Serie A: gólzáporos kezdés, idegenben nyert az Atalanta

Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) második fordulójában a 2020-as bronzérmes Atalanta Torinóban lépett pályára, és egy hatgólos meccset nyert meg (2–4).

További olvasott hírek
Az egri DK szerint érdektelenségbe fulladt az állatvédelmi gyűjtés

HEOL Az egri DK korábbi polgármesterjelöltje és egy tagja beszélt arról, hogy miért nem valósult meg a tavaly karácsony előtt beígért akció. A gyűjtést szerintük túl későn hirdették meg.

Bejelentést tett Király Viktor, holnaptól így fog élni

BORSONLINE Az énekes nagy nap előtt áll, így fogadalmat tett.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

BORSONLINE Továbbra is keresik az eltűnt kétéves Dankát.

Új hajókkal indul a balatoni szezon

VG A Bahart négy új hajója idén kezdi meg a szolgálatát Magyarország legnagyobb taván.

Gyász: elképesztő tragédia, 31 évesen elhunyt az olasz válogatott futballista

NEMZETISPORT Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina olasz válogatott futballistája.

Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír

NEMZETISPORT A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.

Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

NEMZETISPORT A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már a nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Videó: Cristiano Ronaldo első gólja a Juventusban

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldónak nyolc perc sem kellett ahhoz, hogy első mérkőzésén betaláljon a Juventusban. A Real Madridtól szerződtetett portugál csillag a torinóiak hagyományos idény előtti felkészülési mérkőzésén, a Juventus A és a Juventus B csap össze vasárnap délután.

Fiorentina: kiderült, mi okozta Davide Astori halálát

NEMZETISPORT Szívmegállás okozta a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Davide Astori halálát – jelentette be kedden az udinei ügyészség a boncolás elvégzése után.

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Kijev elvárja a lengyel kormánytól, hogy beengedjék az ukrán gabonát

VG A lengyel gazdák már régóta blokkolják a határátkelőket az ukrán gabona előtt.