Szex és Isztambul - Sorozatok, amelyekről nem is hinnéd, hogy van török változatuk

Al Bundy, Doktor House vagy Monk törökül?

További olvasott hírek
Súgtak Lunyinnak, ezért védett ki két 11-est is a Real–City BL-meccsen (videó)

DUOL Dortmund–PSG, Bayern München–Real Madrid az elődöntő párosítása a Bajnokok Ligájában.

Súgtak Lunyinnak, ezért védett ki két 11-est is a Real–City BL-meccsen (videó)

ZAOL Dortmund–PSG, Bayern München–Real Madrid az elődöntő párosítása a Bajnokok Ligájában.

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

RIPOST Hilda és Laci kapcsolata nem indult teljesen felhőtlenül a Házasság első látásra műsorában. Mint utólag a Ripostnak Góbi Hilda bevallotta: "Abban a pillanatban nagyon sok minden átfutott a fejemen, elsőre az, hogy »úristen, mi vár ránk«? Nekem nem a külső a fontos, de nem erre számítottam. Ez az »akarom« ott egy nagyon nagy lépés volt nekem." Nos, a legutóbbi műsorban már úgy tűnt, már határozottan egy hullámhosszon pendülnek. Vagy mégsem? Hilda ugyanis mindenáron be akarta csalni az ágyába Lacit, hogy ott pizzázzanak, még azt is hozzátette, hogy "kiengesztellek", de Lacinak nem igazán tetszett az ötlet.

Kezdődik a hivatalos választási kampány

ZAOL Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra.

Kandász Andrea külföldi sztárokkal mutatkozott

ZAOL Kandász Andrea Zalaegerszegi születésű műsorvezető, újságíró és szociológus. Most egy újabb instagram posztban osztotta meg velünk legújabb élményét. Ezúttal a Bonus Trip című film színészeivel készített egy rövid videofelvételt.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

ZAOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Vége: megdöbbentő lépésre szánta el magát Schobert Norbert

NOOL Schobert Norbert feleségének, Rubint Rékának tett ígéretét váltja be.

Emlékezet

BAON Olyan ez, mint a biciklizés – szoktuk mondani, amikor valami olyat csinálunk, amit hosszú ideig hanyagoltunk, de most mégis úgy sikerül kiviteleznünk, mint annak idején. Azonban ez a mondás azt hiszem szó szerint is értelmezhető, ugyanis azok számára, akik gyermekkorukban megtanultak két keréken tekerni, valóban nem jelent nagy gondot – akár hosszabb kihagyás után sem – a kerékpáron való egyensúlyozás. 

Megjöttek a tatai óvodai beíratás időpontjai

KEMMA A nemzeti köznevelésről szóló törvény szerint az óvoda a gyermek hároméves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

HEOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Kiderült, kinek adjuk legszívesebben az egy százalékot

VG Sok kicsi sokra megy.

Front, érzékenység...

SZOLJON Nem jól van ez így! Lesz ennek még böjtje! Hol az egyikünk, hol a másikunk jegyezte meg az elmúlt hétvégén, miközben nyári kerti partikat meghazudtoló módon múlattuk az időt szüleim kertjében. Összejöttünk az utcabeliekkel, üldögéltünk, beszélgettünk, a gyerekek hancúroztak, élvezték, élveztük a korán jött nyarat. Délutánra a nyárbotok is előkerültek, csepegett a szalonnazsír a pirítósra, s a sörtartalékok is „felvándoroltak" a pince hűséből. Lazult a csapat, csak én voltam egy kicsit befeszülve, frontérzékeny fejszerkezetem egyre erősebben jelezte: lesz ennek böjtje.

Közös kiállítással mutatkoztak be helyi amatőr képzőművészek

VEOL Az Összefogással Berhidáért Egyesület és a művelődési ház sok éve lehetőséget kínál a helyi alkotóknak csoportos és egyéni kiállításokra. A rendezvények mindig képesek újat felmutatni, miközben megérintik érzelemvilágunkat, felcsigázzák képzeletünket, és új jelentkezőkkel bővült a kiállítók köre a közös tárlaton.

Illő viseletek a Divatnapon – fotógaléria és videó

ZAOL A nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja támogatók segítségével 15 éve szervezi meg a divatnapi rendezvényét.

Sárvári üzletből lopott egy nő, a lebukás után teljesen kifakadt: üvöltözött, tört-zúzott

VAOL A Sárvári Járásbíróság 1 rendbeli garázdaság vétséges és 1 rendbeli rongálás vétsége miatt halmazati büntetésül -mint különös visszaesőt- 60 nap elzárásra ítélt egy nőt. Kötelezte a magánfél javára 177.241 forint kártérítés, továbbá az állam részére 127.806 forint bűnügyi költség megfizetésére.

"Észrevennéd?' - egy hónapig követte őt egy magánnyomozó, sokkot kapott az eredménytől

BORSONLINE Egy Youtuber saját magán végzett kísérletet.

Orbán Viktor: megvédjük a családokat (videó)

ZAOL A miniszterelnök a Nemzeti Konzervatív Konferencián (NatCon) elhangzott pódiumbeszélgetésből osztott meg egy részletet közösségi oldalán.

Hamisítatlan bolondos áprilisi időre készüljünk

BAMA Délelőtt az ország keleti harmadában még több lehet a felhő, majd ott is gomolyosodik a felhőzet. Másutt gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Elszórtan várhatók záporok, jégdara záporok, elsősorban a Duna-Tisza közén zivatar kialakulása sem kizárt. Az északi szél nagy területen megélénkül, a Bodrogközben és a Bakonyban, valamint záporok, zivatarok környezetében erős széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszert hívtak vissza

VG A gyógyszertárak biztosítják a termék kicserélését.

Enying: Dicsőség a legyőzötteknek – Nagyvenyim: Variációk – Székesfehérvár: A szeretet lélekhangjai

FEOL Április 19. (péntek)

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

RIPOST Dárdai Pál érdeme is: egyenesbe fordult a "berlini út".

Szakítottak Schobert Norbiék

BORSONLINE Erősebb. mint a reggeli kávé.

Kezdődik a hivatalos választási kampány

HEOL Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra.

Jó hír: erősödött a forint

VG Izmosodott a forint a főbb devizákkal szemben. Az euró árfolyama röviddel fél nyolc előtt 392,87 forintra gyengült.

Ilyen is van, de nagyon ritkán

TEOL Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács is, tartja a mondás.

Egyszerre három pályázatnak örülhetnek Fehérvárcsurgón

FEOL Három pályázatot is sikerrel nyújtottak be a megyéhez, ezért több fejlesztés is elindulhat egyszerre a településen, ahol egyébként is számos helyen jelenleg is kivitelezési munkák zajlanak.

Kétújfalu a fejlődés útján halad - Komplex fejlesztési stratégia mentén válik egyre élhetőbbé, szebbé a falu

BAMA Tudatos, egymásra épülő fejlesztések mentén halad előre Kétújfalu. Klózer Gyula polgármester célja, hogy a település egyre élhetőbb és vonzó legyen hosszú távon, az idősebb és fiatal generációk számára egyaránt.

Orbán Viktor: minket nem lehet elhallgattatni (videó)

HEOL A magyar kormányfő szerint Európa ma a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén egyensúlyoz.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

VAOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

„Vigyázz a szavakkal!” – Fontos üzenetet osztott meg Kulcsár Edina

RIPOST A szavak súlyára hívta fel a figyelmet.

Rudán Joe újra jön a Kaptárba

DUOL Rudán Joe újabb egy év után ismét a dunaújvárosi Kaptár Music Pub színpadán lép fel szombat este akusztikus formációjával, amelyben gitárkísérettel idézi fel a rockszínpadokon elért sikereinek tárgyát.

MKIK-KAVOSZ-konferenciák: Parragh László szerint nem a számháborúk időszakát éljük

VG Nem a számháborúk korát éljük Parragh László, az MKIK elnöke szerint.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

BAMA A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

SONLINE A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Orbán Viktor: megvédjük a családokat (videó)

FEOL A miniszterelnök a Nemzeti Konzervatív Konferencián (NatCon) elhangzott pódiumbeszélgetésből osztott meg egy részletet közösségi oldalán.

Továbbra is érvényben az elsőfokú figyelmeztetés Vas vármegyében, jégesővel is számolni kell

VAOL Mutatjuk, hogy milyen időre lehet számítani csütörtökön vármegyénkben.

Orbán Viktor: megvédjük a családokat (videó)

VEOL A miniszterelnök a Nemzeti Konzervatív Konferencián (NatCon) elhangzott pódiumbeszélgetésből osztott meg egy részletet közösségi oldalán.

Videón az M0-on tekerő kaszkadőrjelölt kajafutár vakmerő mutatványa

MINDMEGETTE Pillanatok alatt letarolta az internetet az a videó, amin a Wolt egyik ételfutára az M0-s autóúton leszegett fejjel, félelmet nem ismerő bátorsággal tekert a belső sávban rendeléssel a hátán. A mutatványról az egyik autós fedélzeti kamerája videót is készített.

Robogózás Magyarországon: több milliós bírságot kockáztatunk

VG Tavalyelőtt a segédmotoros kerékpárok esetében 429 ezer forint volt a balesetek során kifizetett átlagos kártérítés.

Egy évig zaklatta hívásaival és üzeneteivel az ügyvédet

BAON A Kecskeméti Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben. Az elkövető az édesanyja sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt indult büntetőügyben védőként eljárt ügyvédet egy év alatt, három telefonszámról összesen 1573 alkalommal hívta fel és 769 sms-t küldött.

Kezdődik a hivatalos választási kampány

VEOL Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra.

Ahol autógyár van, ott a Leadec helye

VG A győri cég alkalmazottainak száma közel a felével nőtt.

Előbújhat a nap a felhők közül

SONLINE Vármegyénkben a mai nap folyamán tovább csökken a felhőzet. Délelőtt a nyugati, majd a középső, délután pedig már a keleti térségben is lehet bízni több-kevesebb bujkáló napsütésben.

Rendőrt rugdosott kihallgatásakor az oroszlányi bántalmazó

KEMMA A hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult ügyben a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járásbírósághoz, a vád képviseletét a Tatabányai Járási Ügyészség látta el. A vádirat alapján a Tatabányai Járásbíróság ítéletet hozott.

Egyre több helyen csak fizetős parkoló van a Balatonnál

VG Az elmúlt években már olyan méreteket öltött a turistaforgalom a Balatonnál, hogy több településen is fizetőparkolást vezettek be.

Hévízi és keszthelyi üzletből lopott parfümöket a zalaapáti pár

ZAOL A keszthelyi rendőrök elfogták azt a fiatal párt, amely két alkalommal lopott parfümöket egy üzletből, írja a police.hu.

Kezdődik a hivatalos választási kampány

VAOL Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra.

Belerondított a nyuszi a márciusi autóeladásokba

VG Márciusban az Európai Unió tagállamaiban alig több mint egymillió személyautót adtak el, ami 5,2 százalékos éves visszaesést takar.

Milliárdokról dönthetnek a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát felajánlók

HEOL Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.

Vége: megdöbbentő lépésre szánta el magát Schobert Norbert

HEOL Schobert Norbert feleségének, Rubint Rékának tett ígéretét váltja be.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

SZOLJON A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Az Élő Ige - bibliai előadás-sorozat a Budai úti református templomban

FEOL  További információ: https://www.budaiut.hu/eloige

A Négyesfogathajtó Világbajnokságig megújul az Eger és Szilvásvárad közötti út

HEOL Szeptemberig befejezik a munkákat.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

BEOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Jól indította a napot a BÉT-en a négyesfogat

VG Mind a négy blue chip drágult.

Orbán Viktor: megvédjük a családokat (videó)

DUOL A miniszterelnök a Nemzeti Konzervatív Konferencián (NatCon) elhangzott pódiumbeszélgetésből osztott meg egy részletet közösségi oldalán.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

DUOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Mától erősebben hat Veszprémben a színház gyógyító ereje

VEOL A művészet segít feldolgozni problémáinkat, sokszor gyógyír lelki bajainkra. Átérzi ebből adódó felelősségét a Veszprémi Petőfi Színház, minden alkalommal, amikor felgördül a függöny, azaz előadás előtt és a próbák idején is gondolnak erre a színészek. Még többet is tesz a társulat: hetedszer rendezi meg a Lélektől lélekig – A színház gyógyító erejének fesztiválját.

Közelünkbe hozza Trianon traumáját Szakály Sándor kötete

SONLINE Múltunkról a mából – ezzel a címmel rostálta kötetté 2021–2023 között megjelent tanulmányait, életrajzait és esszéit Szakály Sándor, Széchenyi-díjas történészprofesszor.

Amikor e-autót töltenek, nem jut áram a városnak

VG Hiába van elég áram, ha korlátozottak az elektromos hálózat képességei.

Támogatás a balesetet szenvedett asszonynak

ZAOL Évente meghaladja a húszezret a munkahelyi balesetek száma hazánkban és több tucatnyian veszítik életüket.

A Trimetrik KFT. új gyárának építése (8000 Székesfehérvár, Komló u. 10.) már 70%-os készültségi szinten áll

FEOL A TRIMETRIK Kft. versenyképességének növelése érdekében, „A TRIMETRIK Kft. élvonalbeli technológiákat (Ipar 4.0, robotika, szenzortechnika) integráló modern műanyag alkatrészeket termelő gyár létrehozása beszállítói pozícióinak erősítése és versenyképességének ugrásszerű növelése érdekében” címen európai uniós vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Martonvásár: Vitt volna a Fradi! – Pákozd: Családi kirándulás – Rácalmás: Legyél te is bogaras!

FEOL Április 18. (csütörtök)

Magyar Péter mögött ott áll Bajnai Gordon és a DATADAT!

BORSONLINE Hamar felsorakoztak mögé a baloldal háttéremberei és cégei.

Meglepően hangzik, de már ötven éves az egyik legismertebb japán óramárka

VG Az első, digitális kijelzős karórát 1974 novemberében mutatta be a Casio.

Gyalogost ütött el a szabálytalanul kanyarodó sofőr az egri parkolóban + videó

HEOL Egy parkolóban akart kanyarodni a sofőr, de figyelmetlenségében nem vette észre, hogy két ember éppen ott megy. Az egyik gyalogos megsérült, a másiknak sikerült elugrania.

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

SZOLJON Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Schobert Lara kirakta a melleit: semmit nem bíz a képzeletre - Fotó

LIFE Bevállalós fotó.

Nekiestek a rajongók Szandinak: ömlött rá a mocsok

LIFE Ezért kapott az énekesnő.

Itt az ítéletidő: havas eső, zápor, hózápor és szélvihar közeleg - Ekkor ér ide

LIFE Előrejelzés.

Búcsúszik a KFT zenekar: elhunyt a híres magyar zenész

LIFE Sokan szerették.

Kandech Evelyne házas volt: Vujity Tvrtko elárulta, ki volt az énekesnő férje

LIFE A tévés nem várt titkot árult el a nemrég elhunyt énekesnőről.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

BAON A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Kezdődik a hivatalos választási kampány

DUOL Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra.

Gyümölcsfogyasztás

BAON A gyümölcsfogyasztás az egészséges életmód része, mivel az esszenciális vitaminok és fontos tápanyagokkal látják el szervezetet. Korántsem mindegy azonban, hogy mikor és mennyit fogyasztunk a különböző termésekből. Akadnak bizonyos fajták, melyek akár alvászavart is okozhatnak a magas cukor- vagy víztartalmuk miatt. Ilyen például a banán, a mangó, és a citrusfélék – állítják a hozzáértő szakemberek. A tanulmányt olvasva elhatároztam, hogy megpróbálom kideríteni, hogy rám milyen hatással bírnak a fentiekben felsorolt gyümölcsök. Néhány hetes kísérletezés után rá kellett jönnöm, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem, hiszen a banán vagy a mangó elfogyasztása sem gátolt meg abban, hogy nyugodtan végigaludjam az éjszakát. Bár az is elképzelhető, hogy a kimerítő napi munka után már nem volt erőm a mellékhatásokra odafigyelni. 

Parkban füvező kamaszokat kapcsoltak le a rendőrök a szomszédos vármegyében

VAOL Gyanúsítottként hallgatták ki két 17 éves fiút.

Ma érkezik Pécsre az egészségügyi szűrőkamion

BAMA Pécsre érkezik ma reggel Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja. A Pécs Plaza parkolójában reggel 9 órakor nyitják meg a rendezvényt és délután 16 óráig tart a program. Itt 50 féle-átfogó vizsgálaton lehet részt venni ingyenesen, azonnali kiértékeléssel.

A nap Tündérszépe: Milla

HEOL Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A mai nap Tündérszépét Millának hívják, 18 éves és Salgótarjánból érkezett.

Magyar Péter mögött ott áll Bajnai Gordon és a DATADAT!

RIPOST Hamar felsorakoztak mögé a baloldal háttéremberei és cégei.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

VEOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

„Ha tehetitek segítsetek” – Zimány Linda is segít 1,3 milliárdot összegyűjteni a súlyos beteg magyar kisfiú gyógykezelésére

BORSONLINE Csak egyetlen terápia segíthet a kisfiún.

Kezdődik a hivatalos választási kampány

FEOL Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra.

Orbán Viktor: megvédjük a családokat (videó)

VAOL A miniszterelnök a Nemzeti Konzervatív Konferencián (NatCon) elhangzott pódiumbeszélgetésből osztott meg egy részletet közösségi oldalán.

Isten éltesse az Ilmákat és az Andreákat!

BAON Április 18-án a születésnaposokon kívül az Ilmák és az Andreák ünnepelhetnek.

Szeszélyes április: hózápor is előfordulhat Magyarországon – mutatjuk, hol

VG Számottevő fronthatás ugyanakkor nem terheli szervezetünket, de fejfájás, ízületi fájdalom jelentkezhet az arra érzékenyeknél.

Baleset miatt félpályán halad a forgalom Karcag és Kunmadaras között

SZOLJON Két autó karambolozott Karcag és Kunmadaras között. Félpályán lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Súgtak Lunyinnak, ezért védett ki két 11-est is a Real–City BL-meccsen (videó)

VEOL Dortmund–PSG, Bayern München–Real Madrid az elődöntő párosítása a Bajnokok Ligájában.

Milliókat kaszálhat Azahriah koncertjén egy szemfüles magyar

BORSONLINE Hihetetlen, de tényleg igaz.

Súgtak Lunyinnak, ezért védett ki két 11-est is a Real–City BL-meccsen (videó)

VAOL Dortmund–PSG, Bayern München–Real Madrid az elődöntő párosítása a Bajnokok Ligájában.

A Föld napjára 4 napos programsorozat indul Egerben

HEOL Április 22. a Föld Napja. E kapcsán indulnak programok Egerben is.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

TEOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Hatalmasat csalódott a Házasság első látásra Hildája: "Nem tudok vele őszintén beszélni"

RIPOST Úgy tűnik, nem csak a párok, de a lányok között is akad feszültség bőven.

Felhős lesz az ég, eső elszórtan lehet csütörtökön

HEOL Elszórtan lehet záporra számítani. Felhős lesz az ég csütörtökön.

Feketedohány lapult a pótkerék helyén

ZAOL A pénzügyőrök ellenőriztek személyautókat, fél mázsa dohányt találtak.

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

BORSONLINE Ők azok, akik nem elégednek meg az ártatlan pletykákkal.

Érdekes körülmények között csap össze a Veszprém és a Szeged

VEOL Legnagyobb honi riválisát fogadja pénteken a Telekom Veszprém a kézilabda NB I-ben.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

FEOL A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.

Erre számíthatsz csütörtökön a nógrádi utakon

NOOL Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Kalapács József és lánya, Cintia lesz az idei program fellépője

HEOL Idén tavasszal – április 20-án – már tizenhatodik alkalommal csendül fel a zene a mezőtárkányi katolikus templomban. A Templomi hangverseny töretlen népszerűséégét jelzi a több, mint másfél évtizedes múlt. Ebben az évben Kalapács József és lánya lép fel.

Milyen szempontok szerint érdemes 2024-ben kölcsönt felvenni?

FEOL Bár sokan tartanak attól, hogy valamely pénzintézettől hitelt vegyenek fel, bárki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor erre mégis rászorul. Természetesen másnak tartozni nem kellemes érzés, ahogy arra sem vágyunk, hogy a jövedelmünk egy részét minden hónap elején automatikusan leemeljék a számlánkról, ha azonban okosan és körültekintően járunk el, egy kölcsön jelentősen javítani fog az életkörülményeinken.

Az év embere: Pavelcze László (videó)

FEOL Az előző esztendőhöz hasonlóan a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap olvasói idén is szavazhattak az év legjobb sportolóira és az év emberére. 2023 legjobbjait ünnepélyes keretek között, eseménydús délutánon díjazta a szerkesztőség.

Elárasztotta a lakótelepet a víz ebben a nyugat magyarországi megyében, ezt tették a lakók

RIPOST Alig bírtak közlekedni a járókelők az utcán.

Itt vannak a csütörtöki ügyeletes gyógyszertárak listája

BAON Ezekben a patikákban tudjuk kiváltani a gyógyszereinket nyitvatartási időn túl.

Súgtak Lunyinnak, ezért védett ki két 11-est is a Real–City BL-meccsen (videó)

FEOL Dortmund–PSG, Bayern München–Real Madrid az elődöntő párosítása a Bajnokok Ligájában.

Szentmártoni János: a Csoóri Sándor Program nemzetmegtartó program

KEMMA A pályázatokon többszázezer forinttól többmillió forintig lehet nyerni, attól függően, hogy milyen programra pályázik az adott társulat vagy egyesület: néptánc, népzene vagy tárgyalkotó népművészet kategóriára.