Női röpi El: a magyar válogatott nyert Franciaországban

A magyar női röplabda-válogatott legyőzte Franciaországot a női Arany Európa-liga C-csoportjának harmadik fordulójában. A második játszmát végig vezetve hozták a franciák, azt leszámítva viszont a magyar csapat dominált és megszerezte idei első győzelmét, így a csoport második helyén állnak Ukrajna és Franciaország között.

További olvasott hírek
Még vadabb szuperquadot készített az Engler

AUTOMOTOR Mindössze 1200 kg a tömeg, akár 1200 lóerő és 1200 Nm áll a vezető rendelkezésére – motorkerékpár-kezelőszervekkel lehet vezetni az Engler V12-t.

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

BORSONLINE Nem fűznek sok sikert az emberek az RTL tehetségkutatójához.

AERIUM T350 PRO elektromos roller: Egy modern és praktikus városi közlekedési eszköz

AUTOMOTOR Az autókkal zsúfolt városokban az elektromos rollerek egyre népszerűbb közlekedési eszközzé válnak. Ez nem meglepő, hiszen kellő sebességet és biztonságot nyújtanak, miközben környezetbarát közlekedést tesznek lehetővé. Ráadásul számos roller intelligens funkciókkal és egyéb technikai kütyükkel felszerelt, amelyek megkönnyítik a használatát.

Újabb páratlan Smart érkezik

AUTOMOTOR A Pekingi Autószalonon napokon belül leleplezik a Smart #1 és Smart #3 típusokat követő Smart #5 szabadidő-autót.

30 millió Suzukit gyártottak Indiában

AUTOMOTOR 2024. március végén készült el a 30. milliomodik Suzuki Indiában, ahol 1983. decemberében kezdte meg a működését a Maruti Udyog.

Fotókon mutatjuk az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjét

SONLINE Tizenhárom csapat jutott be az Értékeink vármegyén innen hungarikum vetélkedő döntőjébe, melynek a felújított Vármegyeháza adott otthont.

Női röplabda Eb: Magyarország–Románia élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a magyar válogatott Romániával találkozik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Röplabda: „óriási botrány; felháborító” – a szövetség közleménye

NEMZETISPORT A szerdai Magyarország–Macedónia (2:3) férfi röplabda Európa-bajnoki selejtezőn történt, a vendégek játékosa által elkövetett sportszerűtlenség kapcsán a hazai szövetség közleményt adott ki, melyet az alábbiakban tartalmi változtatás nélkül teszünk közzé.

Női röplabda Eb: Magyarország–Azerbajdzsán élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának harmadik fordulójában a magyar válogatott Azerbajdzsánnal találkozik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női röplabda Eb: Magyarország–Hollandia élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzését játssza Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű kvartettjében. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!

DVTK: 25 hetes terhesen kapott agyvérzést a röplabdázó

NEMZETISPORT 25 hetes terhesen agyvérzést kapott a DVTK röplabdázója, Tamás-Szabó Barbara. Az eset egy évvel ezelőtt történt, a játékos azonban csak most érzett elég erőt magában ahhoz, hogy Instagram-oldalán megossza követőivel a történteket. A legfontosabb: a röpis ismét sportolhat, gyermeke pedig megszületett, és azóta is teljesen egészséges.

Fotókon mutatjuk a NEKA U21–Ferencváros U21 női kézilabda mérkőzést

SONLINE Tízgólos vereséget szenvedett a NEKA a női NB II. Dél-Nyugat (E-F) csoportjának felsőházi rájátszás 3. fordulójában.

Tovább tart a hűvös, változékony idő

VEOL Szeles, kora tavaszias időjárással kezdődik a hétvége Veszprém vármegyében.

Szeles, hűvös időre van kilátás szombaton Zalában

ZAOL A koponyeg.hu információi szerint, északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan fordul elő zápor. Élénk marad az északnyugati szél. 14 fok körüli értékeket mérhetünk.