Mosogatógép-vásárlás okosan

A mosogatógép használatával időt és pénzt spórolunk. Ha kellő alapossággal szeretnénk elmosni az edényeinket, a felgyülemlett edényhalom tisztítása akár egy órát is igénybe vehet. Noha egyes programok használata során a mosogatógép ennél hosszabb ideig dolgozik, nekünk csupán annyi teendőnk van, hogy be- és kipakoljuk az edényeket, tányérokat, poharakat és evőeszközöket…

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Így legyen varázslatos a hálószobád

LAKASKULTURA A hálószoba a lakásunk legmeghittebb része, így megérdemli, hogy szépen felöltöztessük. Néhány egyszerű, de különleges ötlettel varázslatossá tehetjük ezt a helyiséget.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Nem tudod milyen a tökéletes íróasztal? Segítünk!

LAKASKULTURA A gyerekek ősszel megkezdik iskolai tanulmányaikat, szülőként tehát ideje elgondolkodnunk, hogy hol és milyen tanulósarkot tudunk kialakítani a lakásban.

Hallottál már az okosredőnyökről? 5 okunk van, amiért imádjuk

LAKASKULTURA Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen, ráadásul még jelentős rezsiköltséget is megtakaríthatunk velük. Összegyűjtöttük azt az öt okot, amiért megéri beszerezni az okosotthon ékszereiként is funkcionáló redőnyöket.