Női kézi El: simán nyert Norvégiában a Siófok

Jó kezdésének köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a norvég Molde vendégeként a női kézilabda Európa-liga A-csoportjának 4. fordulójában a Siófok KC.

További olvasott hírek
Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Férfi kézilabda Eb: Izland–Magyarország élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar férfi kézilabda-válogatott Izlanddal találkozik az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A tét a továbbjutás: ha a mieink pontot szereznek, készülhetnek a középdöntőre. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Férfi kézi Eb: Magyarország–Dánia – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az Oroszország elleni győzelem után a váratlanul vereséggel kezdő, életéért harcoló Dánia lesz a magyar válogatott ellenfele a férfi kézilabda Európa-bajnokság 2. fordulójában. Ha a magyar csapat nyer, biztos a továbbjutása, viszont a dánok kiesnek. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket.

Férfi kézilabda Eb: Szlovénia–Magyarország élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar férfi kézilabda-válogatott Szlovéniával találkozik az Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női kézi-vb: Magyarország–Románia – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A továbbjutás a tét a magyar női kézilabda-válogatottnak Románia ellen a Japánban zajló világbajnokság csoportkörének 5. fordulójában. A győzelem mellett a döntetlen is továbbjutást érhet, de nagyon nehéz dolga lesz a magyar csapatnak a javuló formát mutató románok ellen. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!

Női kézi BL: Győri Audi ETO KC–Rosztov-Don döntő – ÉLŐ

NEMZETISPORT A címvédő Győri Audi ETO KC a Rosztov-Donnal játssza a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét. A találkozó pikantériáját az adja, hogy az orosz csapat vezetőedzője a tavaly ilyenkor még a győrieket irányító Ambros Martín. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.