Összekötő út épül az erőmű közelében

Hatósági eljárás indult a Tolna Megyei Kormányhivatalnál az M6-os autópálya és a 6. számú főút közötti paksi összekötő út megvalósítása ügyében.

További olvasott hírek
Beletekinthetnek a pécsi távfűtés működésébe az érdeklődők

BAMA Egy modern bemutató hőközpontot nyitott meg a pécsi távhőért felelős cég, a PÉTÁV Kft. április 24-én tíz órakor.

Munkavédelem: 67 ember halt meg tavaly munkavégzés közben

VG Még mindig ijesztően sokan halnak meg munkahelyen, az adatok valószínűleg nem is pontosak.

Kiváló munkát végzett a veszprémi tűzoltó

VEOL Szabó Gergely tűzoltó őrnagy, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletese a rendészképzés kialakításában és elindításában végzett áldozatos munkájáért jutalmat vett át Komáromi Móric igazgatótól, a balatonfüredi Szent Benedek Középiskola és Kollégium első, hagyományteremtő kadétavatóján nemrég.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

BAON A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Mindenhol a 14 éves Milánt keresik, otthonról tűnt el a fiú

RIPOST A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ecsedi Erzsébetet köszöntötték születésnapján a Hevesi Sándor Színházban

ZAOL Kerek évfordulós születésnapot ült az 1954-ben Cegléden április 24-én született Ecsedi Erzsébet Aase-díjas színművésznő, rendező, a Hevesi Sándor Színház örökös tagja, a Színikritikusok Céhe 2023-as életműdíjasa. Ebből az alkalomból aznap este a Hevesi Sándor Színház színpadán köszöntötte az Annie című zenés előadás utáni tapsrendben a társulat és a közönség nevében Besenczi Árpád, a teátrum igazgatója. A művész iránti elismerésüket, szeretetüket a nézők állva tapsolva fejezték ki. Ecsedi Erzsébetről az internetes lexikon feljegyzi: amatőr színjátszó csoportokban kezdett színészettel foglalkozni, majd felvételt nyert a 25. Színház stúdiójába, 1975-től játszott a Várszínházban, a Népszínház tagjaként, majd a Stúdió K-ban, 1983-tól a kecskeméti Katona József Színház tagja volt, amit akkor Jancsó Miklós és Hernádi Gyula vezetett. 1986-1991 között a szolnoki Szigligeti Színház művésze, 1991-től a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színésznője. Vendégművészként szerepelt a Kőszegi Várszínházban, a székesfehérvári és a szombathelyi színházban is. Rendszeresen dolgozik a Soltis Lajos Színházban, illetve a Griff Bábszínházban. Tanítással és rendezéssel is foglalkozik. Díszlet- és jelmezterveket is készít. 

Ítélet született a vendégségben verekedők ügyében: orrtörés lett a bunyó vége

KEMMA A súlyos testi sértés bűntettében a Tatabányai Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján a Tatabányai Járásbíróság elsőfokú ítéletet hozott.

Immár gond nélkül folyhat keresztül a településen a csapadékvíz

KEMMA Mostantól a rövid idő alatt lehulló nagy mennyiségű eső is problémamentesen, károkozás nélkül folyhat keresztül a településen. Jövőbe mutató beruházásként végezték el a csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztését Tokodaltárón.

Jön a Viharsarki Vasútmodell kiállítás: Oszlács Norbert a vendégünk

BEOL Május 10. és 12. között, péntektől vasárnapig rendezik meg immár második alkalommal a Viharsarki Vasútmodell Kiállítást Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban. A programot a Kandó Kálmán Vasútmodellező Egyesület szervezi. Az egyesület elnöke, Oszlács Norbert beszélt arról, hogy idén 150 méternyi modulrendszerrel készülnek, tehát lényegesen nagyobbal, mint az előző évben, illetve ismertette azt is, hogy milyen érdekességek várhatók a rendezvényen.

Jótékony célt szolgált a medvehagymás délután Várpalotán

VEOL Hétszázezer forint gyűlt össze jótékony célra a Gesztenyebarátok Gasztroklubja által második alkalommal megszervezett medvehagymás délutánon, amelyet a város Dísz terén rendeztek. Az adományt idén a Fekete Gyémánt Foglalkoztató Klub számára ajánlják fel a szervezők.

Kláricz János folytatni kívánja a munkát Bucsán

BEOL Kláricz János polgármester indul az önkormányzati választásokon Bucsán, bemutatta a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit is.

Elkészült a könyvtár, járhatóvá vált a járda Tiszakürtön

SZOLJON Két pályázat ünnepélyes átadását tartották Tiszakürtön csütörtök délelőtt. Elkészült a könyvtár energetikai felújítása, illetve a Magyar Falu Programból több mint 200 méter járdát térköveztek le a főút mentén.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

DUOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

„Olyan, mint egy nő” - Elképesztő, mibe fogott bele Cooky - Videó

RIPOST A műsorvezető egyik legnagyobb álma vált valóra!

Még mindig nem késő felajánlani adónk egy százalékát, jó célokra mehet

BAMA Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és a Nemzeti Tehetség Program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

A munkaerőpiac várja a képzett fiatalokat - galériával

BEOL Szakmák utcája néven Orosháza belvárosában, az Árpád-kertben mutatta be képzési palettáját a GySzC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola. Sok reggeli, piacozó járókelő szétnézett, de érdeklődve tájékozódtak az általános iskolások is a standoknál, Láttunk "lebilincselő" pillanatokat is.

Két autó ütközött Kozármislenynél

BAMA Információink szerint két autó ütközött a Kozármislenynél délután. A baleset során személyi sérülés nem történt. A forgalmat rendőrök irányítják addig, amíg a sérült autókat el nem szállítják az érintett útszakaszról. A balesettel kapcsolatos információkat a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

ZAOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Erre nyert tízmillió forintot Biharugra

BEOL Biharugra 10 millió forint támogatást nyert el a Magyar Falu Program keretében önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan fejlesztésére, a forrásból a Szabó Pál könyvtár tetőszerkezetét teszik rendbe – ismertette Makra Tibor polgármester, hozzátéve, a beadott pályázat eredményességéről nemrég kaptak értesítést.

Hogyan lehetünk magabiztos szülők? Rákóczifalván programsorozatot indítanak a témában

SZOLJON Bevonták a szülőket a gyermekneveléssel kapcsolatos programsorozat témáinak kiválasztásába Rákóczifalván.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

BEOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

"A feleségem nem akar visszamenni dolgozni, annyira lusta"

BORSONLINE A férj teljesen kiakadt, mert a felesége úgy gondolja, otthon maradó anyuka lesz.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

FEOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A ferihegyi repülőtér visszavásárlása csak a kezdet: még százmilliárdokat költenek rá – ezek a tervek

VG Amint megtörténik a ferihegyi repülőtér adásvételi szerződése, a kormány napirendre veszi a fejlesztését. Gulyás Gergely azt is elárulta, hogy ehhez piaci finanszírozást is becsatornáznak.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

KEMMA A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Rubint Réka egy gyermekét itthon hagyta, hármat elvitt Kubába - de ki a negyedik?

VEOL Meglepődtek a Mokka műsorvezetői, amikor a fitneszkirálynő a negyedik gyermekét említette.

Több, mint kétmilliárd forint jut útfelújításra Szekszárdon

VG A beruházásokat pályázati forrásból finanszírozná az önkormányzat, nem a város büdzséjéből.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

KEMMA A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Péterkei szomszédjánál lép pályára az Istenmezeje

HEOL A Heves vármegyei III. osztályban a 22. forduló mérkőzéseit játsszák a csapatok a hétvégén.

Az építőipar és a vendéglátás is számíthat ellenőrzésekre

HEOL Tavaly ugyanannyi munkabaleset történt, mint 2022-ben, de sajnos halálesetek is bekövetkeztek. Idén több ágazatban is ellenőrzik a munkabiztonságot és az egészséges környezetet, de a foglalkoztatás szabályosságát is górcső alá veszi a hatóság.

Kiberoktatást tart a rendőrség

KEMMA Az online tér veszélyeiről és a csalók módszereiről lesz szó.

Negyedmilliárd forintos támogatásból újul meg 11 utca Jászladányon

SZOLJON A fejlesztés javítja a településképet és megteremti a biztonságos közlekedés feltételeit.

Fegyelmi: csupán egy kivétel akadt az eltiltottak listáján

HEOL Kilenc labdarúgó és egy technikai vezető egy-egy, míg az abasáriak futballistája két mérkőzésen nem állhat csapata rendelkezésére – derül ki az MLSZ Heves Vármegyei Fegyelmi Bizottsának április 25-én született határozataiból.

Még várják a javaslatokat

KEMMA Mocsa község Facebook-oldalán Udvardi Marianna polgármester arról írt, az Építési és Közlekedési Minisztérium felülvizsgálja a menetrendeket. A menetrend változtatásával kapcsolatos javaslatokat, a lakosság a polg.hiv@mocsa.hu e-mail-címre küldheti el április 25-ig.

Magyar bajnoki címek

VEOL Cegléden rendezték a 2024. évi Formagyakorlat Judo Magyar Bajnokságot.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

BAMA A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Elsősegély oktatással segítettek a terepjárósok az utcai segítőknek

KEMMA A pozitív visszajelzések alapján az Utcai Szociális Segítők Egyesületének munkatársai érdekes és hasznos délelőttöt töltöttek el a tatabányai terepjárósoknál.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

SZOLJON A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Aszfaltozási munkák miatt korlátozzák a forgalmat Kecskeméten

BAON Az Építési és Közlekedési Minisztérium közleménye szerint április 27-én, szombaton 7:00 óra és 17:00 óra között aszfaltozási munkálatokat végeznek Kecskeméten, a Mária körút – Dózsa György út – Árpád körút csomópontjában, melynek következtében az ideiglenes forgalmi rend módosul.

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

RIPOST Komoly fordulatokat és nagy találkozásokat ígér a tavasz.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

TEOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Leadták a Fidesz-KDNP Bács-Kiskun vármegyei listáját

BAON Vedelek Norbert bejelentette, hogy a június 9-i választásra a vármegyei lista bejelentéséhez szükséges támogatói aláírásokat a Fidesz-KDNP leadta.

Ezúttal a női kézisek ünnepelhettek

ZAOL Az elmúlt forduló a kézilabda NB II. rájátszásában felemásan alakult a nagykanizsai együttesek számára, mivel a felsőházban szereplő férfiak kikaptak a listavezetőtől, a hölgyek viszont az előző körben szerzett pont után bravúros második félidővel arattak győzelmet az alsóházban.

Kézzel készült tulipánnal csaltak ki mosolyt a barcsi diákok

SONLINE Barcsról két oktatási intézmény is részt vett az „Adj egy mosolyt ajándékba” országos pályázaton.

Krétán játszanak az Eb-n

BEOL Az Európai Röplabda Szövetségben kisorsolták az U18-as román–görög közös rendezésű női Európa-bajnokság csoportjait.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

DUOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

"Pihenésre van szüksége" – Épségben találtak rá az eltűnt marcali családapára

RIPOST A marcali férfit 4 napon keresztül keresték.

Egyszerű gyom, ami méregtelenít és fogyaszt: így diétázz pitypanggal!

MINDMEGETTE A pitypang vagy más néven a gyermekláncfű gyomként számon tartott vadvirág, holott nem csak, hogy ehető, de ajánlott is fogyasztani belőle - különösen annak, aki fogyókúrázik, hiszen rendkívül erős méregtelenítő és vízhajtó hatású növény. Mutatjuk, hogyan érdemes diétába építeni!

Pár napon belül helyreállhat a Foxpost szolgáltatása

VG Közleményt adott ki a Foxpost a Vinted rendkívüli akciója miatt.

A tánc világnapját ünneplik Baján

BAON Április 29-én ünnepeljük a tánc világnapját. Ennek apropóján, rendkívüli ünneplésre készülnek a bajaiak. Pénteken, április 26-án, 16 órától a Bácskai Művelődési Központ, a Bajai Szenior Örömtánc csoport és a Sundance TSE szeretettel vár mindenkit egy vidám villámcsődületre a Tóth Kálmán térre.

Hangfürdő a Bakonyban

VEOL Hangfürdőt tartanak a bakonykoppányi faluházban május 3-án 18 órától gongokkal és tibeti hangtálakkal.

Az egészség témakörében alkottak a gyerekek

DUOL Színpompás gyerekrajzokból nyílt kiállítás április 24-én, szerdán délután a rácalmási sportcsarnokban, olvashatjuk a kisváros közösségi oldalán, ahol megosztották az érdeklődőkkel az is, hogy: 

Széchenyi Zsigmondra emlékeztek a pihenőparkban

FEOL Természetbarát találkozóval, közös túrázással és koszorúzással emlékeztek Széchenyi Zsigmond vadászíróra

Nincs erő az amerikai gazdaságban, viszont magas az infláció - nem vág egyhamar a Fed

VG Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy az amerikai jegybank csak kétszer csökkenti az idén irányadó kamatát.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

FEOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Valami nem stimmel a Harley-Davidsonnál

VG A Harley-Davidson eladásai a hazai piac kivételével jelentősen visszaestek világszerte. A részvényárfolyam mélyrepülésbe kezdett.

Fontos bejelentést tett a Magyar Sportmárka Zrt.

RIPOST A Magyar Sportmárka Zrt. új helyre költözött.

Felmászott a vagonra, megcsapta az áram az egri rendezőnél a fiatalt

HEOL Mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

SONLINE A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

VAOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

TEOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

CPAC: Kubatov Gábor szerint Magyarország csak annyit kér, hogy eldönthessük, hogyan akarunk élni

VG Cikkünk frissül.

Rafah elleni offenzíva: Izrael már kivonta a Nahal dandárt Gázából

VG A dandár felkészül a Rafah elleni ütközetre.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

HEOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Takarékos kertészkedés: ezekkel a trükkökkel te is sokat spórolhatsz

MINDMEGETTE Bár a kertészkedés remek kikapcsolódás, és persze hasznos elfoglaltság, azonban ma már egyáltalán nem tartozik az olcsó hobbik kategóriájába. Létezik azonban néhány olyan trükk, amelyek segítségével lefaraghatunk a kertészkedés költségeiből.

Áramütés ért egy középiskolás fiút az egri pályaudvaron, életveszélyes az állapota

BORSONLINE A 19 éves fiút mentőhelikopter vitte kórházba.

Megmutatták a MATE-n, hogy nincs lehetetlen a női kutatók számára

SONLINE Műhelyfoglalkozásokon vettek részt és bebarangolhatták a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári campus-ának területét azok a diákok, akik részt vettek az intézmény Lányok napja elnevezésű programján.

Különleges esküvőt tartottak Őcsényben

TEOL Rendhagyó esküvői szertartásnak adott otthont az őcsényi polgármesteri hivatal. A lányuk a párjának, a szülők pedig egymásnak mondták ki egyszerre az igent pénteken délelőtt.

Elhunyt Vas Krisztián, az MMA Maori Team alapítója

TEOL Döbbenetes hír sokkolja a szekszárdi és Tolna megyei sportéletet, életének 38. évében elhunyt Vas Krisztián, az egykori profi ökölvívó és MMA-harcos.

Kisteherautónyi adományt kapott a gyászoló család

TEOL Összefogtak Bonyhádon az értényi család háztűz gyászolóinak, károsultjainak megsegítésére. A héten egy kisteherautónyi adományt juttattak el a Vörös-Kondor család tagjainak.

Az egész falut megrázta a tragédia

TEOL Egy 59 éves férfit ütött el a teherautó Pörbölyön, egyelőre nem tudni, hogyan is történt pontosan.

Gázrobbanás történt Szekszárdon

TEOL Hatalmas, robbanásszerű hang rázta meg ma délelőtt Szekszárdot, majd nem sokkal később szirénák hangjáról volt hangos a város.

Hazatoloncolhatja a hadköteles ukrán férfiakat Lengyelország

VG A lengyel hadügyminiszter szerint bármilyen támogatás lehetséges.

Pályázatból politikai ügy: Bebes István feljelentést tesz

VAOL Körmend polgármestere rendkívül etikátlannak tartja, hogy valószínűleg a képviselő testület egyik tagja üzleti titoknak minősülő adatokat szolgáltatott ki egy hírportál számára az Ökocentrum üzemeltetésére kiírt pályázattal kapcsolatban. Bebes István feljelentést tesz az ügyben.

Wizz Air: homokszem került a gépezetbe és lecsiszolt a nyereségből

VG A Wizz Air nyereségét hajtóműproblémák és geopolitikai konfliktusok erodálták.

Tragédia a színpadon: koncert közben halt meg a 31 éves énekesnő

BORSONLINE Az énekesnő megbotlott a ruhájában és beverte a fejét.

Közgyűlés Szekszárdon: 12 milliárd forint jutott fejlesztésekre

TEOL Több, mint 12 milliárd forint értékben, mintegy 23 fejlesztés valósult meg az előző uniós ciklusban.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

BAON A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

A buszsorfőröket is megzavarta a reggel óta aszfaltozzák az egri utcát

HEOL Délután közleményben és Facebook posztban is közölte az önkormányzat, hogy aszfaltoznak az Olasz utcában, ezért le is lesz zárva még estig. Kerülni kell.

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

BORSONLINE Az énekesnő 20 kilótól szabadult meg.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

SONLINE A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

BAMA A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A spanyol Formula–4-es bajnokságban folytatja a kaposvári autóversenyző

SONLINE Hideg Ádám a CRAM Motorsport versenyzőjeként folytatja pályafutását.

Ragadj fényképezőgépet és vidd el a fődíjat!

FEOL Már lehet jelentkezni a Birdo Az év madárfotósa 2024 nemzetközi fotópályázatra. Annak, aki szereti a madarakat és van érzéke a fényképezéshez, mindenképpen érdemes jelentkeznie, mert akár el is viheti a fődíjat!

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

HEOL A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Láttál már igazán előkelő borospoharat? Ebből ittak régen a gazdagok

MINDMEGETTE Ahogy az étkezésnek, a kortyolgatásnak is megadták a módját egykoron. A nemesek, az előkelőségek nem sima és egyszerű, hanem szépen megmunkált, míves poharakat forgattak az ujjaik között és ezekből kortyolták a kellemes borokat.

Új helyen lesznek Szekszárdon a majális programjai (videó)

TEOL Miután a Prométheusz parkban, s környékén még alig sarjadt ki a fű, annak nagyon nem tenne jót, ha itt tartanák meg a városi majálist.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

BEOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

ZAOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Nincs még késő lehajolni az ingyen 150 ezer forintért

VG Kampányt indítottak a pénztárak, nehogy elfelejtsék igényelni az ügyfelek a nekik járó SZJA-visszatérítést.

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

MINDMEGETTE Banános ládákba rejtett kábítószert találtak bolti alkalmazottak egy népszerű diszkontlánc több németországi egységében. A rendőrség gépfegyveres készenlétiekkel vonult ki a helyszínekre, az üzleteket és környéküket lezárták. A kiszivárgott információk szerint kokainról van szó, de még nem tudni pontosan, mennyiről.

Felsikoltottak a követői, nem számítottak Lékai-Kiss Ramóna babapocakjára

VEOL A színésznő csodás terhesfotót posztolt magáról.

Lassul az amerikai gazdaság, beleadtak a forintba

VG Egész jó formát mutatott csütörtökön a magyar deviza, de a tengerentúli adat ebbe belerondított.

Gyermekhang szállt a Csabagyöngyében – galériával, videóval

BEOL Csütörtökön ismét több száz gyermek hangja zengte be Békéscsabán, a Csabagyöngyét; megtartották az Éneklő Ifjúság nevet viselő Békés vármegyei minősítő hangversenyt és ifjúsági kórustalálkozót.

Kábítószerrel kereskedett, őrizetbe vették Békésben

BEOL A felderítő osztály kedden egy 43 éves, kistarcsai férfival szemben intézkedett.

A Magyar Sportmárka Zrt. sajtóközleménye

BORSONLINE Fontos közleményt adtak ki.

Megáldották és felszentelték az idei búzát Tiszajenőn – galériával

SZOLJON A „Magyarok Kenyere – 15 millió Búzaszem” Program idei vármegyei rendezvényeinek egyik házigazdája Tiszajenő. Április 25-én, Szent Márk napján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) vármegyei szervezetei, valamint a Magyarok Kenyere Alapítvány a kistelepülésen rendezett búzaszentelő ünnepséget a Tiszajenői Szent László Katolikus Templomban.

Teszt alatt a hidrogénbusz, maradt még néhány nap a kipróbálásra

SONLINE Hidrogén-üzemanyagcellás busz tesztelését végzik április eleje óta Kaposváron. A környezetbarát járművet csütörtökön sokan ki is próbálták, a busz május 3-ig teljesít szolgálatot a somogyi vármegyeszékhelyen.

Félegyháza legidősebb polgárát, a 105 éves Erzsike nénit köszöntötték születésnapján

BAON Kiskunfélegyháza legidősebb polgárát, Juhász Istvánnét köszöntötték 105. születésnapja alkalmából csütörtökön a Csanyi úti idősek otthonában. A születésnapi ünnepségen könnyekben és nevetésben sem volt hiány, mint ahogy Erzsike néni életében is volt öröm és bánat egyaránt.

Napelemes utastájékoztató rendszert fejlesztettek ki

BAMA Minimális fogyasztással, kizárólag napenergiával működik az az utastájékoztató készülék, melyet a HC Linear Műszaki Fejlesztő Kft. fejlesztett ki egy nyertes projekt keretén belül.

Menczer Tamás: Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése egy folyamatos küzdelem (videó)

VAOL A kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Szentkirályi Alexandra: a Margit híd a Karácsony-féle trehány városvezetés egyik kiváló példája (videó)

SZOLJON A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint nonszensz, hogy nyolc hónap alatt sem tudták visszaállítani a vandálok által letört koronákat.

Egy korty kávét ivott a nő a reptéren, pillanatokkal később haldoklott

RIPOST A 21 éves nő anafilaxiás sokkot kapott, az életéért küzdött.

Az interneten árulta a drogot, le is bukott

BAMA A rendőrök őrizetbe vettek egy pécsi férfit, aki az interneten árult drogot.

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

BORSONLINE Az egész ország gyászolja a legendát.