Motorizáció és környezet – megoldást jelenthetnek az elektromos járművek?

Hirdetés – Ahogy a motorizáció fejlődik, úgy jelent egyre nagyobb gondot a légkör szennyezettsége. De vajon van-e erre megoldás?

További olvasott hírek
Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Élvezzük a jó időt a kültéri kerti padokon

SZABADFOLD A legjobb kerti padok tekintetében a klasszikus fa bútoroktól a dekoratív fém ülőgarnitúrákig és praktikus tárolópadokig igen széles a hazai online boltok kínálata. Ha úgy nézzük, a kerti pad egy nélkülözhetetlen elem, függetlenül attól, hogy kompakt változatot keres kis teraszhoz, vagy egy modern opciót, amely egész évben tökéletes kültéri ülőhelyet biztosít, amikor úgy dönt, hogy hosszabb időt szeretne a szabadban tölteni.

Doktor a fronton – Lumniczer Sándor portréja

SZABADFOLD Az orvosoknak helye a zászlóalj mögött van puskalövésnyire – vallotta az 1848–49-es forradalom és szabadságharc orvos hőse, egészségügyi főnöke, Lumniczer Sándor. Világosnál az utolsók közt tette le az orvosi táskáját és a kardját.

Nem mindegy, mikor mossuk a fogainkat

SZABADFOLD Jó technika, megfelelő fogkefe, saverózió elleni fogkrém – ezek is fontosak a cél érdekében.

Az ezerfős rendezvénysátor forradalmasította a mórahalmi programkínálatot

SZABADFOLD Hirdetés – Mórahalom kétségtelenül az egyik legdinamikusabban fejlődő kisváros a Dél-Alföldön. A turisztikai ágazat három évtizeddel ezelőtt szinte a nulláról indult, s ma már félmillió látogatót könyvelhetnek el évente. Mindezt Az év Fürdője 2018 címmel kitüntetett, ötcsillagos Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett az egyre színesebb és színvonalasabb kulturális kínálatnak is köszönheti. A város legújabb szerzeménye egy ezer fő befogadására alkalmas rendezvénysátor, mely új lendületet adott a programkínálatnak.

2021.02.05.

SZABADFOLD

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.