Szombati tükör: jó hírek, rossz hírek, szomorúak és röhejesek

Ma is voltak jó és rossz hírek is, ahogy az élet hozta. Jó, hogy csak hat újabb fertőzöttet regisztráltak itthon, rossz, hogy folytatódott az erőszak Belgrádban. A nap röheje, hogy a Karácsonyék még egy pályázatot se tudtak rendesen megcsinálni, öröm viszont, hogy Varga Judit miniszter ismét beintett az újfent a jogállami mantrával kellemetlenkedő Brüsszelnek.

További olvasott hírek
Így készítsd el a húsvét egyik klasszikus süteményét, a répatortát: kuglófformában sütve még szebb lesz!

MINDMEGETTE A húsvéti nyúl kedvenc csemegéje a répa, talán innen ered a szokás, hogy húsvétkor répatortát készítünk. Most egy különleges receptet hoztunk: a tésztát kuglófformába tettük, úgy sütöttük meg. A látvány mesés lett, az íze pedig fantasztikus!

Narancsos-diós szelet a vendégeknek – az utolsó morzsáig elfogy, annyira finom!

MINDMEGETTE Ha még mindig nem tudod, mivel kínáld meg hétfőn a locsolókat, mutatunk egy isteni finom receptet, ami népszerű lesz a vendégek körében.

Antidepresszánsok, pánikroham, fertőzés – összeszedtük, mit mond a szakvélemény Merkel remegéséről

888 Egyre több orvost foglalkoztat Angela Merkel német kancellár egészsége, miután alig két hét leforgása alatt immár másodszorra is olyan remegés tört rá, amely nemcsak a kezeit, hanem az egész testét foglyul ejtette.

Nyílt levél Kenderesi Tamásról Sós Csaba szövetségi kapitány úrnak!

888

Kunhalmi Ágnesnek megint meggyűlt a baja a magyar nyelvvel

888 Megint alkotott az MSZP-s Ágica.

Beszédes képek a Budapest Pride-ról

888 A 24. Budapest Pride rendezvényén az MSZP is jelen volt. A szocialista különítmény élén a helyesírási hibáiról és a táncikálásáról elhíresült Kunhalmi Ágnes állt. A pride-os provokátorok Soros Györgyöt sem hagyták ki a felvonulásból. Nézzétek meg képgalériánkat a Pride-ról, a fotók magukért beszélnek.

Ezer méter magasból zuhant le egy merevre fagyott migráns Londonban

888 Szó szerint kráter keletkezett annak a londoni háznak az előkertjében, ahová több mint egy kilométer magasból egy merevre fagyott kenyai migráns csapódott be.