Tacskó-boldogság: Komplett nappalit rendezett be kedvenceinek a kutyabarát sürgősségi orvos

Méretarányos kutyanappalit rendezett be három tacskója számára a köztiszteletben álló doktor úr, aki munkaidejében emberéleteket ment. Szinte hihetetlen, de ebben a cuki szobában minden a kutyusok boldogságáról szól.

További olvasott hírek
Otthon etnó stílusú elemekkel

LAKASKULTURA A népies motívumok időről időre visszatérnek a lakberendezésbe. A hagyományos anyaghasználat most is megmarad, csak ezúttal új ruhát öltenek a dekorációs megoldások. 2017-ben merész színekkel és izgalmas elrendezéssel fűszerezhetjük meg otthonunkat.

Hogyan tegyük romantikussá a hangulatot?

LAKASKULTURA Ha szereted a nőies eleganciát, most ellesheted, milyen berendezési tárgyakra és kiegészítőkre van szükséged a romantikus atmoszféra kialakításához.

Így legyen varázslatos a hálószobád

LAKASKULTURA A hálószoba a lakásunk legmeghittebb része, így megérdemli, hogy szépen felöltöztessük. Néhány egyszerű, de különleges ötlettel varázslatossá tehetjük ezt a helyiséget.

Iskolás lesz a gyerek? Így alakítsuk át a szobáját!

LAKASKULTURA Bár még javában dübörög a nyár, vészesen közeledik a tanévkezdés. Ezzel párhuzamosan pedig sok szülő kapkod a levegő után, hiszen bár úgy tűnik, gyermekük még csak most kezdte az óvodát, szeptembertől mégis az iskolapadba fog ülni.

Ezt a 7 dolgot nem szabad a mosogató alatti szekrényben tárolni

LAKASKULTURA A legtöbb konyhában a mosogató alatti szekrényke rejti a szemetest. Ezen felül rengeteg olyan holmi kerül ide, aminek nem találunk jobb helyet. Aztán el is felejtjük és kezdődik a baj...