Női röpi: hazai pályán került hátrányba a Békéscsaba

A Békéscsaba házigazdaként 3:1-re kikapott a görög Olimpiakosz Pireusztól a női röplabda Challenge-kupa negyeddöntőjének első felvonásán.

További olvasott hírek
Női röplabda Eb: Magyarország–Románia élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a magyar válogatott Romániával találkozik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Röplabda: „óriási botrány; felháborító” – a szövetség közleménye

NEMZETISPORT A szerdai Magyarország–Macedónia (2:3) férfi röplabda Európa-bajnoki selejtezőn történt, a vendégek játékosa által elkövetett sportszerűtlenség kapcsán a hazai szövetség közleményt adott ki, melyet az alábbiakban tartalmi változtatás nélkül teszünk közzé.

Női röplabda Eb: Magyarország–Azerbajdzsán élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának harmadik fordulójában a magyar válogatott Azerbajdzsánnal találkozik. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Női röplabda Eb: Magyarország–Hollandia élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzését játssza Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű kvartettjében. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!

DVTK: 25 hetes terhesen kapott agyvérzést a röplabdázó

NEMZETISPORT 25 hetes terhesen agyvérzést kapott a DVTK röplabdázója, Tamás-Szabó Barbara. Az eset egy évvel ezelőtt történt, a játékos azonban csak most érzett elég erőt magában ahhoz, hogy Instagram-oldalán megossza követőivel a történteket. A legfontosabb: a röpis ismét sportolhat, gyermeke pedig megszületett, és azóta is teljesen egészséges.