Rendőrök jelentek meg a törökszentmiklósi amerikai autós találkozón

Prevenciós pontot működtettek a bűn- és balesetmegelőzési szakemberek a családi rendezvényen.

További olvasott hírek
A húsvéti szent háromnap

BEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

A húsvéti szent háromnap

VEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

KEMMA A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Felmérést készít Baranyában is a statisztikai hivatal

BAMA Felmérést készít a Központi Statisztikai Hivatal – erre hívta fel a figyelmet a pécsi önkormányzat a honlapján. A Baranya vármegyét is érintő adatközlés keretében nemzetközi módszertani ajánlásokat követve az ország 264 településén végzik egy éven keresztül. Véletlenszerűen kiválasztott személyeket kérnek fel közreműködésre, a válaszadás önkéntes, ami otthonról online is megoldható. 

Megújul a szabadszállási KRESZ-park

BAON A napokban kezdődött el a Kossuth Lajos úti KRESZ-park felújítása Szabadszálláson.

Független képviselő Varga Juditék házassági botrányáról: a röhögő fejek nagyon fogják egyszer magukat szégyellni

SZOLJON Varga-Damm Andrea egykori jobbikos, majd független országgyűlési képviselő osztotta meg gondolatait a volt igazságügyi miniszter és volt férje ügye kapcsán - ismerteti a Magyar Nemzet.

A húsvéti szent háromnap

FEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

KEMMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A húsvéti szent háromnap

HEOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

ZAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

SZOLJON Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Így alakul a húsvéti ünnepi közlekedési rend

DUOL A húsvéti ünnepek és a tavaszi tanítási szünet idején várhatóan sokkal többen utaznak a vonatokon és a távolsági buszokon, mint egy átlagos hétvégén. Erre készülve a MÁV-START figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat

Ünnepi gálahangverseny adott teret a tehetségeknek Gyulán

BEOL Negyedik alkalommal rendezte meg ünnepi gálahangversenyét a Gyulai Tankerületi Központ és a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a napokban a fürdővárosi iskolában. Az ünnepi gálahangversenyen hét intézmény 78 diákja és 26 felkészítő pedagógusa lépett fel.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatósága húsvéti programkavalkáddal készül

HEOL Akár barlangtúrán, természettudományi kiránduláson vagy csillagászati programon is részt vehet az egész család. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának bemutatóhelyei és látogatóközpontjai a húsvéti ünnepi hosszú hétvége mindennapján várják a látogatókat.

Adománygyűjtők verték át a bevásárlóközpontban

BEOL Adománygyűjtők csapták be, ezt jelezte egy nő szerdán a biztonsági őröknek Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban.

Egy félidőn át tartották magukat, de végül győzött a rutin

BAMA Gőzerővel menekül a kiesés elől a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata, így talán jót is tesz az együttesnek, hogy egy másik fronton is bizonyíthat. Persze a bajnokaspiráns Veszprém elleni párharc első mérkőzése nem ígérkezett sétagaloppnak, de a kupasorozat ezen szakasza már jutalomjátékként is felfogható.

A télnek vége, íme a nyári szezon listája a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon

FEOL Ahogy bezárult a Csajághy Téli Pavilonja a Hadart Színház „Jöhetsz drágám!” című előadásával, azzal a lendülettel be is mutatták az idei nyári évad legfontosabb eseményeit. A kápolnásnyéki szabadtéri színpadon ebben a szezonban is sokféle formáció megfordul.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

KEMMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Szakács Mihályné tartott előadást a pedagógiai karon

BEOL A napokban folytatódott a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Szakkollégium programsorozata, amelynek keretében ezúttal vitafórummal egybekötött előadást tartott Szakács Mihályné dr. nyugalmazott főiskolai tanár „A pedagógus hivatás-mesterség értékei” címmel.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

HEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Jogosítvány nélkül vezetett a kunágotai férfi

BEOL Jogosítvány nélkül vezetett egy kunágotai férfi, akit szerdán ezért szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök.

Megpezsedült az élet Bükkszéken

HEOL Bükkszéken a tavasz beköszöntével megpezsdült az élet. Elkészült a zöldhulladék lerakó, javítják az útpadkákat, parkolókat alakítottak ki.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

VAOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

A Fejér vármegyei mozik csütörtöki műsora

FEOL Székesfehérvár, Cinema City: A méhész: 20.15. Artúr, a király: 13.30, 17.40. Baghead – Holtakkal suttogó: 22.00. Belu – A legbátrabb bálna: 13.20, 16.30. Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk: 15.20. Dűne – Második rész: 13.00, 16.15, 18.00, 19.30, 21.15. Emma és a fekete jaguár: 14.30. Godzilla x Kong: Az új birodalom (2D): 15.20, 16.45, 19.00, 21.20. Godzilla x Kong: Az új birodalom (3D): 13.00, 14.20, 17.45, 20.00, 22.20. Hullaadás: 22.20. Imádlak utálni: 15.45, 20.10. Képzeletbeli: 21.15. Ki hitte volna?: 18.15, 20.30. Kung Fu Panda 4 (3D): 13.00, 15.00, 17.00. Kung Fu Panda 4 (2D): 14.00, 16.00, 18.00. Most vagy soha!: 13.45, 16.30, 19.15. Pókok: 18.15, 19.50, 22.00. Szeplőtlen: 15.45, 19.15, 22.30. Vaskarom: 22.30. Wonka: 13.15.

A húsvéti szent háromnap

BAMA A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Két autó ütközött az Építők útján

BAMA A pécsi Építők útján, a Gosztonyi Gyula utca közelében történt baleset csütörtök délelőtt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - számolt be az esetről a katasztrófavédelem.

Csökken a hőmérséklet csütörtökön Bács-Kiskunban

BAON Cikkünkből megtudhatja, milyen időjárásra kell készülnie csütörtökön.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAON A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BAMA A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Áramszünet lesz Tatabányán, az ügyintézést is érinti

KEMMA A tatabányai korményhivatal és a járási hivatal több osztályát is érinti az áramszünet.

Ezek a csütörtöki készenléti patikák Bács-Kiskunban

BAON Ezekben a patikákban tudjuk kiváltani a gyógyszereinket nyitvatartási időn túl.

Menjünk oda a kereszthez, és boruljunk le előtte! (videó)

FEOL A Székesfehérvári Baptista Gyülekezet is készül az ünnepi alkalmakra. Kovács Dániel a gyülekezet lelkipásztora elmondta, a legnagyobb keresztény ünnep a karácsony mellett, Krisztus halálának és feltámadásának emlékünnepe. Jézus meghalt értünk, de harmadnapon feltámadt. Istenként nem maradhatott a halálban, ezáltal a halandó embereknek esélyük lett az örök életre, mert őbenne aki meghal is él! Kettő féle halálról beszél a szentírás! Az egyik a testi halál, ami elkerülhetetlen, hiszen a fizikai testünk és ez a valóság egyszer elmúlik, viszont a szellemi halál elkerülhető! Aki hisz a fiúban, az Isten fiában, az üdvözülhet. 

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAON Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Egészségügyi szolgálat Vas vármegyéből

VAOL Hova forduljon, ha bajban van? Összegyűjtöttük a legfontosabb telefonszámokat, elérhetőségeket.

A sport és az aktív turizmus van fókuszban Magyarhertelenden

BAMA Számos fejlesztés valósult meg az elmúlt években Magyarhertelenden, a munka pedig nem áll meg, hiszen több terv is van a következő évekre.

Most lett elege: nagyon kiakadt Csutira a szerelme

BORSONLINE Ez már tényleg sok.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

KEMMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Forgalomkorlátozás miatt módosulnak a pécsi buszok útvonalai

BAMA Forgalomkorlátozás lesz a Megyeri úton a Pláza csomópontban, április 2-től módosul a30Y-os, az 1-es és az 55-ös járatok útvonala.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

HEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

VEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

FEOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Olimpiai bajnok vízilabdázó is előadást tartott a Szegyában – galériával

BEOL Pályaorientációs napot tartottak szerdán a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumban, ahol az összes oktatott szakma képviselője jelen volt.

A húsvéti szent háromnap

BAON A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Így változik húsvét miatt a szemétszállítás Békéscsabán

BEOL A húsvét miatt változik is meg nem is a szemétszállítás Békéscsabán – közölte a Tappe Kft.

Drágulnak a magyar részvények, a Richter vezeti a BUX-ot csütörtök reggel

VG Fél százalékos erősödéssel nyitotta a húsvéti hosszú hétvége előtti utolsó kereskedési napot a BUX.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Sokáig érett a meglepetés

BEOL Az idény legjobb mérkőzését játszották a békési kosárlabdázók az NB II.-es bajnokságban. A viharsarki gárda a listavezető Tiszakécske ellen vívott rendkívül szoros és ígéretes csatát, balszerencséjére a végjáték a vendégek számára alakult jobban.

Csütörtöki programsoroló

BAMA MoziApolló (Pécs, Perczel Miklós u. 22.): Ernelláék Farkaséknál (cs: 17.00), Semmelweis (cs: 17.00), A szenvedély íze (p: 17.00), Smoke Sauna Sisterhood (p: 17.00), Kálmán-nap (cs:19.00, p: 18.30), Cabrini – A szent (cs: 19.30), Dűne: Második rész (p: 19.30), Érdekvédelmi terület (p: 20.00).

Nyuszik és bárányok

ZAOL Zalaegerszegen a Mindszentyneumban csütörtöktől szombatig húsvéti játékra várják a családokat. A BárányKAlandban az állandó kiállításokon szétszéledt nyuszikat, bárányokat kell megtalálni, és közben együtt fedezheti fel a család apraja-nagyja a kiállítások színeit és különlegességeit fejtörőkkel, kutatni való információkkal. A kalandjáték árát a belépőjegy tartalmazza, de március 29-én, Mindszenty József születésnapján a belépés ingyenes, míg a játékban a részvétel díja 500 forint személyenként.

Színház, véradások, hasznos telefonszámok

ZAOL RendezvényekZalaegerszegHevesi Sándor Színház: 19.00 Becsvölgye (Pécsi-bérlet)

Ezek a programok várnak ránk csütörtökön és pénteken Zalában

ZAOL Nyuszik és bárányok

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAON A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A húsvéti szent háromnap

ZAOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

"Nem vagyok se magas, se vékony" – modellnek állt a TV2 sztárja – fotók

BORSONLINE Bányai Noémi soha nem érezte még magát ennyire nőiesnek.

Egyre több a kerékpáros az utakon - A vasi rendőrök ezeket tanácsolják

VAOL Kollégáink évek óta megrendezik a Kerékpáros Iskola Kupát, amelynek szombathelyi fordulóját ma tartották a kapitányságon. Itt nem csak a gyakorlati, de az elméleti tudásukról is számot adhattak a résztvevők - olvasható a Vas vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki erős széllökések miatt Bács-Kiskunra is

BAON A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 kilométer/órát.

A húsvéti szent háromnap

VAOL A legnagyobb keresztény ünnepet, a húsvétot hamvazószerdától nagyszombatig tartó negyvennapos böjt készíti elő, az utolsó, virágvasárnappal kezdődő nagyböjti hét a nagyhét (hebdomada sancta). A húsvéti szent háromnapon (Sacrum Triduum Paschale), azaz nagycsütörtökön, nagypénteken és nagyszombaton emlékezik meg a kereszténység Jézus Krisztus kínszenvedéséről, kereszthaláláról és feltámadásáról. Az MTVA Sajtóarchívumának összeállítása:

Lezárják a Jókai utcát Egerben

HEOL A belváros autós forgalmának szabályozása miatt süllyedő oszlopot kap a Jókai utca. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a telepítés első lépéseként a gázvezeték-hálózat átépítésére van szükség. A munkálatok április 2-án indulnak, és az oszlop behelyezésével együtt várhatóan május közepéig tartanak. Ezen időszakban a Jókai utcát teljes hosszon lezárják a gépjárműforgalom elől, a gyalogosforgalom a továbbiakban is biztosítva lesz. A lezárás miatt a Bajcsy-Zsilinszky utcán a Fellner és a Jókai utca közötti egyirányú szakaszon ideiglenesen kétirányú forgalmi rendet vezetnek be. 

Elárulták a boltok, mit vásárolnak a magyarok – még mindig az olcsó után nyúlnak, de valami elindult

VG Továbbra sem szűnt meg a lefelé vásárlás Magyarországon, ugyanakkor volumenben már erősödés tapasztalható a boltokban.

Félezer tojással készülnek az ünnepre Nagygyimóton

VEOL Magyarországon rengeteg nagy múltú húsvéti tradíció ismert, ezek közül az egyik, hogy napjainkban egyre több településen jelennek meg a tojásfák. Nincs ez másként Nagygyimóton sem, ahol a fanyuszik és a húsvéti koszorú mellett kapott helyet a tojásfa.

Sokan pihennek húsvétkor Gyulán

BEOL A szallas.hu előzetes adatai szerint Gyula a három legkedveltebb belföldi úti cél között szerepel húsvétkor. A fürdővárosi szállodákban átlagosan 80 százalékos a foglaltság, de akad, ahol már telt ház van, Gyula így ismét a legnépszerűbb húsvéti úti célok között foglal helyet.

Kozák László Grófot temetik Szolnokon

SZOLJON A neves zenész temetése várhatóan nagy érdeklődést kelt, de a kijárási korlátozás miatt nem ajánlott a személyes részvétel.

Kamion és kisbusz ütközött össze a 4-es főúton, Szolnoknál

SZOLJON A balesetnél a szolnoki tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat.

Halálos baleset: kamion és kisbusz ütközött össze a 4-es főúton, Szolnoknál

SZOLJON A balesetnél a szolnoki tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. Az elsődleges információk alapján a balesetnek több halálos áldozata van.

Brutális baleset a 4-es főúton: mindkét sofőr szörnyethalt

SZOLJON A balesetben mindkét jármű fülkéje és rakománya kigyulladt.

Busszal ütközött egy össze egy gépkocsi Szolnokon

SZOLJON A megyeszékhely hivatásos tűzoltói megkezdték a műszaki mentést.

Ezek a sportprogramok várnak ránk a hét végén

BEOL Mutatjuk a következő pár nap megyei sporteseményeit.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

ZAOL A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Szombathelyre közlekedő InterCity vonaton balhézott a kalauzzal az egyik utas

VAOL A Vas Vármegyei Főügyészség hivatalos közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 augusztusában a Budapestről Szombathelyre közlekedő InterCity vonaton több alkalommal megfenyegette a kalauzt azzal, hogy kitekeri a nyakát, mert meg akarta bírságolni az ittas vádlottat, aki annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

Bosszú

BAON A bosszú olyan étel, ami hidegen tálalva a legjobb – tartja az angol mondás, amit úgy tűnik, Spanyolországban is ismernek. Legalábbis erre utal Carlos Sainz, a Ferrari spanyol pilótájának idei kimagasló szereplése. Sainz-t ugyanis a szezon végeztével lapátra teszi az olasz alakulat, és helyére Lewis Hamiltont, a Mercedes hétszeres világbajnokát ülteti.

Így alakult folyóink vízszintje Bács-Kiskunnál

BAON Cikkünkből megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása csütörtökre.

Kalandozás a csáfordi nyusziországban

ZAOL Szaladgáló fehér nyuszik és egy kisbárány várta a gyerekeket a Csáford központjában kialakított nyusziországban. A húsvétra hangoló családi rendezvényre elkerítettek egy kis részt a kultúrház szomszédságában lévő füves területen, ahol a nyúlodúból ki-bebújó és a zsombékos réten ugrándozó húsz nyuszi között játszhattak a gyerekek.

Tavaszi piac

VEOL A zirci termelői és kézműves piacot április 6-án, szombaton 8 és 12 óra között a tavasz jegyében tartják meg zirci központjában, a Reguly-múzeum kertjében.

„Az egyke gyerekek furák” - Kőgazdag Letícia az anyaságról vallott

RIPOST Herceg Letícia akár egyszerre két kisbabát is bevállalna.

Építmény helyett csak emléktábla – A vépi nemzetközi jógatáborok megalapítója előtt tisztelegnek

VAOL Kéréssel fordult az önkormányzathoz a Jóga a Mindennapi életben Swamiji Magyarországi Egyesülete képviselője: néhai elnökük, a vépi nemzetközi jógatáborok megalapítója és fő szervezője emlékére szeretnének táblát elhelyezni a város főterén.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

HEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Egy névnapi köszöntés tragédiába fordul át

BAMA Hajdu Szabolcs a fiatal magyar rendezőgeneráció egyik legjobbja – úgyhogy új filmjét, a Kálmán napot már nagyon vártuk.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

ZAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A helyi tv-k és rádiók csütörtöki kínálata

ZAOL RÁDIÓKEgerszeg Rádió: 5.00 Magyaróra 6.00 Vekker – Ébredj Velünk! 10.00 A'la Carte 14.00 Helló Egerszeg 18.00 Egerszegi Krónika 18.10 Like 21.00 Egerszegi Mozaik 23.00 Zene

Egy kecskeméti üzletkötő is érintett az ortopédcipős csalási ügyben – videóval

BAON Két szegedi ortopéd szakorvos, egy szolnoki reumatológus és egy kecskeméti üzletkötő is érintett a gyógyászati segédeszközökre elkövetett költségvetési csalási ügyekben. Ezúttal a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál voltak elfogások és kihallgatások. Az ügycsoportnak jelenleg így már 64 gyanúsítottja van, összesen 28 orvos, 20 cégvezető, 11 alkalmazott és 5 orvosi asszisztens.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Lebukott a lengyel sofőr a gyulai határátkelőn

BEOL Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök szerdán Gyulán, a közúti határátkelőhelyről egy lengyel sofőrt.

Már több, mint 380 ezren látták a Varga Judit interjút

RIPOST Tarol a Frizbi különkiadása.

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

RIPOST A város felkészült a nagy rohamra.

A vonatok és a távolsági buszok is az ünnepi menetrend szerint indulnak

BAMA A húsvéti ünnepek és a tavaszi tanítási szünet idején várhatóan sokkal többen utaznak a vonatokon és a távolsági buszokon, mint egy átlagos hétvégén. Erre készülve a MÁV-START figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat.

Szimbiózis

BAON Tavasszal, amikor már összetéveszthetetlenül érzem bőrömön a napsugarak melegét, mindig bizseregnek a sejtjeim. Tele vagyok lendülettel, hittel és pozitív gondolatokkal. Jóleső érzés, hogy ennyi is elég a szebb napokhoz. Azt hiszem, sokan vagyunk így ezzel. Egyszerűen, mintha minden nehézséget legalább egy leheletnyivel könnyebb lenne elviselni akkor, amikor színesek a fák, kék az ég, csicseregnek a madarak és süt a Nap. Ilyenkor arra gondolok, ez is hűen tükrözi, mennyire összetartozunk a természettel, milyen fontos lenne, hogy sose távolodjunk el a minket körülvevő környezettől. Ami épp úgy változik, ahogyan mi is, így nem meglepő, hogy könnyen tudunk kapcsolódni épp aktuális állapotához.

Baltimore-i hídszerencsétlenség: megtalálták két áldozat holttestét

VG További négy áldozat testét még keresik.

Nem mindegy, hogy 3 perc vagy 10 - tojástrükkök a tökéletes húsvéthoz

BAON A főtt tojás a húsvét elmaradhatatlan fogása, de elkészítése számos buktatót rejt magában. Most felfedjük a titkot, hogyan készül a kívül-belül tökéletes tojás - írja cikkében a Life.hu.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

A zalai mozik csütörtöki műsora

ZAOL ZalaegerszegArt Mozi: 16.30 Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk (magyar animációs film); 18.00 Kung Fu Panda 4. (amerikai-kínai animációs kalandfilm); 20.00 Ki hitte volna? (francia vígjáték)

Kézműves foglalkozás hangol a húsvétra Mátraverebélyben

NOOL Húsvéti kézműves „bütyköldébe” várják a mátraverebélyieket március 28-án, csütörtökön 10 és 12 óra között.

Márciusi eperszüret: négyezer forint egy kiló a korai szamócából a piacon

SONLINE Érik az eper a kiskorpádi fóliákban. Októberben elültették a palántákat, a napokban már több ládával is szedtek a gyümölcsből, a kaposvári nagypiacon kilóját 4 ezer forintért adják.

Az izraeli háború 174. napja – terrortámadás a Jordán-völgyben, Izrael hajtóvadászatot indít

VG Kigyulladt egy iskolabusz és több személyautó is, az izraeli hadsereg hajtóvadászatot indít. Friss hírek az izraeli háborúról.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

HEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

ZAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.