NB II: új csapatbuszt kapott az újonc DEAC – fotó

A labdarúgó NB II egyik újonca, a DEAC hivatalos honlapján tudatta, hogy új csapatbuszt vásárolt. A debreceni klub hozzátette: TAO-forrásból szerezte be a járművet, amelyet a kosárlabda- és a futballcsapat is használ majd más szakosztályok mellett, annak időbeosztásától függően.

További olvasott hírek
Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.

A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

NB II: az 1. forduló eredménykövetése az NSO-n

NEMZETISPORT A szombati, Kaposvár–Nyíregyháza mérkőzés (0–1) után vasárnap kilenc találkozót rendeznek a labdarúgó NB II nyitó fordulójában. Ezek közül kiemelkedik a Szeged–Békéscsaba rangadó. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, amelyet a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetnek el!

NB II: a Lokinál az idén még veretlen Szolnok – eredménykövető

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 4. fordulójában az idén még veretlen Szolnok a DVSC otthonában lép pályára. A Vasas az újonc Szentlőrincnél vizitál, míg az eddig hibátlan Nyíregyháza a Dorogot fogadja. Kövesse online közvetítéseinket a párosítások mellett elhelyezett linkeken!

NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 3. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT A labdarúgó NB II 3. fordulójában a listavezető DVSC a Siófok otthonában lép pályára, míg a még nyeretlen Vasas a Csákvárt látja vendégül. A Lokihoz hasonlóan még hibátlan Ajka a Békéscsabával csap össze, a Nyíregyháza pedig Soroksáron vendégszerepel. Minden mérkőzésről online közvetítést adunk, kövesse a találkozók alakulását a párosítások mellett elhelyezett linkekre kattintva!

NB II: az 5. forduló ÉLŐ eredménykövetése

NEMZETISPORT A kora délután lejátszott Vasas–Szombathelyi Haladás (2–2) összecsapás után további kilenc találkozót rendeznek ma a labdarúgó NB II 5 . fordulójában. A játéknap rangadójára Gyirmóton kerül sor, ahol a feljutásra pályázó, még veretlen Debreceni VSC vendégeskedik. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, ezeket a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetik el.

NB II: az újonc DEAC ellen játszik az ETO – a 7. forduló eredménykövetése

NEMZETISPORT A szombati Vasas–Debreceni VSC (1–1) rangadó után vasárnap kilenc mérkőzést játszanak a labdarúgó NB II 7. fordulójában. A programból kiemelkedik a Gyirmót–Szolnoki MÁV találkozó, amelyen a negyedik fogadja a másodikat A mezőny egyetlen veretlen csapata, a Békéscsaba Dorogon lép fel, Pécsen pedig megyei rangadót játszanak, ahol a Szentlőrinc az ellenfél. Kövesse a mérkőzések eredményének alakulását ebben a  cikkben, emellett minden meccsről online közvetítést adunk, amelyet a párosítások mellett elhelyezett linkeken érhetnek el!

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.