Siófokon pünkösdkor megnyílik a turisztikai szezon – ingyen mehetünk a Plázsra

A koronavírus-járvány miatti bezártságtól búcsút intenek a nyár fővárosában. Nyitnak a szállodák, megnyitja kapuit a Nagystrand és a Plázs, ahová ezúttal ingyen léphet be mindenki. A vendéglátóhelyek is élettel telnek meg, a hajóállomás környékén pedig felpezsdül a forgalom.

További olvasott hírek
Álca nélkül: lépcsős hátú Passat Kína számára

AUTOMOTOR A FAW-VW vegyesvállalat fogja készíteni a kínai piac számára az arrafelé Magotan néven forgalmazott szedánt.

Többnyire napos időre számíthatunk kedden Zala vármegyében

ZAOL A köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. 

Bearanyozta szuperautóját a Touring Superleggera

AUTOMOTOR 3 évvel ezelőtt dobta piacra a Ferrari 488 Pista-átépítését a Touring Superleggera, amely most bearanyozta a konstrukciót.

Bevágott a bugyi: szemérmetlenül pucsított a kamera előtt a szexi kebelcsoda

RIPOST Amanda Nicole ismét kitett magáért.

Egyre több helyen védik alácsúszásgátló elemek a motorkerékpárosokat

AUTOMOTOR A HUMDA támogatásainak köszönhetően a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei új motoros alácsúszásgátló elemeket telepítettek a Somogy vármegyei bálványosi bekötőút 400 méteres szakaszára.

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

BORSONLINE Ősztől immár ötödik alkalommal kerül képernyőre az Ázsia Expressz.

Az eddigi legfontosabb Audi az új Q6 e-tron

AUTOMOTOR Jövőbiztos műszaki alapot készítettek a PPE-vel, amelynél már digitális szolgáltatásokkal is pénzt fognak keresni az Audi Q6 e-tronnal.

Nincsenek jó híreink - ilyen idő lesz ma Komárom-Esztergomban

KEMMA A mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Bemutatkozik a likeBalaton - Szaniszló Hajnalka

LIKEBALATON Összegyűjtöttük nektek a LikeBalaton csapatának legemlékezetesebb pillanatait, és megmutatjuk kinek a cikkeit lájkolhattátok az idei szezonban.

Hétfőtől pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között

LIKEBALATON A Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon március 16-tól 19-ig, egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Balatonszentgyörgy és Keszthely között végzett pályakarbantartás miatt.

5 növény, amely télen is díszítheti a kertet

LIKEBALATON Ki mondta, hogy csak tavasszal, nyáron és ősszel gyönyörködhetünk színekben? Az alábbi növényeken nem fog ki a hideg és a fagy. Ha ezen a télen nem igazán szép a nyaraló kertje, akkor se bánkódj, ideje megtervezni, milyen legyen jövő télen. :)

Egész napos programmal ünnepel Veszprém

LIKEBALATON Koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban szombaton.

Új magyar tévésorozat indul a Balatonról Bodrogi Gyulával és Mészáros Andrással

LIKEBALATON Doktor Balaton címmel új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a TV2. Hogy mi áll a történet középpontjában, hogy milyen formában szerepel benne Voith Ági és Bodrogi Gyula is, valamint hogy hol forog a tó körül - mind megmutatjuk!

Nissan és Piaggio újdonságok! Dobos Evelin is csatlakozott! Elképesztő ajánlatok!

VEOL Az Autócentrum Szabó Kft. büszkén ünnepli idén 30 éves fennállását, amely idő alatt családi vállalkozásként kifejezetten az ügyfelek elégedettségre fókuszált. Jelenleg három telephelyen, országszerte több mint 140 szakemberrel, és széleskörű szolgáltatásaival várja az autótulajdonosokat. "Nálunk az autó is a családhoz tartozik!" - vallják, és mindez nem csupán szlogen, hanem életfilozófia, amely meghatározza mindennapi munkájukat.

Jégen gyilkolják az AMG elektromos kupéját

AUTOMOTOR Egyértelműen a stuttgarti vetélytárs akkumulátoros-elektromos hajtású kupéjára céloz a Mercedes-AMG új modellje.

A fagyos reggel után sok napsütésben lehet részünk kedden

VEOL Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de délnyugaton továbbra is borús maradhat az ég. Néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Reggel 1, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.