NB II: a korábbi válogatott támadó távozott a Haladástól

A labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás közös megegyezéssel szerződést bontott a 32 éves támadóval, Farkas Balázzsal – számolt be róla a klub honlapja.

További olvasott hírek
Csütörtökön többórás napsütés lehet

ZAOL Keleten továbbra is erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan fordul elő eső, zápor. A Dunántúlon már többórás napsütés lehet, és napközben keleten is csökken a felhőzet. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk, írja a köpönyeg.hu.

Fekete Sas veterán és motoros börze Polgárdiban

AUTOMOTOR A régi motorosok már nagyon várták a tavaszt. Bár inkább a vasárnapi börzére jobban illene a kora nyári titulus. Hovatovább árnyékban 20–22 fok!

Második helyen végzett Fonyód

SONLINE Az Egyensúly Intézet minden évben frissítve teszi közzé településindexét, hogy minden döntéshozó és érdeklődő olvasó számára követhetővé válhasson az egyes magyar települések fejlődésének üteme.

Kalandosabb lett a Lexus NX

AUTOMOTOR Megérkezett Európába a Lexus NX Overtrail változata, amely 15 mm-rel nagyobb hasmagassággal kínál többet.

Eluralkodott a hűtőrács a Nissan Qashqai orrán

AUTOMOTOR Még mindig felismerhető a V-Motion nevű karakterjegy, de immár a fényszóró is része a korábbinál sokkal szélesebb hűtőrácsnak.

NB II: az 1. forduló eredménykövetése az NSO-n

NEMZETISPORT A szombati, Kaposvár–Nyíregyháza mérkőzés (0–1) után vasárnap kilenc találkozót rendeznek a labdarúgó NB II nyitó fordulójában. Ezek közül kiemelkedik a Szeged–Békéscsaba rangadó. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, amelyet a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetnek el!

NB II: a Lokinál az idén még veretlen Szolnok – eredménykövető

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 4. fordulójában az idén még veretlen Szolnok a DVSC otthonában lép pályára. A Vasas az újonc Szentlőrincnél vizitál, míg az eddig hibátlan Nyíregyháza a Dorogot fogadja. Kövesse online közvetítéseinket a párosítások mellett elhelyezett linkeken!

NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 3. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 3. fordulójában a listavezető DVSC a Siófok otthonában lép pályára, míg a még nyeretlen Vasas a Csákvárt látja vendégül. A Lokihoz hasonlóan még hibátlan Ajka a Békéscsabával csap össze, a Nyíregyháza pedig Soroksáron vendégszerepel. Minden mérkőzésről online közvetítést adunk, kövesse a találkozók alakulását a párosítások mellett elhelyezett linkekre kattintva!

NB II: az 5. forduló ÉLŐ eredménykövetése

NEMZETISPORT A kora délután lejátszott Vasas–Szombathelyi Haladás (2–2) összecsapás után további kilenc találkozót rendeznek ma a labdarúgó NB II 5 . fordulójában. A játéknap rangadójára Gyirmóton kerül sor, ahol a feljutásra pályázó, még veretlen Debreceni VSC vendégeskedik. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, ezeket a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetik el.

NB II: az újonc DEAC ellen játszik az ETO – a 7. forduló eredménykövetése

NEMZETISPORT A szombati Vasas–Debreceni VSC (1–1) rangadó után vasárnap kilenc mérkőzést játszanak a labdarúgó NB II 7. fordulójában. A programból kiemelkedik a Gyirmót–Szolnoki MÁV találkozó, amelyen a negyedik fogadja a másodikat A mezőny egyetlen veretlen csapata, a Békéscsaba Dorogon lép fel, Pécsen pedig megyei rangadót játszanak, ahol a Szentlőrinc az ellenfél. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a  cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, amelyet a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetnek el!

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

BORSONLINE Berki Krisztián özvegye egyre nehezebben viseli, ha beszólnak neki.

Számos projekt megvalósult - Felújításokkal és sok kulturális programmal is tesznek a településért

BAMA A Szigetvári járásban fekszik Szentlászló település, ahol az utóbbi időszakban számtalan program, vármegyei szinten kiemelkedően magas számú projektek valósultak meg a Magyar Falu Program keretében.