Péksuli Szabival: így lesz tökéletes a húsvéti kalács

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg most velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetsz háromféle húsvéti kalácsot egy tésztából.

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.