Női kézilabda BL – Final4 a tét: Győri Audi ETO-Buducnost online közvetítés szombat 18 óra

11 gól az előny.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Tragédia és gyász: év végén harmincöt évesen hunyt el Völgyi Dániel testvére

KISALFOLD Gyászol az ETO és a Gyirmót korábbi labdarúgója, Völgyi Dániel. Év végén elhunyt a futballista harmincöt esztendős bátyja.

Női kézilabda – Amorim a Győri Audi ETO-ból a Rosztovba tart?

KISALFOLD Továbbra is nagy érdeklődés övezi az Audi-ETO jövő évi játékoskeretét és az új edző személyét.

Soproni versenyző halálos balesete a Lőverekben

KISALFOLD A napjainkra kissé elfeledett, de egykoron Sopronban népszerű motorsport elmúlt évtizedeiből emlékezünk néhány jelentős eseményre. A sportág jellegéből és a korabeli kevésbé biztonságos körülményekből adódóan halálos balesetek is beárnyékolják a történetet. Ezek közül talán a legfájdalmasabb a soproni Mészáros Károly tragédiája, aki hazai pályán, a Lőverekben versenyzés közben veszítette életét.

Tudatánál van Michael Schumacher

KISALFOLD Egy modern franciaországi kórházba szállították hétfőn a Forma1-es legendát.

Modell is lehetne a csodaszép győri ETO-csatár – riport Süle Dórával – fotók

KISALFOLD Nemrég még a német élvonalban futballozott az idehaza egyik legszebbnek tartott női futballista, Süle Dóra. A gyönyörű csatárt modellügynökségek keresik, de ő kitart a labdarúgás mellett. Bár olasz csapat is kereste, újra a Rába-partiakat választotta. Nagy céljai vannak győri klubjával, az ETO-val.