Női NB I: az FTC egy, az MTK öt góllal nyert szombaton

Az FTC egygólos, az éllovas MTK és a harmadik helyen álló DVTK fölényes győzelemmel tudta le a női labdarúgó NB I 13. fordulóját szombaton – igaz, a diósgyőriek csak a hajrában tették biztossá győri győzelmüket a sereghajtó ellen.

További olvasott hírek
Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

BORSONLINE Továbbra is keresik az eltűnt kétéves Dankát.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.

Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

Kijev elvárja a lengyel kormánytól, hogy beengedjék az ukrán gabonát

VG A lengyel gazdák már régóta blokkolják a határátkelőket az ukrán gabona előtt.

Gyász: Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt

NEMZETISPORT Lázár Bence, az Újpest labdarúgócsapatának korábbi játékosa csütörtök hajnalban elhunyt.

FTC: Thomas Doll távozik a posztjáról – hivatalos

NEMZETISPORT Közös megegyezéssel a mai napon távozik posztjáról Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatát irányító német vezetőedző – számolt be róla a fradi.hu.

FTC: ez a spanyol élvonalbeli klub tett ajánlatot Uzuniért!

NEMZETISPORT A Ferencváros labdarúgócsapata nem nevezte albán válogatott játékosát, a csütörtökön a Puskás Akadémia ellen még kezdőként szereplő Myrto Uzunit az Újpest elleni derbire – úgy tudjuk, a játékos klubot válthat, ezért nem került be a keretbe.

NB I: élő eredménykövetés a 33. forduló mérkőzéseiről!

NEMZETISPORT Itt az idő! Szombat este eldől, hogy melyik két csapat esik ki, melyik végez a harmadik helyen, valamint a Videoton, a Ferencváros és a kupagyőztes Újpest mellett melyik indulhat még a nemzetközi porodon a következő szezonban. A kiesés elkerüléséért a Mezőkövesd, a Haladás, a Balmazújváros, a Vasas és a DVTK, míg a bronzéremért az Újpest, a DVSC és a Honvéd csatázik. Kilencvenpernyi izgalom vár ránk! Kövesse nyomon az események alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetőjével!

Magyar Kupa: Kisvárda–Ferencváros – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Magyar Kupa 7. fordulójában – a főtábla második körében – az NB I második helyezettje, a Ferencváros látogat az NB II második helyezettjéhez. A cél a legjobb 32 közé jutás. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el véleményét a kupacsatáról!

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.