Serie A: nem várt zakó, hazai pályán botlott a Lazio

A Lazio hazai pályán 3–1-re kikapott az Udinesétől az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójában.

További olvasott hírek
Borús, esős szerdánk lesz Veszprém vármegyében

VEOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Gyász: elképesztő tragédia, 31 évesen elhunyt az olasz válogatott futballista

NEMZETISPORT Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina olasz válogatott futballistája.

Juventus: C. Ronaldo nem tölti ki a szerződését – sajtóhír

NEMZETISPORT A Juventus a hétvégén bebiztosíthatja bajnoki címét, és ehhez az is elég, ha egy pontot szerez a Fiorentina ellen, ugyanakkor a csapat hétközi BL-búcsúja után a helyi sajtó arról írt, hogy Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat az együttestől.

Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

NEMZETISPORT A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már a nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Videó: Cristiano Ronaldo első gólja a Juventusban

NEMZETISPORT Cristiano Ronaldónak nyolc perc sem kellett ahhoz, hogy első mérkőzésén betaláljon a Juventusban. A Real Madridtól szerződtetett portugál csillag a torinóiak hagyományos idény előtti felkészülési mérkőzésén, a Juventus A és a Juventus B csap össze vasárnap délután.

Fiorentina: kiderült, mi okozta Davide Astori halálát

NEMZETISPORT Szívmegállás okozta a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Davide Astori halálát – jelentette be kedden az udinei ügyészség a boncolás elvégzése után.

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.