Nagy lesz a terméskiesés! Fagykárok keletkeztek a zalai gyümölcsösökben

Talán még soha nem fagytak el olyan korai időszakban a gyümölcsfák, mint idén. Az elmúlt héten tapasztalt fagyok miatt almából és sárgabarackból minimális mennyiségre számíthatunk, de a szilvát is megviselte az időjárás.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Programok, rendezvények Zala megyében

ZAOL Tudja meg, mi történik Zala megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

„Láttam, ahogy az édesanyám öleli a halott öcsémet” – megszólalt a hétfőn elhunyt zalai focista testvére

ZAOL Rettenetes tragédia történt hétfőn este a az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC fiatal játékosa, Hegedüs Viktor Marcell, hirtelen összeesett a pályán, ahol édesanyja és barátnője is jelen volt. A gyors segítség és a mentők megérkezése ellenére a fiú a helyszínen elhunyt.

Apukájának akart vacsorát vinni – fél óra alatt megtalálták az eltűnt ötéves zalai kisfiút

ZAOL Egyedül indult útnak az a zalai kisfiú, akinek kétségbeesett édesanyja hívta a rendőröket hétfőn este. Mint kiderült, a gyerek csak vacsorát szeretett volna vinni dolgozó édesapjának.

Két autó ütközött Zalaegerszeg és Egervár között

ZAOL Összeütközött két személyautó a 74-es főút Zalaegerszeg és Egervár közötti szakaszán, az 55-ös kilométerszelvénynél.

Az asszony a földön, míg beteg férje az ágyban feküdt ellátatlanul – Életet mentettek a baki polgárőrök

ZAOL A figyelmes boltos és a szomszéd, a helyzet komolyságát felismerő polgárőrök, az azonnal reagáló rendőrök nagy valószínűség szerint az életét mentették meg nemrég egy bajba jutott idős, beteg házaspárnak.