Országos tisztifőorvos: a szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében bevezetett szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni – mondta szombaton a közmédiának az országos tisztifőorvos, aki az operatív törzs ülése után arra is felhívta a figyelmet, hogy a közösségi terjedés jellemzi a járványt. Látható, hogy már a közösségi terjedés a jellemző – fogalmazott Müller Cecília, alapvető szabálynak […] A Országos tisztifőorvos: a szabályok azért szükségesek, hogy ne kelljen további korlátozásokat bevezetni bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

További olvasott hírek
Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Fontos információt közölt a rendőrség

VEOL A Szent György nap miatt a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken is változik az ügyfélfogadás.

Hatalmas villantás: a szőkeség mellbimbója átszúrta a fehér topját

BORSONLINE A csinos modell nem bízott semmit a képzeletre.

Művészi álcát kapott a Kia első civil pickupja

AUTOMOTOR Csak jövőre kerül a kereskedésekbe a Kia Tasman, addig is látványos és feltűnő álcázással folytatják a tesztelést.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Nagyobb vezetési élményt nyújt a Model 3 Performance

AUTOMOTOR Az USA-ban 517 LE, Európában 460 LE rendszerteljesítménnyel jön a Tesla Model 3 Performance sportváltozat.

Bátrabb lett a Mitsubishi ASX

AUTOMOTOR A modellfrissítést kihasználva a Mitsubishi formatervezői végre saját arcot adtak az ASX szabadidő-autónak, ami sokkal látványosabb lett.

Fontos információt közölt a rendőrség

DUOL A Szent György nap miatt a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken is változik az ügyfélfogadás.

Fontos információt közölt a rendőrség

FEOL A Szent György nap miatt a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken is változik az ügyfélfogadás.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Borús, esős szerdánk lesz Veszprém vármegyében

VEOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Többet tud az Audi Q7 és Q8 plug-in hajtása

AUTOMOTOR Az 55 TFSI e esetén csak az akkumulátor új, a 60 TFSI e hajtásnál ezen felül még erősebb villanymotort is adnak.

Fontos információt közölt a rendőrség

ZAOL A Szent György nap miatt a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken is változik az ügyfélfogadás.

Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó)

PESTISRACOK Joe Biden amerikai elnök élesen támadta elődjét, Donald Trumpot a 2021. január 6-i zavargások idején tanúsított magatartása miatt az események harmadik évfordulójának előestéjén pénteken. A hivatalban lévő államfő első 2024-es kampánybeszédét a Pennsylvania állambeli Blue Bellben tartotta az amerikai függetlenségi háború egyik fontos helyszíne, Valley Forge közelében. Beszédében Joe Biden azt hangoztatta, hogy Donald Trump […] A Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van

PESTISRACOK Ott magyar állampolgársággal is rendelkező túsz ejtett a Hamász terrorszervezet az októberi támadás során. A külügyminisztérium munkájának és a katari kormány közbenjárásának köszönhetően közülük hárman, egy nő és két kislány, már biztonságban vannak, a hétvégi túszcsere keretén belül izraeli területre menekülhettek, azonban a két férfiról továbbra sem tudunk semmi biztosat. A Hamász terrorszervezet az októberi […] A A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

PESTISRACOK Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedd reggel tette közzé részjelentését a 2022-es országgyűlési választások kampányának pénzügyi hátteréről, amely kapcsán ismert: a baloldali pártok és civil szervezetek mintegy négymilliárd forintnyi külföldi forrást használtak fel. Az ÁSZ komoly büntetést szabott ki a baloldali pártokra, amelyek összesen 261 millió forintot kénytelenek befizetni a tiltott támogatás nyomán, írta meg a […] A Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Csaknem 2,9 millióan fertőződtek meg a vírussal szerte a világon

PESTISRACOK Világszerte 2 897 645-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálesetek száma 202 880, a gyógyultaké pedig 817 034 a baltimore-i Johns Hopkins egyetem szombat reggeli összesítése szerint. Szombat reggel 2 790 986 volt a fertőzöttek, 195 920 a halálos áldozatok és 781 382 a gyógyultak száma. A fertőzés 185 országban van jelen. A diagnosztizált esetek […]

Kitiltották Irakból a Reuterst, amiért a hatósági adatokkal ellenkező számokat közölt a koronavírusról

PESTISRACOK Az angol The Guardian információi szerint három hónapra betiltották a Reuters hírügynökség működését Irakban, miután az egy jelentésében kétségbe vonta az iraki hatóságok által a járvány terjedéséről közölt adatok hitelességét. A hatóságok szerint a brit hírügynökség álhírt közölt azzal a felvetésével, miszerint az országban a hivatalosan elismert 772 esetnél, és azzal gyanúsította a kormányt, hogy […]

Autós mozi: kivetítő és kivehető hangszórók teszik mobil filmszínházzá a Smart #5 tanumányt

AUTOMOTOR A város határain kívüli közlekedési igények ellátására szolgál a 4,7 méteres középkategóriás szabadidő-autót megelőlegező Smart #5.

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Tisza-parti ellenfelet fogad a Tatabánya

KEMMA Szerda este medencébe szállnak a női pólósok. Az alapszakaszban a Tatabánya kétszer is legyőzte a Szegedet, ezen a mérkőzésen is ez a célja a hazai együttesnek.

Fontos információt közölt a rendőrség

NOOL A Szent György nap miatt a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken is változik az ügyfélfogadás.

Fontos információt közölt a rendőrség

VAOL A Szent György nap miatt a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken is változik az ügyfélfogadás.

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

RIPOST Még a tudósok is zavarba jöttek attól, amit most a Marson találtak.

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.