Serie A: döntetlen a Napoli és a Milan rangadóján

Az olasz Serie A 32. fordulójában a remek formába lendült Milan közvetlen riválisa, a Napoli otthonába látogatott. Bár a hazaiak sokkal több lehetőséget kidolgoztak, végül meg kellett elégedniük a döntetlennel, de legalább annak örülhettek, hogy a Milan nem tudta megelőzni őket.

További olvasott hírek
Kedden délután egyre többfelé ered el az eső

ZAOL Dél, délkelet felől fokozatosan beborul az ég, és a délutáni óráktól kezdve egyre többfelé ered el az eső. A keleti, délkeleti szél többfelé megerősödik. 11-19 fok között változik a hőmérséklet, írja a köpönyeg.hu.

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

BORSONLINE A rapper a Borsnak beszélt Edinával közös születendő kisfiukról.

Gyász: elképesztő tragédia, 31 évesen elhunyt az olasz válogatott futballista

NEMZETISPORT Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina olasz válogatott futballistája.

Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír

NEMZETISPORT A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.

Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

NEMZETISPORT A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már a nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Videó: Cristiano Ronaldo első gólja a Juventusban

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldónak nyolc perc sem kellett ahhoz, hogy első mérkőzésén betaláljon a Juventusban. A Real Madridtól szerződtetett portugál csillag a torinóiak hagyományos idény előtti felkészülési mérkőzésén, a Juventus A és a Juventus B csap össze vasárnap délután.

Fiorentina: kiderült, mi okozta Davide Astori halálát

NEMZETISPORT Szívmegállás okozta a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Davide Astori halálát – jelentette be kedden az udinei ügyészség a boncolás elvégzése után.