Műtárgyat ajándékba: hogyan válasszunk? Íme egy példa rá!

Egy műalkotás, egy művész és egy enteriőr: sorozatunkban antik és kortárs műtárgyakat mutatunk be olvasóinknak és szemléltetjük, hogyan simulhatnak bele ízlésesen a mindennapjainkba - ezúttal már az ünnepekre hangolódva.

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Trópusi hangulat könnyen és olcsón

LAKASKULTURA A trópusok lenyűgöző élővilága sokszor inspirálja a dizájnereket.

Férfias vonások a lakásba

LAKASKULTURA Ha nem is kimondottan legénylakásnak szeretnénk kialakítani egy otthont, akkor is rendelkezhet egyértelműen férfias vonásokkal.

Ódon hangulat mai megoldásokkal

LAKASKULTURA Sokan szeretik, ha egy épületnek van története. Ők a régebbi stílusú házakban is rátalálhatunk olyan lakásra, amely lenyűgöző adottságokkal rendelkezik, és amelyekben el tudja képzelni magát és családját.

Hallottál már az okosredőnyökről? 5 okunk van, amiért imádjuk

LAKASKULTURA Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mire este hazaér a munkából, a redőnyök le vannak engedve, ugyanakkor reggel a nap első sugarainak simogatására kel? Az intelligens árnyékolókkal ez már nem elérhetetlen, ráadásul még jelentős rezsiköltséget is megtakaríthatunk velük. Összegyűjtöttük azt az öt okot, amiért megéri beszerezni az okosotthon ékszereiként is funkcionáló redőnyöket.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.