben a Paksi FC, amely 5–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától az OTP Bank Liga szombati meccsén.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

BAON Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

A labdarúgás helyi ünnepére készülnek Hercegszántón

BAON Fél évszázaddal ezelőtt a település focitörténetének talán legemlékezetesebb mérkőzése volt az akkori Népstadionban. A Hercegszántói TSZ SK csapata megnyerte a Szabad Föld Kupát. Erre emlékezve szerveznek programokat május elsejére.

Megküzdött a fogyásáért Eszter: "Ez a százegyedik életmódváltásom"

RIPOST Eszter számtalan diétát kipróbált korábban, de mindegyiknek ugyanaz lett az eredménye.

Összegyűlt a szükséges mennyiségű aláírás, Miklóson is elindult a Fidesz-KDNP kampánya

SZOLJON Néhány óra leforgása alatt összegyűlt a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt, illetve képviselőjelöltek indulásához szükséges aláírás Törökszentmiklóson, így hivatalosan is elindította kampányát a párt a városban – ezt Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő, és Kis Zoltán, független, a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt jelentette be szombat délelőtt Törökszentmiklóson.

Felcsúton kell folytatni a remek sorozatot

KEMMA A Komárom VSE gárdája ugyan többször is döntetlenre végzett idén, mégis ők az egyetlen gárda a csoportjukban, akik veretlenek még 2024-ben.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

BAMA Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Le kell bontani Feldebrő megrongálódott megállóját

HEOL Egy baleset miatt kell elbontani Feldebrő központi buszmegállóját.

Idén is keresik a Balaton fagyiját

ZAOL Idén tizenegyedik alkalommal szervezik meg a Balaton Fagyija versenyt, amelyre május 5-ig jelentkezhetnek a régió cukrászai.

Felcsúton is kikapott a Paks

BEOL A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

BEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Ez a négy kerti növény nagyon mérgező, vigyázz vele, hova ülteted őket

RIPOST Csak biztonságos helyre szabad telepíteni őket.

Dr. Havasi Dezső lett Dombóvár új díszpolgára

TEOL Dr. Havasi Dezső, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke vehette át idén a Pro Oppido Dombóvár díszpolgári címet.

Kecskeméti anyakönyvi hírek

BAON A Petőfi Népe április 20-ai számában található anyakönyvi híreket itt olvashatja.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

ZAOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

TEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Curtis: "Kapom az üzeneteket, hogy gyilkos a bátyám..."

RIPOST Három évvel ezelőtt zárták börtönbe a rapper bátyját.

A sereghajtót fogadja a Haladás vasárnap 17 órai kezdettel

VAOL A labdarúgó NB II. 29. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt látja vendégül.

Ignácz Kristóf: a zene kultúrákon átívelő erejére is épít a Szolnoki Szimfonikus Zenekar

SZOLJON A Szolnoki Szimfonikus Zenekar régi hagyományokkal bíró zenei társulat. Az évek során nemzetközi ismertségre is szert tettek, változatos, színes előadásaikkal széles közönséget képesek meghódítani.

Hívó szó: Vegyél részt te is államhatárunk védelmében!

BAMA Az elmúlt héten is több helyszínen találkozhattak toborzóinkkal Baranyában.

Házasság első látásra: ezek voltak a legviccesebb mondatok

RIPOST A műsor sztárjainak mondatai néha rosszul sülnek el.

Ismét kolbászgyúró és lekváros papucsot készítő diákokkal népesült be a csabai klubház

BEOL A békéscsabai Lencsési Általános Iskola 5. a osztályos diákjai Vágvölgyiné Mácsanszki Eleonóra osztályfőnökkel érkeztek az Uhrin Zoltán Klubházba kolbászgyúrásra és szilvalekváros papucs készítésére pénteken délután.

"Elvesztettük a reményt" - Nincs menekvés a szili romházból, mégis ott élnek Erzsébeték - Fotók

BORSONLINE A család hiába kér segítséget, nem kapnak.

Idézze fel velünk, milyen volt Kiskunhalas a '80-as években!

BAON A fortepan.hu fotóival múltidézésre hívjuk olvasóinkat. Mutatjuk, milyen felvételek készültek az 1980-as években Kiskunhalason.

Már röpködnek a kardoslepkék és a fecskefarkú lepkék

BAON Már napok óta megfigyelhetők a szép számmal repülő kardoslepkék és fecskefarkú lepkék. A két fajt röptükben nem is olyan könnyű elkülöníteni. AKiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság összegyűjtötte a két faj életmódjához és természetvédelmi helyzetéhez kapcsolódó információkat.

Felcsúton is kikapott a Paks

NOOL A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Felcsúton is kikapott a Paks

HEOL A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Megújulnak a szobrok Mágocson

BAMA  Szoborfelújításba kezdenek Mágocson a helyiek. A Mágocs Jövőjéért Közalapítvány felhívása alapján a település kulturális örökségének a megőrzése kiemelt céljuk, amibe beletartozik a köztéri szobrok felújítása. A Közalapítvány Kuratórium döntése alapján gyűjtést szerveznek, első felújítandó szobor a József Attila utcában található Nepomuki Szent Jánosé. A felújításra akármekkora összeget lehet küldeni az alapítvány számlaszámára, ami a település honlapján megtalálható. A gyűjtés április 30-ig tart.

Somogyi Balázs befejezte

DUOL Talán sokakat meglepett a délelőtt napvilágot kapott hír, hogy Somogyi Balázs, a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak csapatkapitánya befejezi játékos pályafutását. Az biztos, szépen búcsúzik, hiszen éppen április 19-én pénteken vehette át a 2023-as esztendő legjobb dunaújvárosi férfi sportolójának járó díjat. Azt a díjat, amit a Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu olvasóinak szavazatai alapján érdemelt ki.

Ilyet még nem láttál, durva meglepetést tartogat az időjárás

RIPOST Elő a kabátokkal, ilyen hűvös időre biztos nem számítottál!

Zenei csemegék a Pannon Egyetemen

VEOL A Gyöngyhalász latin zenekar huszonöt éves jubileumi koncertjére várják a zeneszerető közönséget az egyetem E épületének kamaratermébe április 23-án, kedden 19 órakor. A belépés ingyenes, információkat a Pannon Egyetem Kultúrszervező Csoportjának elérhetőségein adnak. 

Ártatlanok – Levelek a Kner család életéből: ősbemutatót tartottak a Gyulai Várszínház - galériával

BEOL Ártatlanok – Levelek a Kner család életéből (1938 – 1946) címmel tartották meg a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját a teátrumban. A darab rendezője Hegedűs D. Géza, dramaturgja Elek Tibor volt. A Kner Család tagjait Hegedűs D. Géza, Hirtling István, Hegyi Barbara, ifj. Vidnyánszky Attila és Waskovits Andrea szólaltatta meg az Ártatlanok – Levelek a Kner család életéből című előadásban.

A legkönnyebb meccse következhet a Bányásznak

KEMMA Az utolsó helyezett ellen hazai pályán kötelező a győzelem a Bányász csapatának az aranyérem felé vezető úton.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

FEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Beleállnak izomból és megpróbálnak nyerni az újonc ellen a balatoniak

SONLINE Hat forduló alatt hét pont hátrányt kellene ledolgoznia a héten kinevezett új vezetőedzővel, Jeney Gyulával a BFC Siófoknak a másodosztályú tagság megőrzéséhez. Az első lépést a tabellán előttük álló BVSC-Zugló legyőzésével tehetik meg. A kiesési rangadót vasárnap, 17:00 órakor rendezik.

A gulágot is megjárt Kiss Józsefre emlékeztek Ászáron

KEMMA Április 10-én századik életévét töltötte volna be Ászár egyik szeretett lakója. A gulágot is megjárt Kiss Józsefre emlékeztek a bakonyaljai településen.

Felcsúton is kikapott a Paks

KEMMA A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Táncházak

ZAOL A zalacsébi művelődési házban szombaton 17 órától gyermekjátszó kezdődik, a Zalacsébi Táncműhely tagjai a falu utcáin körverbunkot és zöldágjárást mutatnak be, majd táncház következik, melyhez a zenét Horváth Attila és zenekara biztosítja. Nagyrécsén, az Inkey-kastélyban szombaton 19 órától a Téboly Banda tart batyus táncházat.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

SZOLJON Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Sport és Élsport Pályázat 2024

VEOL A veszprémi önkormányzat pályázatot hirdet a veszprémi sportszervezetek számára az idei költségvetésben Sport és Élsport előirányzatból elkülönített pályázati keretből nyújtandó támogatásra.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

VEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Rossz hír a magyaroknak: újra drágul a trappista és továbbra sem áll helyre a tejpiac

VG A tej- és tejtermék-eladások közben a 2022-es szint alatt vannak.

Föld Napja: szórakoztak és tanultak egyszerre az érdeklődők

BAMA Kicsit még hűvös volt, de az eső nem esett, amikor megérkeztünk a Tettye térre, ahol már nagy volt a nyüzsgés-forgás az április 22-ei Föld Napja rendezvény miatt. Még hivatalosan el sem rajtolt az esemény, de már rengeteg gyerek és felnőtt volt a helyszínen, akik játékos, interaktív módon kaptak információt arról, hogy hogyan tehetnek a Föld védelméért.

Felcsúton is kikapott a Paks

BAMA A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Furcsa látvány a Dunán: hajósok tüntettek Budapesten

VG A beszámolók szerint négyezren lehettek a hajók fedélzetén.

A digitalizáció volt a középpontban

BAMA Nagy sikert hozott a XVI. Pécsi Pénzügyi Napok a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

VAOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Véradás Fejérben

FEOL A Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete véradásra várja a véradókat április 22-én, hétfőn 8 és 15 óra között a Székesfehérvári Területi Vérellátóban (Seregélyesi út 3.).

Avicii 6 éve vetett véget az életének – galéria

BORSONLINE A fiatal lemezlovas ma 6 éve hunyt el. Avicii fiatalkora ellenére nagyon sikeres zenész volt, de sajnos a túlterheltség miatt több egészségügyi problémája is volt.

Felcsúton is kikapott a Paks

BAON A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Vaszary Kolos portréja

ZAOL Balatonfüred rendezett központjában impozáns villaépület magasodik, szép kerttel, állandó kulturális programokkal. Mára szinte Füred védjegyévé vált ez a közismert helyszín, a Vaszary villa, melynek egykori építtetője és lakója, Vaszary Kolos meghatározó személyisége volt a fürdőtelepnek és az országnak egyaránt.

Otthonában lepték meg a kábítószert áruló mátraterenyei nőt a rendőrök

NOOL A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

Megtörnék a rossz sorozatukat a dorogiak

KEMMA Egyelőre úgy tűnik, nem jó ómen a Dorogi FC csapatának, ha hazai pályán kell pályára lépniük. Márpedig hétvégén ismét ők lesznek a pályaválasztók, ráadásul egy erős ellenfél érkezik hozzájuk.

Testmozgás

NOOL Olykor-olykor kedvem támad ahhoz, hogy valamiféle sportot űzzek és egy újfajta testmozgást próbáljak ki. Gyerekkoromban több évig balettoztam, úsztam, majd általános iskolában kung fu órákra jártam és Dalma Dance-eztem, de egy idő után mindegyiket meguntam és abba is hagytam. Gimnáziumi éveimben a kosárlabda, a foci és a röplabda foglalt le, egyetem alatt pedig sokat futottam. Pár hónappal ezelőtt szabadidős tevékenységnek a lovaglást választottam, de azt egyéb személyes okokból kifolyólag abba kellett hagynom. Mostanában két újabb mozgás-fajtát is kipróbáltam, a pilatest, illetve a jógát, amelyeket reményeim szerint még sokáig gyakorolni fogok.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

DUOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Zsófi példát mutat a gyászolóknak - PODCAST

KEMMA A kék fotel című könyv szerzőjével, Deés Szilvivel beszélgetettünk a gyászról, annak folyamatairól. Többek között arról a segítségről is, amit a zene és az írás nyújtott a főszereplőnek, Zsófinak, egy tragikus élmény megélése után.

Magas a vérnyomásod? Íme 4 ital, ami segíthet csökkenteni

MINDMEGETTE A magas vérnyomás sajnos népbetegség, ami sokáig nem okoz tüneteket, és már csak valamilyen súlyos szövődmény jelentkezésekor derül ki, hogy baj van. Önmagában az életmódváltás, a megfelelő táplálkozás, a rendszeres mozgás nem csökkenti a vérnyomást, de a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként nagyon fontos ezekre figyelni. Most négy olyan italt sorolunk fel, amelyek fogyasztása magas vérnyomás betegségben ajánlott.

Rangos zenei díjat kapott a dunaújvárosi énekes

DUOL Dunaújvárosi kötődésű és környékbeli művészek, sportolók, közéleti személyiségek posztjait mutatjuk. Önnek csak görgetnie kell.

Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó)

PESTISRACOK Joe Biden amerikai elnök élesen támadta elődjét, Donald Trumpot a 2021. január 6-i zavargások idején tanúsított magatartása miatt az események harmadik évfordulójának előestéjén pénteken. A hivatalban lévő államfő első 2024-es kampánybeszédét a Pennsylvania állambeli Blue Bellben tartotta az amerikai függetlenségi háború egyik fontos helyszíne, Valley Forge közelében. Beszédében Joe Biden azt hangoztatta, hogy Donald Trump […] A Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van

PESTISRACOK Ott magyar állampolgársággal is rendelkező túsz ejtett a Hamász terrorszervezet az októberi támadás során. A külügyminisztérium munkájának és a katari kormány közbenjárásának köszönhetően közülük hárman, egy nő és két kislány, már biztonságban vannak, a hétvégi túszcsere keretén belül izraeli területre menekülhettek, azonban a két férfiról továbbra sem tudunk semmi biztosat. A Hamász terrorszervezet az októberi […] A A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

PESTISRACOK Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedd reggel tette közzé részjelentését a 2022-es országgyűlési választások kampányának pénzügyi hátteréről, amely kapcsán ismert: a baloldali pártok és civil szervezetek mintegy négymilliárd forintnyi külföldi forrást használtak fel. Az ÁSZ komoly büntetést szabott ki a baloldali pártokra, amelyek összesen 261 millió forintot kénytelenek befizetni a tiltott támogatás nyomán, írta meg a […] A Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Csaknem 2,9 millióan fertőződtek meg a vírussal szerte a világon

PESTISRACOK Világszerte 2 897 645-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálesetek száma 202 880, a gyógyultaké pedig 817 034 a baltimore-i Johns Hopkins egyetem szombat reggeli összesítése szerint. Szombat reggel 2 790 986 volt a fertőzöttek, 195 920 a halálos áldozatok és 781 382 a gyógyultak száma. A fertőzés 185 országban van jelen. A diagnosztizált esetek […]

Kitiltották Irakból a Reuterst, amiért a hatósági adatokkal ellenkező számokat közölt a koronavírusról

PESTISRACOK Az angol The Guardian információi szerint három hónapra betiltották a Reuters hírügynökség működését Irakban, miután az egy jelentésében kétségbe vonta az iraki hatóságok által a járvány terjedéséről közölt adatok hitelességét. A hatóságok szerint a brit hírügynökség álhírt közölt azzal a felvetésével, miszerint az országban a hivatalosan elismert 772 esetnél, és azzal gyanúsította a kormányt, hogy […]

Felcsúton is kikapott a Paks

SZOLJON A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

A Fidesz-KDNP a Fejér vármegyei listájára is leadta a támogatói ajánlásokat

DUOL Fél nap alatt mintegy 3600 támogatói ajánlás gyűlt össze a Fidesz-KDNP Fejér vármegyei közgyűlési listájára.

"Aggódtam miatta, nehogy kiessen"- ezért zuhant ki az ötödikről a csepeli kisfiú

BORSONLINE Mindenki aggódik a kizuhant kisfiúért.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

HEOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Bocsánatot kért az utasoktól az Emirates elnöke

VG Sir Tim Clark a Dubajt sújtó, az elmúlt 75 év legnagyobb csapadékmennyiségét hozó özönvízszerű esőzések miatt fordult az ügyfelekhez.

Megjavították a kínaiak által épített Pocitelj-hidat – ennek a magyar nyaralók is örülhetnek

VG Már tavaly át kellett volna adni a forgalomnak a boszniai hidat, ám a kínaiak által épített szerkezeten repedéseket találtak.

Könnyen félrelépnek: ezeket a foglalkozásokat űzők csalják meg leggyakrabban a párjukat

BORSONLINE Számukra a legnehezebb hűségesnek maradni.

Te szedd Tapolcán

VEOL A város az idei évben éppúgy, mint a korábbiakban, csatlakozik a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért programhoz. 2024-ben is három helyszínen tehetik együtt szebbé környezetünket a hulladékot összegyűjtők. 

Nőtt az influenzások száma Hevesben

HEOL Másütt csökkent a betegek száma, öt vármegyében nőtt.

Majális Révfülöpön

VEOL Majálist tartanak a nagyközségben a szabadtűzi sütés-főzést is ünnepelve a Halász utcában. Gyermekprogramok, arcfestés, játszóház várja a kicsiket, az esemény május negyedikén 14 órakor kezdődik. 

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

RIPOST Új funkciót kapott az EgészségAblak ingyenes mobilalkalmazás.

Megkezdték az aszfaltozást Márkón

VEOL Hartmann Antal polgármester értesíti a község Galagonya, Levendula, Berkenye, Tiszafa és Liliom utcai lakosait, hogy a kivitelező munkatársai április 19-én, pénteken 8 órakor megkezdték a felsorolt utcák aszfaltozási munkálatait. Kérik az itt élőket, hogy az utcáról, közterületről járműveikkel álljanak félre, mert a gépek munkáját akadályozzák. A munkálatok várhatóan tíz nap alatt fejeződnek be. További részletekről a kivitelező szórólapon tájékoztatja az érintetteket.

A racka, a cigája is levetette a kabátot - videóval, galériával

BEOL A juhászok élete Szent György napjához közeledve is nagyon mozgalmas volt hajdan, de napjainkban is. A Makóról Kardoskútra, a madárvonulási múzeumhoz érkezett juhász, Dani István például napi teendőit kicsit megszakítva bemutatta a kézi birkanyírást az érdeklődőknek szombaton délelőtt. Hang nélkül tűrte a két kiszemelt jószág.

Friss híreket és videót kaptunk a hét sztrókon átesett pici lányról, Kingáról

KEMMA A baji kislány, Kinga egy nap alatt kapott két rohamot is. A hetedik sztrók után újra kell tanulnia beszélni és járni is.

Cipővásár

NOOL Fontolgattam már az utóbbi időben, hogy veszek egy cipőt, de mindig halogattam és elnapoltam a dolgot, mert egyrészt vagy közbe jött valami, ami elterelte a figyelmemet, vagy szimplán csak megfeledkeztem róla. 

Táncjáték Mozart operájából: A varázsfuvola Egerben is elvarázsolt

HEOL Mozart mesés operája, A varázsfuvola premierjét tartották pénteken az egri Gárdonyi Géza Színházban. E remekműből ezúttal táncjáték született, mely sikert aratott az egri színpadon, a GG Tánc Eger táncosainak köszönhetően.

Nem árt résen lenni, újra igényelhető a locsolási kedvezmény

BAMA A tavasz és a jó idő beköszöntével hamarosan elkezdődik az idei locsolási szezon is. A Tettye Forrásház Zrt. idén is locsolási kedvezményt biztosít házi kertjeiket öntöző ügyfeleinek.

Négy évtized után derült ki az igazság egy édesanya tragédiájáról

BORSONLINE A nő holttestének darabjait 39 év után azonosították.

Közel 2500 versenyző mérte össze tudását a szolnoki mazsorett és táncversenyen - galériával

SZOLJON Ötven településről közel 2500 versenyző érkezett Szolnokra, hogy részt vehessen a III. Alföld Kupa mazsorett és táncverseny. Az eseményt a Széchenyi gimnázium tornacsarnokában rendezték meg.

Tovább pusztul a balatoni nádasok állománya

ZAOL Az utóbbi évek során több helyen romlott a Balaton nádasállományának állapota, közölte a napokban a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet. Április elején végzett felméréseik szerint a pusztuló tendencia folytatódik: a nádas frontjában a víz felé, ha nem is tökéletes állapotú, de új, zöld nádszálak találhatók,  a part felőli oldalon azonban a nádasok pusztulnak.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

NOOL Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Velencei találkozó: zaklatásmentes környezet a harcművészetek gondolatiságával

FEOL A zaklatásmentes iskolai környezet kialakítása a célja annak a programnak, melyet az Európai Aikido Szövetség berkein belül valósítanak meg. A projektben résztvevő oktatók, aikido és judo edzők, valamint mediátorokai Velencén találkoztak szombaton.

Alkotóházat avatott Kápolnásnyéken a Népfőiskola (galéria)

FEOL Egy régi lakatos műhelyt varázsolt újjá a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola, s hozta létre Alkotóházát Kápolnásnyéken. Különleges művészeti bázis jött létre.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

KEMMA Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Mi történhetett? Nehéz döntést hozott Michael Schumacher családja

SONLINE Hamarosan árverésre bocsátják a legendás autóversenyző luxusóráit.

Jákob Zoltán: "Most egy időre elvonulok a világ elől"

RIPOST Jákob Zoltán élete most fontos fordulóponthoz érkezett.

Évet értékeltek, elismeréseket adtak át a vasi polgárőrök

VAOL Megtartotta 2024-es küldött közgyűlését a Vas Megyei Polgárőr Szövetség. Bedi Ákos elnök szerint kifejezetten eredményes, sikeres időszak van mögöttük.

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

RIPOST Most mutasd meg, mennyire jó a logikád!

Másfélszeres emberelőnye lehet Oroszországnak

RIPOST Sokan félnek az orosz áttöréstől.

Szentkirályi Alexandra: Takarítsuk ki Gyurcsány embereit!

RIPOST Tele van velük a Városháza.

Árokba csúszott egy autó a Káloz—Dég összekötő úton

FEOL A helyiek jól ismerik a Káloz—Dég összekötő út előbbi településéhez közeli, veszélyes kanyart.

Csak a tisztes búcsúban reménykedhet utolsó meccsén a DKSE

DUOL Vasárnap befejeződik a 2023/2024. évi röplabda NB I Extraliga a Dunaújvárosi KSE együttese számára.

Felcsúton is kikapott a Paks

SONLINE A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.