Százhetvenmilliárdos támogatás az agrárium öntözésére

További olvasott hírek
Szerdán is borult idő várható, esővel, záporral

ZAOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására, írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

BORSONLINE Volt olyan, amikor társadalmi nyomásra azt érezte, mindent egyszerre kell csinálnia.

Közvetlen beszélgetés Witzmann Mihállyal a Sió-zsilip átadásánál

SONLINE Siófokról jelentkezünk legújabb podcast adásunkkal, ahol Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel a Sió-zsilip átadási ünnepségén készült interjúnkat osztjuk meg.

Versenyben töltötték a kolbászt

SONLINE Hagyományteremtő szándékkal rendeztek kolbásztöltő versenyt Szentgáloskéren a hétvégén. Rajthoz álltak a gölleiek, a kisgyalániak, és Igalból két csapat is nevezett. 

Átszúrja a mellbimbó a felsőt, melltartó nélkül fotózták a kebelcsodát

RIPOST A szexi Valentina még ruhában is észbontóan érzéki.

Jogerős ítélet született Czeglédy ügyében

FIGYELO Jogerősen két és fél, illetve három és fél év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla a közvetve a Human Operator Zrt. alvállalkozójaként dolgozó Kopernikusz Iskolaszövetkezet korábbi vezetőit.

Szoboszlai Dominik európai topligás csapatba tart

FIGYELO Aki úgy kel fel, hogy nincs kedve edzésre menni, az hagyja abba a focit – mondta a Figyelőnek adott interjúban Szoboszlai Dominik. A Red Bull Salzburg 19 éves magyar válogatott középpályása azon dolgozik, hogy a gyerekkori álmok reális célokká váljanak, de a következő évek tervei mellett beszélt lapunknak az osztrák mindennapokról és a hazai futballfejlesztések nyújtotta lehetőségekről is.

Ezért nem igazolta le a Real Madrid Király Gábort

FIGYELO Vissza akarom adni mindazt, amit a labdarúgástól kaptam – mondta a Figyelőnek a Bundesligát és a Premier League-et is megjárt, 108-szoros válogatott korábbi kapus. A róla szóló dokumentumfilm kapcsán felidézte karrierje sarokpontjait, de van véleménye a jelenkori futballfejlesztésekről is.

Koronavírusban hunyt el a nyíregyházi kórházigazgató

FIGYELO

Új pozíciót kapott a volt budapesti főpolgármester

FIGYELO Tarlós István bekerült a MÁV igazgatóságába.

Borús, esős szerdánk lesz Veszprém vármegyében

VEOL Borult időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral. Az északnyugatira forduló szél többfelé lesz élénk. 7 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Nem tágít a rossz idő: sok eső, szél, hideg vár ránk

KEMMA Mondjuk, milyen lesz az időjárás szerdán.