Mutatjuk a jegesedő Balatont

Árgus szemekkel figyeljük a Balaton befagyását, hiszen most már nappal is repkednek a mínuszok a tó körül. Az előrejelzés szerint a sarkvidéki hideggel vasárnapra várhatóan megjelenik a jég a Balatonnál, de nem lesz sportolásra alkalmas.

További olvasott hírek
A Dabas ellen visszaszerezné stabilitását a QHB-Eger

HEOL Bő egy hónap múltán ismét hazai pályán szerepel a QHB-Eger férficsapata. Szombaton 18 órától a középmezőnyhöz tartozó Dabas KC érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BAMA Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Szennai leány, karádi legény is egy pakliba került

SONLINE Egyedi kártyapaklit készített a Zselic Táncegyüttes. A 32 lap mindegyikén egy-egy különleges viselet látható, így bemutatva Somogy sokszínű hagyományait.

Az elismert orvos is a Fidesz-KDNP jelöltje

TEOL Dr. Bali Ildikó a kormánypártok képviseletében indul.

Harci drón roncsait találták meg Romániában

VG A hadsereg vizsgálja az esetet.

Továbbra is szavazhatunk a kedvenc színészünkre

BAMA Még voksolhat a publikum a Pécsi Nemzeti Színház közönségdíj-szavazásán. A nézői szavazatok döntik majd el ugyanis, hogy ki legyen az évad női, illetve férfi előadója. Szavazni június 1-ig van lehetőség a Pécsi Nemzeti Színház weboldalán. Ehhez a színházjegyünkre vagy a bérletünkre lesz szükség, a vonalkódhoz tartozó számsorral lehet voksolni. A bérletesek annyiszor tehetik ezt meg, ahány előadásra szól a bérletük. A két Közönségdíjat a június 7-i Chicago előadás előtt adja át Lipics Zsolt a nyerteseknek.

Különleges időutazásra csábítanak a Petőfi Népe régi fotói Kecskeméten – galériával

BAON Egy különleges időutazásra csábítja a látogatókat a Kecskeméten, a Magyar Fotográfiai Múzeum legújabb tárlata. A Petőfi Népe napilap 80-as és 90-es évek régi fotóit tekinthetik meg az érdeklődők, melyek mindegyike egy kedves emléket, egy régi történetet, egy nosztalgikus tárgyat vagy egy régi ismerőst juttathat eszükbe.

Titkos terve lehet a román kormányfőnek a teljes schengeni csatlakozásra

VG Vasárnaptól a román állampolgárok elfelejthetik a klasszikus reptéri ellenőrzést, de a schengeni csatlakozás a vízi közlekedésben is megvalósul.

Tarnaszentmiklóson nagyon készülnek a Tarnaörs legyőzésére

HEOL A Heves vármegyei III. osztályú bajnokságan a 18. forduló mérkőzéseit játsszák a csapatok, köztük a Tarnaörs tarnaszentmiklósi vendégjátékával.

Húsvéti tojáskeresésre hívták a családokat a szolnoki Ormos parkban – galériával és videóval

SZOLJON Az éjszakai esőnek nyoma sem volt péntek reggel, verőfényes napsütés fogadta a szolnoki Ormos Imre parkba érkezőket. A Szolnok Élménysziget munkatársai kiváló hangulatú, hamisítatlan húsvéti programokat kínáltak számukra.

Vérre menő küzdelem zajlik majd a dobogón, tovább növelheti előnyét a listavezető

BAMA Pikáns csatákat rendeznek az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszadik fordulójának szombati játéknapján. Némi túlzással ugyan, de gyakorlatilag vérre menő küzdelem várható a dobogós csapatok egymás elleni ütközetén, míg a liga legjobb formájában lévő együttese, valamint a listavezető Villány vasárnap gyarapíthatja pontjait.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

TEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Napokon belül jön Musk legújabb dobása, a Grok-1.5

VG A Grok-1.5, messze felül fogja múlni az elődjét - ígéri Musk.

Ezernyi virág között fogyott a sonka és a hal a piacon

SONLINE Egyike volt azon kevés helyeknek a Kaposvári Nagypiac nagypénteken, ahol, ha feledékenyek lettünk volna a munkaszüneti nap miatt, beszerezhettük az ebédhez valót.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BAON Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Ünnepi kirándulást szerveznek

BAMA Húsvéti medvehagymatúrát szervez március 30-án a Meteo Mecsek. A kirándulás találkozási helye a Remeterét, ideje délelőtt 10 óra. A túra keretében medvehagymaszedés lesz szabadon, valamint séta a Remeteréten, a gyerekek pedig a játszótéren is el tudják foglalni magukat. Igény szerint egy kisebb körtúrát is szerveznek a réttől a Sós-hegyi kilátóba, majd vissza a találkozópontra. 

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

HEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Kukásautóról rakták a szemetet a ház elé Egerben + videó

HEOL A Vécseyvölgy utcában készült a nem mindennapi felvétel. A videón jól látszik, hogy a kukásautóról rakták a szemetet az utcára.

Süllőt és csukát is telepítettek a Balatonba

SONLINE  

A sereghajtónál vizitál a HE-DO B. Braun Gyöngyös

HEOL A QHB-Eger elleni vármegyei rangadó megnyerését követően a sereghajtó Fejér B.Á.L-Veszprém vendégeként folytathatja a pontgyűjtögetést a HE-DO B. Braun Gyöngyös férficsapata.

Toprangadót vívnak a Közép csoportban

BAON Ezen a hétvégén a vármegyei harmadosztályú bajnokság Déli, Közép és Nyugati csoportjában a 17. fordulót rendezik meg, az Északi csoportban pedig már a 19. kör következik. A mérkőzések szombaton még 15., vasárnap viszont már 16 órakor kezdődnek. A hétvégi kínálat legnagyobb rangadóját Akasztón vívják, ahol az Akasztó második csapata a 2. helyen álló Kaskantyút fogadja.

Újabb gyomorforgató ügy látott napvilágot: 10 évnél fiatalabb gyermekekről van szó

KEMMA Mintegy 11 ezer, gyerekekről készült pornográf felvételt találtak a férfi telefonján.

Az első pont begyűjtése most a cél Kisdorogon

TEOL Tevelen veretlen, Kisdorogon nyeretlen csapatok találkoznak a Tolna Vármegyei II. osztályú focibajnokság hétvégi fordulójában.

A görög kormány megúszta, de felelőse továbbra sincs a vasúti tragédiának

VG Eddig több mint harminc vasúti alkalmazott ellen indult eljárás, de egyikük sem magas rangú vezető.

Szoros meccseken maradtak alul a fővárosban az ifjú pólósok

SONLINE A Kaposvári Vízilabda Klub kiemelt országos bajnokságában szereplő utánpótláscsapatai a Budapesti Honvéd vendégei voltak a felsőházi rájátszás hatodik fordulójában.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

SZOLJON Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Zsigó Róbert új megbízatást kapott

BAON Megtisztelő felkérést kapott Orbán Viktor miniszterelnöktől Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője.

Húsvéti programokra invitálta a kunszentmártoni iskolásokat a „nyúl”

SZOLJON Nyúl jelmezbe öltözött kabalafigura osztott szórólapot a minap a kunszentmártoni általános iskolában. A helytörténeti múzeum aktuális programjait hirdették.

Újabb 4132 kg hal került a Balatonba

LIKEBALATON A napokban is zajlik a Balatonnál a haltelepítés, melynek során több ezer hal kerül a tóba.

Ettél már mennyei teasüteményt? Így készítsd el otthon!

LIKEBALATON Az őszi-téli időszakban más finomságokat kíván meg az ember egy cukrászdában, és az ünnepi szezonban más sütemények készítésének áll neki a konyhában is. Bekukkantottam a balatonfüredi Arácsi Cukrászdába, hogy milyen ínyencségeket vihetünk haza magunkkal, Kara Zsuzsanna tulajdonos pedig elárulta a jó teasütemény titkát. Nem túlzás: mennyei ízeket kóstolhattam, és egy recepttel a zsebemben távoztam.

Elhunyt Benczédi Sándor, a Veszprémi Petőfi Színház örökös tagja

LIKEBALATON

Megkezdték a siófoki jégcsarnok alapozását

LIKEBALATON A Balatoni Bocsok jégkorongcsapatot életre hívó Blue Point Sportegyesület jégcsarnokot épít Siófokon.

Mennyibe kerül majd egy gombóc fagyi a Balatonnál?

LIKEBALATON A vírusvédelmi intézkedések, az alapanyagok árának emelkedése és a foglalkoztatás kibontakozó lehetőségeinek fényé­ben kismértékben ugyan várható, viszont nem lesz olyan elrettentő erejű áremelés a Balatonnál.

Gyarmati Panka terhessége alatt is volt, hogy kézen állva edzett

HEOL Az egri sportoló, Gyarmati Panka alig veszített az erejéből a várandóssága alatt. Terhessége során is edzett.

Nagybetűs művész: fotókiállítás nyílt a Kepesben

HEOL Képek Tündérországból: Balási Csaba három fotósorozatot hozott Egerbe. A fotókiállítást május 5-ig lehet megtekinteni.

Ápolják az utolsó magyar felszentelt király emlékét

BAON Három nappal halálának évfordulója és Húsvét Ünnepe előtt, a bajai Keresztény Értelmiségiek Szövetsége csoport két tagja rendbe tette IV. Károly emlékművét, az elmúlt évekhez megszokottan – adta hírül Vedelek Norbert elnök közösségi oldalán.

A Tigrisek legyűrnék a Tisza-partiakat

KEMMA A MOL Tatabánya KC a hétvégén a Szeged gárdájával találkozik. Egy biztos a Kék Tigriseknek nem lesz könnyű dolga a Tisza-parti gárda ellen.

A második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára

SONLINE A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában is rendeznek rangadót: a második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára szombaton délután.

Két olimpikon tanította a páston az oroszlányi bombázót

KEMMA Arnold Schwarzenegger után most Esztergályos Patrikkal és Imre Gézával készített közös képet mutatott közösségi oldalán a modell. Két olimpikon tanította a páston Kocsis Alexandrát.

Forma–1, Manchester City, Michael Jordan, Mike Tyson – mindenki csak találgatja, mire készülhet a Netflix

VG Újra és újra felvetődik, hogy a streamingszolgáltató beszáll-e a sportközvetítési piacra: bőven szólnak mellette érvek, de egyelőre senki sem biztos benne, hogy elkötelezett-e a sportok mellett, vagy csak csipeget.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

KEMMA Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

SONLINE Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Kecskeméti Kadás siker a közgazdasági diákolimpián

BAON Budapesten, a Corvinuson rendezték meg az idei Közgazdasági Diákolimpiát. A rangos versenyen Andrási Szabolcs, a kecskeméti Kada Elek Technikum diákja 3. helyen végzett. Szabolcs így tagja így annak magyar csapatnak, mely Görögországban képviseli majd hazánkat az angol nyelvű nemzetközi döntőn.

Szemetet gyűjtöttek

KEMMA Az idén a Kenzo Lovasudvar önkéntesei tisztították meg a település környezetét a Vértesi Natúrpark szemétgyűjtési akcióján. A legtöbb szemét ismét a Várgesztes-Vértessomló közötti útszakaszon volt. A résztvevők hat zsák szeméttel tértek vissza, a jól végzett munka jutalmaként a lovardában délben szürkemarha kolbász, mustár és kenyér várta őket a Pro Vértes Nonprofit Zrt. jóvoltából. Az önkéntesek a Natúrpark területéről összesen 5,8 tonna hulladékot szedtek össze – írta a vertessomlo.hu.

Szijjártó Péter: célba ért a magyar segítség Afrikába

BEOL Célba ért a magyar segítség Afrikába, már pakolják ki a mintegy tízezer tonna gabonát Szudán partjainál - közölte a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Húsvéti dekorációval készültek a NEKA sportolói

SONLINE