Sok káros anyagot talált a Nébih egy kakaóporban

A rákkeltő vegyület mennyisége önmagában meghaladta a felső határértékeket.

További olvasott hírek
Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

HEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Borús hangulatban várja a húsvétot a forint

VG Hajnal óta töretlenül gyengül a hazai fizetőeszköz.

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

NOOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Eredményes szereplés a győri gálán

BEOL Győrben színvonalasan megrendezett karate versenyen vehettek részt az erő karate képviselői. A Győri Ashihara Karate Gálán szép számmal indultak el a kyokushin, a shidokan, a josui, shindokai és a kempo karate versenyzői is.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAON A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

HEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Ezek voltak a legerősebb állítások Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából

NOOL Varga Judit házassága mélypontjairól vallott Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján szerdán közzétett interjúban. A volt igazságügyi miniszter öt legerősebb állítását emelte ki a Mandiner a legutóbbi, ezzel kapcsolatos cikkében.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

ZAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Távozott az NB II.-es csapattól a mátraballai illetőségű vezetőedző

HEOL Szűkszavú közleményben adta hírül a Tiszakécskei LC honlapja, hogy a klub megvált az NB II.-es gárda szakvezetőjétől.

Kilőtt a Delta Tech profitja

VG Valamennyi profitsoron látványos előrepést produkált a Delta.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BAON A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

SONLINE Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Ne ajándékozz élő nyulat húsvétra!

NOOL Át kell gondolni, hogy tudunk-e gondoskodni az állatról - Lászlók Judit gondolatai a témában.

Újabb újságíró tűnt el Gázában – a tudósító nemrég arról számolt be, hogy a testvérét a szeme látára lőtték le

VG Legalább 95 újságíró és médiamunkás halt meg eddig Gázában. Korábban Tel-Aviv azt üzente a gázai civileknek és az ott tevékenykedő újságíróknak, hogy meneküljenek az életükért.

Magyar Adél és Ekler Botond is brillírozott

VAOL Bravúros szerepléssel összesen kilenc éremmel, köztük hét arannyal tértek haza a versenyengedéllyel nem rendelkező vasi úszók a diákolimpia országos döntőben.

Riasztást adtak ki heves zivatarok és széllökések miatt

HEOL Elsőfokú riasztás van érvényben Heves Vármegyében zivatarok veszélye és heves széllökések miatt.

Adománygyűjtők verték át a bevásárlóközpontban

BEOL Adománygyűjtők csapták be, ezt jelezte egy nő szerdán a biztonsági őröknek Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban.

Ünnepeink kerültek a középpontba Szentgálon

VEOL A Szentgáli Kurázsi Alapítvány Életfa programsorozatának záróeseményén Navratil Andrea, Sz. Nagy Mária és Demeter László „Kerek egy ég alatt…” című előadását mutatták be a Szentgáli Református Énekkar épületében a napokban.

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

RIPOST Nyakunkon a Húsvét! Ideje készülni!

A húsvéti nyúl piaca

VEOL A zirci termelői és kézműves piacot március 30-án, szombaton 8 és 12 óra között a húsvét jegyében tartják meg zirci központjában, a Reguly-múzeum kertjében.

Húsvéti kosár: Lego virággal és tisztítószerekkel készülünk az ünnepre

VG Szépen virágzik a Lego.

Recept egy kitűnő csóri bulihoz – jön az újabb bál!

FEOL A csóri Levendula Természetjáró Egyesület a tavalyi nagysikerű húsvéti locsolóbál után, a hétvége vasárnapján újabbra készül, méghozzá változatlan helyszínen, a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

DUOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

KEMMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

ZAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Tűzhöz, balesethez és szén-monoxid-érzékelő jelzéséhez is vonultak a vasi tűzoltók

VAOL Három esetben kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét műszaki mentéseknél és tűzesetnél tegnap.

Jövőbeli Életmódok: A Holnap Technológiája Már Ma - Úttörő Innovációk és Előretekintő Tervek

BAMA Az okosotthonok forradalma már nem csak egy távoli jövő víziója, hanem gyorsan teret nyerő valóság. Napjainkban a lakóingatlanok építésénél és korszerűsítésénél egyre nagyobb szerepet kapnak az energiahatékonyság, a kényelem és a biztonság szempontjai. Energiahatékonyság szempontjából kiemelkedő beruházás a napelemes rendszerek telepítése, amelyek hozzájárulnak a lakókörnyezet fenntarthatóbbá tételéhez, miközben csökkentik a rezsiköltségeket és a környezeti lábnyomot. A távvezérelhetőség és az időjárás-érzékelő szenzorok integrációja tovább növeli az otthonok intelligenciáját, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy optimálisan szabályozzák otthonuk környezeti feltételeit.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Égve hagyott cigaretta miatt csaptak fel a lángok Kiskunmajsán

RIPOST A hatalmas tűzről videó is készült.

Pintyőke fesztivált tartottak Kiskanizsán

ZAOL A Nagykanizsai Központi Óvoda Pipitér Tagóvodája immár 22. alkalommal rendezte meg a Pintyőke népi gyermekjáték- és gyermektáncfesztivált, melynek a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Ház adott otthont.

A vonatok és a távolsági buszok is az ünnepi menetrend szerint indulnak

BAMA A húsvéti ünnepek és a tavaszi tanítási szünet idején várhatóan sokkal többen utaznak a vonatokon és a távolsági buszokon, mint egy átlagos hétvégén. Erre készülve a MÁV-START figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat.

A Fejér vármegyei tévék, rádiók csütörtöki műsora

FEOL A műsorváltoztatás jogát a tévétársaságok és a rádióadók fenntartják!

Két személyautó ütközött össze az 52-es főúton, Kecskeméten

BAON Az 52-es főúton történt a baleset. Az érintett szakaszon teljes útzár van.

„Példakép abszolút mértékben a mai fiataloknak is”

DUOL Baczakó Péter nevét Ercsiben mindenki ismeri. A sportcsarnok évadója egyben a város szülötte és díszpolgára, aki két olimpián is dicsőséget hozott hazánknak súlyemelésben egy bronzéremmel, majd egy bajnoki címmel. Egykori tanítványa Árkocsovics Zoltán mesélt lapunknak a kivételes emberről.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VAOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Salgótarjáni játékost is láthatunk nyáron az olimpián

NOOL Hajdú Péter a kevés kiváltságos játékos közé tartozik, akik részt vehetnek a Párizsban rendezendő viadalon.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

VEOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Cool-túra: ismét vándoroltak a fiatalok Tatabányán

KEMMA A Tatabánya kulturális értékeinek, helyeinek megismerését szolgáló iskolásoknak szóló megmérettetést a Hétvezér Egyesület és partnerszervezetei az idén is megszervezték. A Cool-túra vetélkedő díjátadóját a József Attila Könyvtárban tartották.

Hatpontos rangadón nyerne a Puskás Akadémia

FEOL A harmadik hely szempontjából is kifejezetten fontos vármegyei rangadó vár a Puskás Akadémiára a Fehérvár FC ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában.

Egy 15 éves fiút keres a pécsi rendőrség

BAMA A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 15 éves fiú eltűnése kapcsán.

A húsvéti hagyományokat vidéken ma is tartják

TEOL A húsvéti népszokások és hagyományok mindannyiunkat összekötnek, hiszen kinek ne lenne szép emlék gyerekkorából a húsvéti nyúl érkezése vagy a locsolkodás.

Az Értéktári esték szó szerint hazai pályán zajlott

HEOL A könyvtár épülete és éremkiállítása volt dr. Vinkler Bálint előadásainak témája. Az Értéktári esték havonta két-két gyöngyösi értékkel ismertetik meg a hallgatóságot.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

HEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Okostanteremmel is bővült az energetikailag felújított dusnoki iskola – galériával

BAON Közel ötvenmillió forint kormányzati forrásból újult meg energetikailag a Dusnok-Fajsz Általános Iskola régi és új épületszárnya. Az intézményben kialakítottak egy Tudástermet is, amely az „Okostanterem, az állami fenntartású köznevelési intézmények digitális tanulást segítő tereinek fejlesztése” című hatmilliárd forint keretösszegű országos projekt részeként valósult meg.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VAOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

KEMMA A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Koi pontyokat fogtak a Desedánál

SONLINE  

A tenger lényei úsztak a faliújságra

TEOL Kékben zajlott a Cikói Perczel Mór Általános Iskola tanulóinak hete.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

VAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

KEMMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAON Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Körmenden értékesítik a pécsi vendégjegyeket

VAOL "Körmenden értékesítjük az NKA Pécs elleni vendégjegyeket, jegy nélkül senki ne induljon Pécsre!" - olvasható a Rába-parti piros-feketék hivatalos közösségi oldalán.

Foltos lett a falad? Ezek a trükkök végleg leszámolnak a kosszal

MINDMEGETTE A folteltávolítás mindig komoly fejtörést okoz, azonban léteznek olyan jól bevált praktikák, amelyeket mindenképpen érdemes bevetni a szennyeződések ellen. 

Nagycsütörtöki olajszentelés Kaposváron

SONLINE A hagyományoknak megfelelően az egyházmegye papságának koncelebrálásával mutatta be a nagycsütörtöki olajszentelési szentmisét Varga László megyéspüspök a kaposvári Nagyboldogasszony-székesegyházban. A szentmisében a főpásztor megáldotta a keresztelendők és a betegek olaját; illetve a keresztség, bérmálás és egyházi rend kiszolgáltatásakor használatos krizmát.

Két sima, egy szoros - DKSE vereség Miskolcon

DUOL A röplabda NB I Extraliga a 9-12. helyért folyó rájátszás harmadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese szerdán este a MEAFC-Peka Bau vendégeként lépett pályára Miskolcon. A hazaiak két sima és egy szoros játszmában diadalmaskodtak.

Lebukott a lengyel sofőr a gyulai határátkelőn

BEOL Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök szerdán Gyulán, a közúti határátkelőhelyről egy lengyel sofőrt.

Japánban jártak a KASI dzsódósai

SONLINE  

Három hétre szól a leghosszabb eltiltás

BEOL Négy felnőtt és hat utánpótláskorú labdarúgó esete került napirendre, az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) hétközi ülésén.

A kampány szele és szaga a szombathelyi közgyűlésben - Haladásról, útfelújításokról, e-rollerekről

VAOL A Húsvéthoz méltó hangulatot és Szombathely érdekeinek szem előtt tartását kérte dr. Nemény András polgármester a márciusi közgyűlés elején. Nem telt el azonban sok idő: a kampány szele - vagy ahogy az elhangzott: a kampány szaga - mégiscsak megérkezett a városháza nagytermébe.

Április 2-től szünetel a vonatforgalom Kiskunfélegyháza és Szeged között

BAON Április 2-4-ig pályakarbantartási és építési munkálatok miatt Kiskunfélegyháza és Szeged, valamint Szeged és Röszke között szünetel a vonatforgalom – közölte a Mávinform a közösségi oldalán.

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

FEOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

ZAOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Versíró versenyre hívnak a közelgő Költészet napja alkalmából

FEOL A csákvári Floriana Könyvtár és Közösségi Házban már a Költészet napjára hangolnak: versíró versenyt hirdettek, amire április 2-ig lehet beadni a pályaműveket.

Hatpontos találkozó Tordason és Csóron

FEOL A 21. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak vezetőit, trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

DUOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

VEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

„B.meg gyere akkor szólóba, ne kamerázzál” – börtönőrre támadt a komlói erős legény

BAMA A komlói rendőrök egy 26 éves helyi férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Katasztrófák fenyegetnek, a pécsi tudós előttük jár

BAMA Dr. Kovács János égen és a föld mélyében kutat, apró darabokra szedi a veszélyeket.

Félezer szarvas vonult egy baranyai mellékúton

BAMA Újabb videót kaptunk olvasónktól, Ferenctől. Elmondása szerint egy mellékúton sikerült levideózni a szarvasokat, akik miatt az autósok is megálltak. Íme:

Kilenc rendőrautó érkezett az Árkád elé, ez történt…

BAMA Nem mindennapi készültségben indultak a zsaruk a pécsi belvárosba szerdán kora este.

TEK-es akció zajlik Pécsett: páncélosok, alacsonyan szálló helikopter is felbukkant

BAMA Egyelőre nem kaptunk tájékoztatást arról, hogy mi indokolta a szokatlan járművek baranyai felbukkanását.

Tragikus baleset az M4-es autóúton: egy hétéves kisfiú meghalt

BORSONLINE A kisfiú a helyszínen az életét vesztette.

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

RIPOST Szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit a színésznő

Színházi előadáson jártak a pásztói idősek

NOOL Az idősek klubjában fontosnak tartják, hogy olykor kizökkenjenek a megszokott mindennapokból – közölte a Pásztói Gondozási Központ a Facebook-oldalán.

Nem kell fizetni a parkolásért a hosszú hétvégén

BAMA A húsvéti hosszú hétvégén változik a pécsi parkolási rend, illetve a BIOKOM NKft. és a Pécsi Köztemető ügyfélszolgálatának nyitvatartása.

Alternatív Pihenés: Tippek a Nyugalomhoz és a Stresszmentes Kikapcsolódáshoz

ZAOL Az alternatív pihenési módok egyre népszerűbbek azok körében, akik keresik az új módszereket a stressz csökkentésére és az energia visszanyerésére. Ezek a technikák segíthetnek a testi és lelki egyensúly helyreállításában, különösen a modern, gyors tempójú életformában. A wellness lehetőségek széles skáláját kínálják, a meditációtól a lazító vízi gyakorlatokig, amelyek célja, hogy segítsék az embereket abban, hogy elcsendesedjenek, megnyugodjanak és helyreállítsák az érzelmi egyensúlyt.

A dobogóért megy a harc Baracskán

FEOL A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a 21. és 17. fordulók várnak a csapatokra. Északon Baracskára irányul a figyelem, Délen pedig a listavezető Kisláng csapata Sárszentágotán folytathatja eddigi menetelését.

Megrendülten kutat Pécs: 15 éves fiú tűnt el

BORSONLINE A lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Jogosítvány nélkül vezetett a kunágotai férfi

BEOL Jogosítvány nélkül vezetett egy kunágotai férfi, akit szerdán ezért szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

VAOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Elárulták a boltok, mit vásárolnak a magyarok – még mindig az olcsó után nyúlnak, de valami elindult

VG Továbbra sem szűnt meg a lefelé vásárlás Magyarországon, ugyanakkor volumenben már erősödés tapasztalható a boltokban.

Megkezdődött a hajózási szezon a Balatonon

VEOL A négy hajójából álló flotta érkezésével ezekben a percekben kezdődött meg a hajózási szezon a Balatonon.

Megpezsedült az élet Bükkszéken

HEOL Bükkszéken a tavasz beköszöntével megpezsdült az élet. Elkészült a zöldhulladék lerakó, javítják az útpadkákat, parkolókat alakítottak ki.

Áprilisban indul a viharjelzés a Balatonon

SONLINE Április elseje és október vége között üzemel a viharjelzőrendszer a nagyobb magyarországi tavakon, így a Balatonon is.

"Ultra szexi Istennő" - tangás fenekéről posztolt az ágyból Bódi Sylvi

BORSONLINE A modell ismét megmutatta tökéletes alakját a nagyvilágnak.

A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap

VEOL A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását.

Nógrádi orvosi és gyógyszertári készenlét csütörtökön

NOOL Orvosi ügyeletSALGÓTARJÁN város és városkörnyéki betegek részére hétköznap 16 órától másnap reggel 8 óráig, felnőttek és gyermekek ellátására hét végén és ünnepnapon: reggel 8-tól reggel 8-ig. Helye: Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház. Telefon: 32/310-104. Az anyatejgyűjtő állomáson, a Füleki út 41. szám alatt 8 és 9 óra között veszik át az anyatejet. Fogászati ügyelet: hét végén és ünnepnapon 8-tól 14 óráig az Úttörők út 17–19. szám alatt. Telefon: 32/418-432.

A Domoszló–Nagyréde derbin három gólt vár az egerszóláti középpályás

HEOL A Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 20. fordulójának mérkőzéseire így tippelt az Egerszóláti SK középpályása, Tordai Vince.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

SONLINE A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

HEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BAMA Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Nőtt az átlagbér és a reálkereset januárban

BEOL A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint 2024 januárjában a bruttó átlagkereset több mint 605 ezer forintra emelkedett, ami azt jelenti, hogy az előző évhez képest 14,6 százalékkal, vagyis mintegy 77 ezer forinttal nőttek a fizetések – állapította meg a legfrissebb jelentéshez fűzött csütörtöki kommentárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A világ legboldogabb embere is a Puskás skalpjára pályázik

FEOL Pénteken 20 órakor a Puskás Akadémia FC és a Fehérvár FC Fejér vármegyei rangadójával indul az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 26. fordulója. Sigér Dávid már kétgyermekes apukaként készül a Puskás ellen.

Egy hétig a pénzzel foglalkoztak a diákok

DUOL Pénz 7 a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumban.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BAMA A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Kötetben az egyházmegye ezeréves múltja

VEOL A Veszprémi Érsekség a Veszprémi Főegyházmegyei Könyvtár és Levéltárral közösen ismeretterjesztő kiadványt jelentetett meg az egyházmegye több mint ezeréves múltjáról Szent Mihály veszprémi egyháza – veszprémi püspökség (1993-tól érsekség) története címmel. A kötetet Mindszenty József veszprémi püspökké szentelésének 80. évfordulóján mutatták be a napokban a Gizella Hotelben.

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

SONLINE A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

BEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Húsvéti programokkal készül a petesmalmi vidrapark

SONLINE  

Eddig két halottja van a keddi hídomlásnak

BEOL A Baltimore-i tömegbalesetben több ember tűnt el, két holttestet megtaláltak a folyóban.

Halálos baleset a 67-esen: fotókon mutatjuk a tragédiát

SONLINE Ahogy arról szerdán írt adtunk összeütközött két autó a 67-es főúton Mernye és Somogyaszaló között. A kaposvári hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Mindegyik autóban csak a sofőr utazott, egyikük életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában

FEOL Magyarország a következő hónapokban diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában a két ország közötti együttműködés további fejlesztése érdekében, és a kormány az európai uniós elnökségi féléve alatt is a kapcsolatrendszer szorosabbra fűzésén fog dolgozni Kelet-Afrikával - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Dar es-Salaamban.

Börtönben marad az olasz antifasiszta, Ilaria Salis

TEOL A Fővárosi Törvényszéken ma délelőtt elutasították az erőszakos bűncselekményekkel gyanúsított szélsőséges baloldali aktivista kérelmét, ami azt jelenti, hogy marad a magyar börtönben.

Varga Mihály: a tények világosan cáfolják Karácsony Gergely állítását

VEOL Karácsony Gergely főpolgármester szerint a kormány kivérezteti Budapestet, ezért nem fizet adót, ugyanakkor ha mérleget vonunk az elmúlt öt évről, a tények világosan cáfolják a főpolgármestert – írta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.