MU: igaza van? Scholes keményen nekiment Pogbának

Nem óvatoskodott a szavakkal a Burnley elleni vereség (0–2) után Paul Scholes, a Manchester United korábbi játékosa. A klubikon leginkább a sérült Paul Pogbának ment neki, aki pályára sem lépett a találkozón – ám a 45 éves angol úgy gondolja, az ő visszatérte sem segít majd a szenvedő MU-n.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

PL: csúszik a kezdés az MU–Liverpool rangadón

NEMZETISPORT Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának rangadóján a Manchester United a Liverpoolt fogadja, de biztos, hogy a meccs nem kezdődik el 17.30-kor, a tulajdonosi kör ellen tüntető szurkolók akciója miatt.

MU: Mourinhót kirúgták, Pogba 5 perccel később kirakott egy képet

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, kedd délelőtt a Manchester United labdarúgócsapata bejelentette, José Mourinho menedzser távozik a csapat éléről. Csupán percek teltek el a hivatalos bejelentést követően, Paul Pogba, a „vörös ördögök” középpályása máris posztolt egy fotót…

Videó: ritkán látni olyat, amit Higuaín csinált a büntetőnél

NEMZETISPORT Mint arról beszámoltunk, címvédő Chelsea 3–0-ra legyőzte a Sheffield Wednesdayt, Gonzalo Higauín pedig debütált a londoniaknál az FA-kupában. Az argentin támadó rögtön gólt is szerezhetett volna, Willian ugyanis felajánlotta neki, hogy rúgja ő a büntetőt. Az argentin azonban megköszönte új csapattársának a lehetőséget, megveregette a vállát, és mondta, rúgja csak ő a tizenegyest!

Leicester: lezuhant a stadion mellett a tulaj helikoptere

NEMZETISPORT A BBC beszámolója szerint lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett. Arról egyelőre nincs hír, hogy a csapat tulajdonosa a helikopterben tartózkodott-e.

PL: „Félek” – az eltűnt játékos a repülőről üzent barátjának

NEMZETISPORT Diego Rolán, a spanyol élvonalbeli Leganés labdarúgója megdöbbentő részletet osztott meg Emiliano Sala eltűnésével kapcsolatban.