Szexuálisan bántalmazta öccsét, terrorizálta családját egy székesfehérvári férfi, 14 év fegyházra ítélték

A Székesfehérvári Törvényszék 14 év fegyházbüntetésre ítélt egy helyi férfit, aki éveken át terrorizálta édesanyját és öccsét. Kábítószer és alkohol befolyása alatt rendszeresen bántalmazta a vele egy háztartásban élő családtagjait. Jövedelemmel nem rendelkezett, ha anyja vagy öccse megtagadták, hogy adjanak neki, tört-zúzott a lakásban. Öccsét mindemellett 2017 óta, amikor az még fiatalkorú volt, többször kényszerítette […] A Szexuálisan bántalmazta öccsét, terrorizálta családját egy székesfehérvári férfi, 14 év fegyházra ítélték bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

További olvasott hírek
Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Ha így készíted a méteres kalácsot húsvétra, tökéletes lesz a végeremény!

MINDMEGETTE A méteres kalács egy olyan sütemény, amit kapsz meg cukrászdában, kizárólag a családi ünnepek, esküvők alkalmával készül, így mindenkinek, aki szereti az otthon melegét, az karácsonyok, húsvétok hangulatát idézi meg. Most a Gábor, a Házi Pék mutatja meg aprólékosan, lépésről lépsre, hogyan lesz tökéletes!

Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó)

PESTISRACOK Joe Biden amerikai elnök élesen támadta elődjét, Donald Trumpot a 2021. január 6-i zavargások idején tanúsított magatartása miatt az események harmadik évfordulójának előestéjén pénteken. A hivatalban lévő államfő első 2024-es kampánybeszédét a Pennsylvania állambeli Blue Bellben tartotta az amerikai függetlenségi háború egyik fontos helyszíne, Valley Forge közelében. Beszédében Joe Biden azt hangoztatta, hogy Donald Trump […] A Ismét megvillant az amerikai elnök: Biden szerint Trump megpróbálta ellopni a választásokat (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van

PESTISRACOK Ott magyar állampolgársággal is rendelkező túsz ejtett a Hamász terrorszervezet az októberi támadás során. A külügyminisztérium munkájának és a katari kormány közbenjárásának köszönhetően közülük hárman, egy nő és két kislány, már biztonságban vannak, a hétvégi túszcsere keretén belül izraeli területre menekülhettek, azonban a két férfiról továbbra sem tudunk semmi biztosat. A Hamász terrorszervezet az októberi […] A A nők és a gyerekek biztonságban, de két magyar férfi még a Hamász fogságában van bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

PESTISRACOK Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedd reggel tette közzé részjelentését a 2022-es országgyűlési választások kampányának pénzügyi hátteréről, amely kapcsán ismert: a baloldali pártok és civil szervezetek mintegy négymilliárd forintnyi külföldi forrást használtak fel. Az ÁSZ komoly büntetést szabott ki a baloldali pártokra, amelyek összesen 261 millió forintot kénytelenek befizetni a tiltott támogatás nyomán, írta meg a […] A Így jár, aki dollárból kampányol: több száz millió forintra büntette az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Csaknem 2,9 millióan fertőződtek meg a vírussal szerte a világon

PESTISRACOK Világszerte 2 897 645-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálesetek száma 202 880, a gyógyultaké pedig 817 034 a baltimore-i Johns Hopkins egyetem szombat reggeli összesítése szerint. Szombat reggel 2 790 986 volt a fertőzöttek, 195 920 a halálos áldozatok és 781 382 a gyógyultak száma. A fertőzés 185 országban van jelen. A diagnosztizált esetek […]

Kitiltották Irakból a Reuterst, amiért a hatósági adatokkal ellenkező számokat közölt a koronavírusról

PESTISRACOK Az angol The Guardian információi szerint három hónapra betiltották a Reuters hírügynökség működését Irakban, miután az egy jelentésében kétségbe vonta az iraki hatóságok által a járvány terjedéséről közölt adatok hitelességét. A hatóságok szerint a brit hírügynökség álhírt közölt azzal a felvetésével, miszerint az országban a hivatalosan elismert 772 esetnél, és azzal gyanúsította a kormányt, hogy […]