NFL: megegyeztek, Jay Cutler lesz a Miami Dolphins irányítója!

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins vezetőedzője, Adam Gase megerősítette, hogy Jay Cutler érdeklődik a csapat iránt, este pedig jött a hír: megegyezésre jutott a két fél!

További olvasott hírek
Az expornós most a 20 éves NFL-esnél próbálkozott, ráfaragott!

NEMZETISPORT Mia Khalifa egykori felnőttfilmes egyik hobbija, hogy (sok párkapcsolatban élő) amerikai sportolók csajozó szándékú üzeneteit osztja meg Twitter-oldalán. A szexipartól már visszavonult Khalifa többek között a Chicago Cubs baseballjátékosát, Wilson Countrerast, a Denver Broncos NFL-újoncát, Chad Kellyt is megalázta már a világhálón. Most azonban egy fiatal NFL-játékossal kissé befürdött...

Kép: ingyen sört kap minden szurkoló, egy feltétel van csak

NEMZETISPORT Finoman szólva egyedi és ötletes marketingkampánnyal rukkolt ki az Egyesült Államokban a Bud Light.

NFL: ismét fellép a „botrányhős” Timberlake a Super Bowl szünetében

NEMZETISPORT Justin Timberlake saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy ő lesz az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) 52. nagydöntőjének, a Super Bowlnak a sztárfellépője.

Gyász: sírva rogyott össze 83 yardos touchdownja után – videó

NEMZETISPORT A New York Giantset az NFL vasárnapi játéknapján 31–21-re legyőző San Francisco Giantsben 83 yardos elkapott touchdownt szerzett Marquise Goodwin, aki a célterületre érve az ég felé mutatott, majd fájdalmasan összeesett. A társai pedig nem táncolva ünnepelték, hanem vigasztalták.

Videó: brutális tarolás, vége is a Super Bowljának…

NEMZETISPORT A második negyed közepéig tartott a New England Patriots játékosa, Brandin Cooks számára a Super Bowl. Az elkapót ugyanis olyan brutálisan letarolták, hogy a Pats orvosi stábja nem is hajlandó visszaengedni már a pályára.