Péntek és szombat esténként éjjel fél egyig jár az M2-es és az M4-es metró

A fővárosban az elmúlt években megváltoztak az éjszakai utazási szokások, és ehhez illeszkedve 2017 decemberétől a pénteki és szombati éjszakákon a szokásosnál egy órával tovább, éjjel fél egyig közlekednek a metrószerelvények az M2-es és az M4-es vonalon. A metró üzemidejének bővítésével a BKK változatlanul biztosítja az éjszakai járatok – az éjjel-nappal a Nagykörutat járó 6-os [...] The post Péntek és szombat esténként éjjel fél egyig jár az M2-es és az M4-es metró appeared first on Budapesti Közlekedési Központ.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Útfelújítási munkák kezdődnek a Nagy Lajos király útján

BKK 2017. szeptember 4-étől várhatóan október végéig a XIV. kerületi Nagy Lajos király útjánál új szervízutak épülnek, amelyekkel párhuzamosan az érintett útszakaszokon a villamos útátjárók rendszere is átalakul. A felújítások során parkolósávok, gyalog- és kerékpárutak is létesülnek. A Nagy Lajos király útjának lentebb felsorolt szakaszai mentén szervízutak, parkolósávok és új, egyesített gyalog- és kerékpárutak létesülnek  három szakaszon, [...] The post Útfelújítási munkák kezdődnek a Nagy Lajos király útján appeared first on Budapesti Közlekedési Központ.

Változik a 16-os és a 105-ös busz közlekedése 2017. október 7-én napközben

BKK A 16-os és a 105 autóbusz 2017. október 7-én (szombaton) 7:00 és 19:00 között a Deák Ferenc tér M, illetve a Gyöngyösi utca M felé a József nádor téri ideiglenes megállóhelyénél nem áll meg, mert az V. kerületi önkormányzat rendezvényt tart az Erzsébet téren. Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is! A BKK mind [...] The post Változik a 16-os és a 105-ös busz közlekedése 2017. október 7-én napközben appeared first on Budapesti Közlekedési Központ.

Pótlóbuszok járnak a H6-os HÉV helyett Tököl és Ráckeve között 2017. október 21-én és 22-én

BKK A H6-os HÉV 2017. október 21-én és 22-én (szombaton és vasárnap) rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és Tököl állomás között közlekedik karbantartás miatt. Tököl H és Ráckeve H között pótlóbuszok járnak. A H6-os jelzésű alapjárat érinti Szigetcsép H és Szigetszentmárton-Szigetújfalu H megállót is. A H6E jelzésű „expressz” járat csak a főútvonalon közlekedik, érinti az Angyalisziget H [...] The post Pótlóbuszok járnak a H6-os HÉV helyett Tököl és Ráckeve között 2017. október 21-én és 22-én appeared first on Budapesti Közlekedési Központ.

Módosított útvonalon jár a 251-es és a 251A busz jár 2017. október 20-án délután

BKK  A 251-es és a 251A autóbusz módosított útvonalon jár 2017. október 20-án (pénteken) 17:00 és 18:00 között, mert a XXII. kerületi Városház tér belső területét lezárják. A lezárás ideje alatt A 251-es és 251A autóbuszok a Városház tér és a Budafoki Szomszédok piaca megállójuk helyett a Mária Terézia utcában, a 33-as, az 58-as, a 114-es, a [...] The post Módosított útvonalon jár a 251-es és a 251A busz jár 2017. október 20-án délután appeared first on Budapesti Közlekedési Központ.

A D11-es hajójárat nem áll meg a Meder utca és a Haller utca kikötőben

BKK A D11-es hajójárat a Duna alacsony vízállása miatt nem érinti a Meder utca és a Haller utca kikötőt. A Haller utca kikötő helyett a térségben a Boráros téren vagy a Müpa – Nemzeti Színház H elnevezésű kikötőben, a Meder utca kikötő helyett pedig a térségben a Népfürdő utca (Árpád híd) és az Újpest, Árpád út elnevezésű kikötőben lehet felszállni [...] The post A D11-es hajójárat nem áll meg a Meder utca és a Haller utca kikötőben appeared first on Budapesti Közlekedési Központ.