Nagy Anikó: Jók vagyunk a vírus elleni védekezésben

A járvány eddigi védekezési stratégiáját sikeresnek és kifejezetten eredményesnek lehet minősíteni – nyilatkozta Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Hétköznap 9 és 11 óra között csak az idősek vásárolhatnak a boltokban (videó)

DELMAGYAR Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg egy videót a koronavírus-járvány elleni védekezés legújabb eljárásával kapcsolatban.

Megnyúzták, majd megsütötték maguknak a kutyákat a migránsok

DELMAGYAR Kétségbeesetten számolt be arról egy lampedusai nő, hogy mit művelnek a migránsok a birtokán. Az illegális bevándorlók amellett, hogy ott isznak és drogoznak, megették a nőnek az állatait is – a bárányok és a csirkék mellett nem kímélték a kutyákat sem, azokat is megsütötték maguknak.

Felborult egy busz, legalább 17 ember meghalt

DELMAGYAR A jármű egy hídon borult fel.

A legfrissebb bejelentések – kövesse velünk élőben a kormányinfót!

DELMAGYAR Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolnak be a kormány legújabb döntéseiről.

Hiába kiáltott segítségért: öt kutya marta halálra a 19 éves lányt

DELMAGYAR Az egyik kutyatulajdonos szerint az állatok csak tették a dolgukat.