Soma bácsi – Malonyai Péter publicisztikája

További olvasott hírek
A szombathelyi „csoda” – és ami mögötte van

AUTOMOTOR A Csepel teherautó nagyjavításáról szóló írás először az Autó-Motor 1956/9 és 10-es számában jelent meg.

Magyar Suzuki kutatás: 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

AUTOMOTOR A legszívesebben orral előre parkolunk, de a válaszadók szerint nekik tulajdonképpen mindegy, hogyan állnak meg autójukkal.

Vizes vb: Magyarország–Olaszország elődöntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A magyar férfi vízilabda-válogatott Olaszországgal találkozik a kvangdzsui vizes világbajnokság előddöntőjében. A fináléba jutás a biztos világbajnoki érem mellett kvótát is jelent a 2020-as tokiói olimpiára. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Férfi vízi Eb: Magyarország–Montenegró elődöntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Spanyolország elleni döntőért száll vízbe a hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott, az ellenfél Montenegró lesz. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Férfi vízilabda BL: Olympiakosz–FTC döntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata a címvédővel, a görög Olympiakosszal találkozik a Bajnokok Ligája döntőjében. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Vizes vb: Magyarország–Spanyolország, elődöntő – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokság női vízilabdatornájának második elődöntőjében a magyar válogatott a spanyolok ellen száll vízbe. A tét világbajnoki döntő és – mivel a másik elődöntőben Ausztráliát 7–2-re legyőzte a már olimpiai résztvevő Egyesült Államok – az olimpiai kvóta.

Férfi vízi Eb: Magyarország–Málta élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT Habár a győztes kiléte nem lehet kétséges férfi vízilabda-válogatottunk Málta elleni Európa-bajnoki meccsén, a csoportelsőség miatt mégis fontos számunkra ez a mérkőzés: Märcz Tamás csapatának húsz góllal kell megvernie ellenfelét ahhoz, hogy a kvartett élén végezzen. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Ellaposodott a Lamborghini-logó

AUTOMOTOR A trendnek megfelelően a digitális grafikán való könnyű megjelenítés érdekében a Lamborghini márkajelzése leegyszerűsödött.