Péksuli Szabival: medvehagymás gyökérkenyér a húsvéti asztalra

Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi a pék isnét visszatért a Mindmegette stúdiójába, és most megmutatja, hogyan készül a tökéletes gyökérkenyér, a gasztronómiai tavasz hirnökével, a medvehagymával fűszerezve! Nem kovászos, élesztős a recept, igazán nem bonyolult, ne hagyjátok ki!

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.