Pörögnek az akciók: fekete péntekre ébredtünk

Idén is meghirdették a Black Friday-t, azaz a Fekete Péntek nevet viselő vásárlási akciót. Az amerikai gyökerű, kihagyhatatlan ajánlatokkal kecsegetető kezdeményezés ma már a világ minden táján népszerű.

További olvasott hírek
Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

A lábát adta kislányáért, de 22 évesen elhunyt az eleki futballista

BEOL Élettársa, Netti és éppen most egyéves kislánya Lilien, valamint az egész család és rajtuk kívül is nagyon sokan gyászolják a futballista Orsós Krisztiánt.

Halálra gázoltak egy gyermeket Gádoros és Eperjes között

BEOL Halálra gázolt egy autó egy hatéves kisgyermeket csütörtök délután Gádoros és Eperjes között, a 4642-es főúton.

Lábát adta kislányáért az eleki Messi, családja, barátai gyászolják

BEOL Apukám, apukám – mutat a fotón szülőjére a kétéves Lilien. Annak a futballistának a kislánya, akit az eleki Messinek hívtak.

Baleset történt a Tótkomlós rallyn

BEOL Vasárnap a Tótkomlós rallyn baleset történt.

Komlósi Döme koporsója egyben a bölcsője is, mely elringatja őt

BEOL Eltemették pénteken délelőtt Komlósi Dömét. Sokan elkísérték a tótkomlósi katolikus temetőben végső nyughelyére az ismeretlen gyermeket.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.