Olasz Kupa: Ibrahimovic ordító ziccert hibázott el – videó

Mint arról beszámoltunk, hatalmas küzdelemben jutott a labdarúgó Olasz Kupa legjobb négy csapata közé az AC Milan, amely a rendes játékidőben vesztésre állt, de előbb sikerült kiharcolnia a hosszabbítást, majd a kétszer 15 percben két góllal megnyerte a Torino elleni meccset. A milánóiak akár el is kerülhették volna a hosszabbítást, ha Zlatan Ibrahimovic a 93. percben nem hibázza el az ordító ziccerét…

További olvasott hírek
Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

BORSONLINE Továbbra is keresik az eltűnt kétéves Dankát.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.

Gyász: elképesztő tragédia, 31 évesen elhunyt az olasz válogatott futballista

NEMZETISPORT Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina olasz válogatott futballistája.

Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír

NEMZETISPORT A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.

Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

NEMZETISPORT A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már a nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Videó: Cristiano Ronaldo első gólja a Juventusban

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldónak nyolc perc sem kellett ahhoz, hogy első mérkőzésén betaláljon a Juventusban. A Real Madridtól szerződtetett portugál csillag a torinóiak hagyományos idény előtti felkészülési mérkőzésén, a Juventus A és a Juventus B csap össze vasárnap délután.

Fiorentina: kiderült, mi okozta Davide Astori halálát

NEMZETISPORT Szívmegállás okozta a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Davide Astori halálát – jelentette be kedden az udinei ügyészség a boncolás elvégzése után.

Kijev elvárja a lengyel kormánytól, hogy beengedjék az ukrán gabonát

VG A lengyel gazdák már régóta blokkolják a határátkelőket az ukrán gabona előtt.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.