Otthonteremtés: Lendületbe jöhet az ágazat

A járványhelyzet ellenére is 600-nál több építőipari vállalkozás jött létre tavaly, hiszen egyre növekszik a kereslet a cégek iránt a kormány otthon­teremtési programja miatt.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Fordulat előtt áll a lakáspiac

DELMAGYAR A lakásárak Szegeden sem nőnek az égig, legalábbis ezt tapasztalják a lapunk által megkérdezett ingatlanközvetítők és hitelügyintézők. Eladó lakásokból nagy a kínálat, de a vevők kivárnak, vagy ingatlan helyett másba fektetik pénzüket. A hirdetésekben szereplő árak és a tényleges vételárak között pedig nő a különbség.

Luxus 285 nm-en klub szobával, közvetlen szomszédok nélkül! – Fotók

DELMAGYAR Mindez Szegeden, összesen 239 millióért érhető el. Az igen részletes, alapos és érzékletes szóbeli leírás mellett természetesen néhány ínycsiklandó fotót is közzétettek a tulajok ingatlanjukról. Lessen be velünk egy ritkaságba és tudjon meg mindent a bel- és kültéri extrákról!

Már Szegedet rezegteti a Mol

DELMAGYAR A Mol megrendelésére geofizikai mérésekbe kezdett a Acoustic Kft., a megye mintegy tizedét érintő kutatásból Szeged sem marad ki. Hétfőn reggel a Bakay Nándor utcai körforgalomban rezegtette a földet a különleges gépek egy kisebb változata.

36 embernek szűnt meg a munkája a Picknél

DELMAGYAR Né­hány napon belül két független forrásból is eljutott lapunkhoz a hír, hogy nem bérli már tovább a Pick a Szegedi Ipari Logisztikai Központban (SZILK) azt a tavaly év elején átadott 2700 négyzetméteres modern hűtőraktárt, amellyel a logisztikáját kívánta átalakítani.

Földimogyorót termesztenek

DELMAGYAR Egy villamossággal foglalkozó vállalkozó és növénytermesztő barátja gondoltak egyet, és belevágtak valami teljesen újba: a klímaváltozásra készülve földimogyorót termesztenek Zákányszéken.