Nyugodt, színvonalas élet, eladó ingatlanok Egerben

További olvasott hírek
Egy hajszálon múlott: Hosszú Katinka hatalmas lehetőségtől esett el

BORSONLINE A Magyar Úszószövetség elnöksége elfogadta a két szövetségi kapitány, Sós Csaba és Gellért Gábor előterjesztését. A medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző indulhat egyéni számokban a június 10–23. közötti belgrádi Európa-bajnokságon.

Orosházán is küzdenek az illegális hulladéklerakók felszámolásáért

BEOL Évente több tonna illegális hulladékot összeszed és elszállít a Városüzemeltetési Zrt. Sok idő és sok pénz mások után takarítani. Hiába a folyamatos küzdelem, ha mindig akadnak olyanok, akiket nem érdekelnek a szabályok, a környezetvédelem és mások véleménye sem. Egyszerűen az utcára, vagy éppen a határba viszik az illegális hulladékot, és ott lerakják. A Hun utca végén is található ilyen pont.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

SZOLJON Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Netflix: bejött a szigor, gyorsan nő az előfizetői tábor

VG A Netflix műsorait már több mint félmilliárd ember nézi a Földön.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

VAOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Így alakult folyóink vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása péntekre.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

VEOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ezeken a helyeken vezess ma óvatosan!

VEOL Az üzemeltetőtől kapott tájékoztatás szerint a 832-es Pápa–Veszprémvarsány másodrendű főúton, Pápa belterületén, a Gyimóti úton aszfaltozást végeznek, emiatt mindkét irányban félpályás lezárásra kell számítani.

Ideje készülni a karácsonyra

TEOL De áprilisi tréfának tökéletesen megteszi.

Életre kelt az első bé hörcsöge

VEOL Egyre népszerűbbek a Most én olvasok! sorozat kötetei, melyeket magyar szerzők írnak. A sorozat egyik szerzője Igaz Dóra, akinek töretlen a népszerűsége a kisiskolások között. Legutóbb az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtára látta vendégül az írónőt – tájékoztatta lapunkat az intézmény.

Újabb lezárások jönnek, végéhez közeledik a Sas út felújítása

HEOL A vége felé jár a Sas II. felújítás. Hétfőtől szombatig aszfaltoznak. Naponta változik így az érintett helyszín és a közlekedés is.

Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület: ötéves lett a szervezet irodája

BEOL A Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodája átadásának ötödik évfordulóját ünnepelték csütörtökön délután. Kónya István alpolgármester, önkormányzati képviselő hangsúlyozta, a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület kiemelt szerepet tölt be a város életében.

Tündérszépek: Kovács Izabella divattervezőnek tanul, és vonzza a modellek világa + fotók

VEOL Kovács Izabella országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.

A Fejér vármegyei mozik pénteki műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A Majomember: 19.45, 22.15. A repülő osztály: 13.00. Az első ómen: 17.15, 20.30. Back to Black: 13.00. Belu – A legbátrabb bálna: 13.00. Bonus Trip: 15.45, 18.00, 20.15, 22.30. Dűne – Második rész: 14.00, 14.45, 19.20. Godzilla x Kong: Az új birodalom: 14.40, 19.30, 17.00, 21.50. Imádlak utálni: 20.00. Ki hitte volna?: 14.00, 18.15. Kung Fu Panda 4 (3D): 13.30. Kung Fu Panda 4 (2D): 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30. Micimackó: Vér és méz 2.: 22.00, 22.30. Most vagy soha!: 13.00. Polgárháború: 13.45, 16.00, 18.15, 20.30, 22.15. Suga – Agust d tour ’d-day’ the movie: 18.00. Szellemírtók – A borzongás birodalma: 15.00, 17.20, 19.40. Szeplőtlen: 22.30. Szunnyadó vérebek: 15.30, 17.45, 20.00, 22.15. Verseny a győzelemért: 16.00, 20.15.

Mindenkinek aranyérmet vetélkedő Baján

BAON A Mogyi Bajai Judo Club egy vasárnapi programra invitálja azokat a gyerekeket, szülőket, akik érdeklődnek a judo sport iránt.

QHB-Eger: egy nagy hiányzó biztosan lesz a Budakalász ellen

HEOL Az egyre nehezebb helyzetben lévő QHB-Eger a Budakalász legyőzésével közelebb kerülhet a bennmaradáshoz, míg a HE-DO B. Braun Gyöngyös egy balatonfüredi bravúrral már a nemzetközi kupaszereplést érő helyek felé is kacsingathat.

Ünnepi igeliturgiát tartanak a Jó Pásztor vasárnapja alkalmából Rákóczibányán

NOOL Szenteltvíz száll a búzára, illetve a papi hivatásokért is imádkozhatnak majd a hívők a rákóczibányai templomban szombaton.

140 éves a zalaegerszegi Csány László középiskola

ZAOL A napokban ünnepelte a zalaegerszegi Csány-technikum alapításának 140. évfordulóját. A jubileumhoz kapcsolódva válogattunk fotókat a Zalai Hírlap archívumából, felidézve a középiskola életének egy-egy pillanatát.

Karambol Nagykanizsán a Csengery utcán

ZAOL Nagykanizsán a reggeli órákban a Csengery utcán két autó karambolozott. 

Az új korosztályában sem lassítana a madocsai kenureménység

TEOL Többszörös ifjúsági világ- és Európa-bajnoki címe után első szezonját kezdi meg az U23-asok között Juhász István. Az Atomerőmű SE madocsai kenusának az új korosztályban is nagy céljai vannak.

Kábítószer-kereskedelemből akarta megszedni magát

TEOL Több mint hárommillió forintot keresett a drogkereskedelemmel egy szekszárdi férfi.

Az oltásellenesség mindannyiunk biztonságát veszélyezteti

RIPOST Az utóbbi években egyre aktívabbá váló oltásellenes mozgalmak jogszerű eljárások mögé bújva, jogszerűtlen és szakmaiatlan indokokkal igyekeznek akadályozni a védőoltási program működését. Idén már 96 eljárás indult védőoltás alóli mentesítés miatt, míg három éve csak 19 ilyen eset volt. Ezért kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a védőoltásokkal és a gyermekeket gyógyító orvosokkal szembeni bizalom megmaradjon. 

Most jött: halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

BORSONLINE A rendőrség a vétkes sofőr ellen eljárást indított.

Így néz ki a temetés után Tordy Géza sírja

NOOL Mindenütt fehér virágok borítják a Nemzet Színészének sírját.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

ZAOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Fejérben is nyektet a nyaktekercs - világelsőként szerveznek neki itt konferenciát

FEOL Különös, de Magyarországon is költő madárfaj rajongói és szaktekintélyei gyűlnek össze Száron hamarosan: a világon először szervezik meg a Nemzetközi Nyaktekercs Konferenciát. A madárról Klébert Antal, a faj helyi szakértője mesélt a feol.hu-nak.

Pénteki programsoroló

BAMA MoziApolló (Pécs, Perczel Miklós u. 22.): Származás (17.30), Kék pelikan (18.00), Back to Black (20.00), Hogyan szexeljünk (20.00).  

Pálfordulás: Ursula von der Leyen újra felfegyverezné Európát, korábban ugyanezért bírálta Donald Trumpot

VG A kritikusai szerint minisztersége alatt leromlott a német hadsereg állapota, nem volt elégséges a személyzet, és hiányoztak a megfelelő eszközök.

Orbán Viktor beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről (élő)

HEOL Magyarország miniszterelnöke interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A közelgő európai választásokról tett bejelentéseket Orbán Viktor

BORSONLINE Reggel a Kossuth Rádió vendége volt.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

VEOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Baleset a 8126-os úton, Felcsút közelében

FEOL Bodmér és Felcsút között végeznek műszaki mentést a tűzoltók.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

VAOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A földhő után napelemeket is bevetnek a sportcsarnoknál

DUOL A tavalyi évben kiépítésre került Rácalmás Város Önkormányzatának saját beruházásaként a település sportcsarnoka alatti területen 20 darab, földhő kitermelésére alkalmas, egyenként 100 méter mély fúrt kút, melyek két földhőszivattyú segítségével az intézmény fűtési rendszerének kisebb módosításaival, a korábbi évek energiaigényéhez képest a gázfogyasztást a fűtési szezonban a tizedére csökkentették, olvasható Rácalmás önkormányzatának közösségi oldalán. Az ottani információk szerint a szivattyúk működése miatt azonban az elektromos áram felhasználás jelentősen megemelkedett, emiatt igény mutatkozott naperőmű kialakítására. 

Fokozottan ellenőrzik a gyorshajtókat

TEOL Speedmarathon kezdődik pénteken reggel 6 órakor.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

ZAOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

NOOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Szökésben: két ember halálát okozta a Gyorsforgalmin, elmenekült a vétkes külföldi sofőr

HEOL A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

Felfoghatatlan gyász: Meghalt a Harry Potter és a Star Wars sztárjának felesége, hatalmas a fájdalom

RIPOST Mindössze 53 éves volt.

Szökésben: két ember halálát okozta a Gyorsforgalmin, elmenekült a vétkes külföldi sofőr

VAOL A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

Nem indult jól a napja a forintnak

VG Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon. 

Mostantól újra beleshet a kertünkbe a Google Utcakép

ZAOL Frissíti utcaképfelvételeit a Google Térkép, ismét járják a magyar utakat a kamerás autók.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

KEMMA Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről!

SONLINE A szépségversenyünk javában zajlik, itt a lehetőség, hogy harcba szállj a mesés nyereményekért.

Kamionnak ütközött egy személyautó az M5-ösön, Petőfiszállásnál

BAON A kisebb jármű felborult az ütközést követően.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

DUOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Játékpisztolyt rántott és kirabolta az ételfutárt egy hevesi férfi

MINDMEGETTE Először ételt rendelt, majd játékpisztolyt fogott a futárra egy 28 éves hevesi férfi. Annyira hatásos volt a támadó fenyegető színjátéka, hogy meg is szerezte a futár bevételét.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

SONLINE Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ismét és még mindig: Átjáró-Öröm a Zene - Tehetségkutató verseny a Végállomásban

VAOL Az elmúlt évek hagyományaihoz híven ismét a legnagyobb helyi összefogásban rendezik meg vasárnap Szombathelyen az Átjáró-Öröm a Zene tehetségkutató versenyt a Végállomásban.

Mostantól újra beleshet a kertünkbe a Google Utcakép

FEOL Frissíti utcaképfelvételeit a Google Térkép, ismét járják a magyar utakat a kamerás autók.

Óriási veszteség érte a Pulitzer-díjas újságírót

BAMA Egy igaz történeten alapuló filmet is műsorra tűz április 19-én délután fél 6-os kezdéssel a pécsi Apolló Mozi, aminek címe Származás.

Szökésben: két ember halálát okozta a Gyorsforgalmin, elmenekült a vétkes külföldi sofőr

NOOL A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

DUOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

FEOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

TEOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fájó döntést hozott meg Nádai Anikó: súlyos katasztrófa történt

BORSONLINE Ezt meg kellett lépniük.

A nap Tündérszépe: Margit

HEOL Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A mai nap Tündérszépét Margitnak hívják, 33 éves és Gyöngyösről érkezett.

Kritikus hangok, Dárdaiéknál óriási változás fenyeget

RIPOST Rövidesen kiderül: négy Dárdaiból csak egy marad?

Marad a hűvös időjárás pénteken

BEOL Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk pénteken Békés vármegyében.

Összetartók, büszkék - Lakói miatt is a figyelem középpontjában Bucsu

VAOL A Szombathely közelében fekvő település nemcsak páratlan természeti szépségekkel rendelkezik, hanem érdekes és egyben értékes emberek is lakják.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

FEOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Szökésben: két ember halálát okozta a Gyorsforgalmin, elmenekült a vétkes külföldi sofőr

VEOL A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

BEOL Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

RIPOST Még nem úszta meg ennyivel a sztár.

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

RIPOST Velük érdemes párkapcsolatba kezdeni!

Rossz hír az autósoknak: mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk

BORSONLINE Ennek sokan nem fognak örülni.

Mostantól újra beleshet a kertünkbe a Google Utcakép

DUOL Frissíti utcaképfelvételeit a Google Térkép, ismét járják a magyar utakat a kamerás autók.

Megrázó fotókon az M3-ason történt tömegbaleset

HEOL Tömegbaleset történt az M3-as autópályán, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Elhunyt Ebner Béla

HEOL Szerkesztőségünk munkatársait lesújtotta a hír 2020. december 31-én. Elhunyt Ebner Egres Béla.

Kiderült az aktív fertőzöttek és elhunytak száma Heves megyében

HEOL Az aktív fertőzöttek száma jelenleg 133 853 fő, 22%-uk budapesti. A főváros után Pest és Győr-Moson-Sopron megyében van a legtöbb aktív fertőzött, Tolna megyében pedig a legkevesebb.

Vonat elé ugrott unokájával

HEOL Az asszony és a négyéves unokája életüket vesztették. A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Fotókon az M3-ason történt kamionbaleset

HEOL Egy embert a tűzoltók mentettek ki az autóból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

Nászajándék

NOOL Vajon mennyi pénzt illik nászajándékba adni? Lászlók Judit újságíró kollégánk gondolatai a témában.

Veteránautó verseny miatt útlezárás lesz szombaton Jászberényben

SZOLJON Közel száz veterán autócsodát várnak a Jászság fővárosába.

Előtérben az autizmus Tapolcán

VEOL Az autizmus világnapja alkalmából figyelemfelhívó sétát, a Szász Márton-iskola diákjai javára jótékony célú kéksüti-vásárt, autizmusról szóló kerekasztal-beszélgetést szervezett Az én világom – Tapolca, a Tapolca és Környéki Autista Gyermekekért Egyesület.

Elvesztette a hallását az életmentő kezelés miatt egy tündéri kisfiú

BORSONLINE Különleges mackót kapott, hogy ne érezze magát többé kívülállónak.

Metzker Viki bevállalta: így néz ki valójában

RIPOST Megőrülnek a rajongók Viki legújabb fotójától.

Szökésben: két ember halálát okozta a Gyorsforgalmin, elmenekült a vétkes külföldi sofőr

FEOL A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről!

FEOL A szépségversenyünk javában zajlik, itt a lehetőség, hogy harcba szállj a mesés nyereményekért.

Mostantól újra beleshet a kertünkbe a Google Utcakép

VEOL Frissíti utcaképfelvételeit a Google Térkép, ismét járják a magyar utakat a kamerás autók.

Most érkezett: Beszorult világháborús gránátot találtak, azonnal rohantak a tűzszerészek

RIPOST Szerencs külterületén találták a feltételezett robbanóeszközt.

Így néz ki a temetés után Tordy Géza sírja

TEOL Mindenütt fehér virágok borítják a Nemzet Színészének sírját.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

BAON Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Karambol Békésen: az egyik sofőrt kórházba vitték

BEOL A békési önkormányzati tűzoltók a járműveket átvizsgálták, a forgalmi akadályt megszüntették.

Orbán Viktor hamarosan beszámol a legújabb kormányzati intézkedésekről

BAMA Magyarország miniszterelnöke péntek reggel 7 óra 30 perctől interjút ad a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Étteremben evett, de nem fizetett, lopott a boltból és megrongált egy utánfutót - vádat emeltek ellene

VEOL Háromrendbeli, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás, valamint csalás és rongálás vétségével, továbbá egyedi azonosító jel meghamisításának bűntettével vádolja az Ajkai Járási Ügyészség a 60 éves férfit.

Választások 2024: Répcelakon folytatná Szabó József polgármester - bejelentés

VAOL Szabó József, Répcelak jelenlegi polgármestere Facebook-oldalán jelentette be, polgármesterjelöltként elindul a június 9-ei önkormányzati választásokon.

Közös éneklésre hív ma a SOK

VAOL Nyitott kapu címmel nyílt napot tart ma a Sárvári Oratórikus Kórus (SOK): 17.45-től kinyitják a Hang-villa (Várkerület utca 17/a) kapuit mindazok előtt, akik szívesen csatlakoznának az együtteshez. A program során előbb ismerkedésre, majd beéneklésre kerül sor, aztán a résztvevők megtanulhatják a kizárólag a SOK által énekelt dalokat. Lesz vacsora az együttes díjnyertes főzőcsapatától, majd stúdiófelvételek készülnek. A látogatók egy esküvő előkészületeibe is betekinthetnek.

Két éves a Vadvédelmi Központ – születésnapi nyílt napra várják a látogatókat

FEOL Fennállásának második születésnapját ünnepli születésnapi nyílt nappal április 21-én, vasárnap a Sóstó Vadvédelmi Központ.

Sorsdöntő párharc a Pénzügyőrrel

BEOL A Százhalombatta elleni vasárnapi vereség után biztossá vált, hogy már csak egyetlen párharc vár a Békéscsabai Kosárlabda Klub NB I. B-s csapatára. Azt az egyet az Egerrel szemben alulmaradó Pénzügyőrrel vívja a viharsarki egylet, de már nincs több hibázási lehetősége a rájátszás során, mert a vesztes kiesik az NB II.-be.

Tolvai Reni szexy táncot lejtő nőket toboroz

RIPOST Egy csokor szexi táncot lejtő nőkoszorúban szerepel majd.

Rubint Réka megrendítő vallomása: „A gyerekekkel eltöltött időt később nem lehet pótolni”

BORSONLINE A fitneszlady állandó pörgésben van, folyamatosan táboroztat, de egy valamit mindig szem előtt tart. Rubint Réka elárulta, miért tartja fontosnak, hogy gyerekeit is mindig magával vigye.

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

MINDMEGETTE A zöldséges lasagne nem csak a vegák körében népszerű: sokszor az egész családnak jobban esik egy finom, húsmentes rakottas. Ilyen alkalmakra hoztunk most egy nagyon finom, spenóttal és ricottával készült lasagne receptet.

Szökésben: két ember halálát okozta a Gyorsforgalmin, elmenekült a vétkes külföldi sofőr

DUOL A rendőrség nagy erőkkel keresi a bolgár rendszámú autó vezetőjét. Döbbenetes fotók érkeztek a baleset helyszínéről.

Elektromos, elektronikai és fém hulladékoktól lehet megszabadulni

DUOL Elektromos, elektronikai és fém hulladékok gyűjtési akcióját szervezte meg Rácalmás Város Önkormányzata az E-Elektra Zrt.-vel közösen. Április 20-án, szombaton 8 és 14 óra között a focipálya melletti területen lehet leadni – konténerbe betenni – a kimustrált holmikat. Csak fém tárgyakat – például fém kerti bútorokat –, valamint elektromossággal működő eszközöket – hajszárító, számítógép, mosógép, szárítógép, porszívó, ventilátor, klímaberendezés, vasaló, elektromos fűnyíró, rádió, telefon, mobiltelefon, bojler, konyhai robotgép, mikrohullámú sütő – és még sorolhatnánk – fogadnak el a gyűjtés során. Figyelem: hűtőt, fagyasztót, képcsöves berendezést (tévét, monitort) csak bontatlan állapotban lehet betenni a gyűjtőkonténerbe. 

Irán destabilizációjáról egyeztetett az Egyesült Államok és Izrael védelmi minisztere

VG A központi téma Irán „destabilizációs akciói” voltak.

Varázslatos szobrokat mutattak be a Csabagyöngyében

BEOL Csütörtökön délután Vágréti Róbert szobraiból nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban.

A helyi tv-k és rádiók pénteki kínálata

ZAOL RÁDIÓKEgerszeg Rádió: 5.00 Magyaróra 6.00 Vekker – Ébredj velünk! 10.00 A’la Carte 14.00 Helló Egerszeg 18.00 Egerszegi Krónika 18.10 Like 23.00 Zene

Kábítószer-kereskedelemből akarta megszedni magát

TEOL Több mint hárommillió forintot keresett a drogkereskedelemmel egy szekszárdi férfi. Sorsáról a bíróság dönt.

Felhős nap várható Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkből megtudhatja, milyen időjárásra kell készülnie pénteken.

Izlandon tartott előadást a pásztói világjáró

NOOL – A napokban volt életem első Izlandon tartott nyílt előadása, amely a bolygóegészség pozitív kommunikációjáról szólt – közölte Till Anilla Facebook-oldalán.

Orbán Viktor: stratégiai nyugalomra van szükség, nem lehet kapkodni

VG A miniszterelnök egy hónap után szólal még élőben a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában. Cikkünk frissül.

Mostantól újra beleshet a kertünkbe a Google Utcakép

VAOL Frissíti utcaképfelvételeit a Google Térkép, ismét járják a magyar utakat a kamerás autók.

Menczer Tamás: az európai parlamenti választás tétje az, hogy háború lesz vagy béke

HEOL Létfontosságúnak nevezte a június 9-i európai parlamenti választást Menczer Tamás, mivel a tétje az, hogy háború lesz vagy béke. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című, majd az M1 aktuális csatorna műsorában beszélt erről pénteken.

Reggeli borzalom: kamionnal karambolozott egy személyautó az M5-ösön

BORSONLINE Torlódik a forgalom.