Napi horoszkóp 2020. december 5.: a Bika életében felbukkanhat egy régi szerelme

A Kos új barátságokat köthet, a Vízöntő mindent remekül intéz. Napi horoszkóp következik szombatra. The post Napi horoszkóp 2020. december 5.: a Bika életében felbukkanhat egy régi szerelme appeared first on Astronet.hu.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden

ASTRONET Ezen a héten a pénteki Vízöntő újhold mindent merőben más és új megvilágításba helyez. Innentől szinte biztosan megváltozik a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokhoz. És ez így a lehető legjobb... The post Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden appeared first on Astronet.hu.

Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve

ASTRONET A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2024 az Astroneten. The post Kínai horoszkóp 2024.: hatalmas fordulatokat hoz a Sárkány éve appeared first on Astronet.hu.

Napi horoszkóp 2024. február 5.: a Skorpió megvédi magát, a Halak középpontba kerül

ASTRONET Új hét, új kezdetek, ráadásul ma jó energiák jönnek az életünkbe. A Merkúr a mai napon belép a Vízöntőbe. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. február 5.: a Skorpió megvédi magát, a Halak középpontba kerül appeared first on Astronet.hu.

Heti holdhoroszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold őszinteséget és erős intuíciót jelez

ASTRONET Újhold lesz a Vízöntőben, ami nagyon kedvez nekünk, és segít újszerű megoldásokra találni. Nem mellesleg pedig ez a kínai holdújév kezdete is. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. február 5-11.: a Vízöntő újhold őszinteséget és erős intuíciót jelez appeared first on Astronet.hu.

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók

ASTRONET Újabb érezhető változásokat jelez a horoszkóp, amely természetesen érinti a párban élőket és a társkeresőket egyaránt. Lehet, hogy eleinte egyáltalán nem tetszenek ezek a változások, de mégsem érdemes bosszankodni miattuk. Idővel minden a helyére kerül... The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 3-9.: Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.