Odaégett szennyeződés? Így lesz újra makulátlanul tiszta az edény

Az egyik legbosszantóbb házimunkák egyike a fazekak, tálak aljára odakozmált ételmaradékok takarítása. Az alábbi három tippel egyszerűen és hatékonyan varázsolhatjuk újra csillogóvá őket.

További olvasott hírek
Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...

Nem tudod milyen a tökéletes íróasztal? Segítünk!

LAKASKULTURA A gyerekek ősszel megkezdik iskolai tanulmányaikat, szülőként tehát ideje elgondolkodnunk, hogy hol és milyen tanulósarkot tudunk kialakítani a lakásban.

Így legyen varázslatos a hálószobád

LAKASKULTURA A hálószoba a lakásunk legmeghittebb része, így megérdemli, hogy szépen felöltöztessük. Néhány egyszerű, de különleges ötlettel varázslatossá tehetjük ezt a helyiséget.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Ibizai kényelem

LAKASKULTURA A tengerparti tájakon nyáron különösen figyelnek a háztulajdonosok a forróság elleni védelemre. Ezekből az ötletekből szemezgetünk most.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett.