NB I: „Büszkék vagyunk, hogy magunk mögött tudtuk tartani a Puskást”

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a koronavírus-járvány által is sújtott Kisvárdával a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A mérkőzés után Hornyák Zsolt és a Supka Attilát helyettesítő Révész Attila értékelt.

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Gyász: Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt

NEMZETISPORT Lázár Bence, az Újpest labdarúgócsapatának korábbi játékosa csütörtök hajnalban elhunyt.

FTC: Thomas Doll távozik a posztjáról – hivatalos

NEMZETISPORT Közös megegyezéssel a mai napon távozik posztjáról Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatát irányító német vezetőedző – számolt be róla a fradi.hu.

FTC: ez a spanyol élvonalbeli klub tett ajánlatot Uzuniért!

NEMZETISPORT A Ferencváros labdarúgócsapata nem nevezte albán válogatott játékosát, a csütörtökön a Puskás Akadémia ellen még kezdőként szereplő Myrto Uzunit az Újpest elleni derbire – úgy tudjuk, a játékos klubot válthat, ezért nem került be a keretbe.

NB I: élő eredménykövetés a 33. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT Itt az idő! Szombat este eldől, hogy melyik két csapat esik ki, melyik végez a harmadik helyen, valamint a Videoton, a Ferencváros és a kupagyőztes Újpest mellett melyik indulhat még a nemzetközi porodon a következő szezonban. A kiesés elkerüléséért a Mezőkövesd, a Haladás, a Balmazújváros, a Vasas és a DVTK, míg a bronzéremért az Újpest, a DVSC és a Honvéd csatázik. Kilencvenpernyi izgalom vár ránk! Kövesse nyomon az események alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetőjével!

Magyar Kupa: Kisvárda–Ferencváros – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Magyar Kupa 7. fordulójában – a főtábla második körében – az NB I második helyezettje, a Ferencváros látogat az NB II második helyezettjéhez. A cél a legjobb 32 közé jutás. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el véleményét a kupacsatáról!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.