Takács Kincső: készülünk, mert nem tudjuk, mi vár ránk az év hátralévő részében

A kenus Devecseriné Takács Kincső és párostársa, Balla Virág folytatja a felkészülést a győri vízitelepen, bár még nem tudják, hogyan alakul számukra az év hátralévő része.

További olvasott hírek
Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

MINDMEGETTE Ha nem várt vendégek toppannak be húsvétkor, ez a sütemény megment minket. Akár az utolsó pillanatban is nekiállhatunk, hiszen alig több mint félóra alatt elkészül.

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

MINDMEGETTE Ha alvásról van szó, szinte mindenkinek megvan a kedvenc pozitúrája az ágyban. A gond ezzel csak az, hogy szeretett alvópózunk nem feltétlenül egészséges. Nem is lehetne aktuálisabb ez a téma, hiszen vasárnap órát állítunk, ezért most még fontosabb alvásunk minősége. Most eláruljuk, melyek azok a fekvő pozíciók, amiket kerülj, és melyek azok a testhelyzetek, amik egészségünknek sem ártanak még a legmélyebb álmunkban sem.

Tragédia és gyász: év végén harmincöt évesen hunyt el Völgyi Dániel testvére

KISALFOLD Gyászol az ETO és a Gyirmót korábbi labdarúgója, Völgyi Dániel. Év végén elhunyt a futballista harmincöt esztendős bátyja.

Női kézilabda – Amorim a Győri Audi ETO-ból a Rosztovba tart?

KISALFOLD Továbbra is nagy érdeklődés övezi az Audi-ETO jövő évi játékoskeretét és az új edző személyét.

Soproni versenyző halálos balesete a Lőverekben

KISALFOLD A napjainkra kissé elfeledett, de egykoron Sopronban népszerű motorsport elmúlt évtizedeiből emlékezünk néhány jelentős eseményre. A sportág jellegéből és a korabeli kevésbé biztonságos körülményekből adódóan halálos balesetek is beárnyékolják a történetet. Ezek közül talán a legfájdalmasabb a soproni Mészáros Károly tragédiája, aki hazai pályán, a Lőverekben versenyzés közben veszítette életét.

Tudatánál van Michael Schumacher

KISALFOLD Egy modern franciaországi kórházba szállították hétfőn a Forma1-es legendát.

Modell is lehetne a csodaszép győri ETO-csatár – riport Süle Dórával – fotók

KISALFOLD Nemrég még a német élvonalban futballozott az idehaza egyik legszebbnek tartott női futballista, Süle Dóra. A gyönyörű csatárt modellügynökségek keresik, de ő kitart a labdarúgás mellett. Bár olasz csapat is kereste, újra a Rába-partiakat választotta. Nagy céljai vannak győri klubjával, az ETO-val.

Rozmaringos báránycomb, a fejedelmi lakoma: a munka oroszlánrészét a sütő végzi helyetted

MINDMEGETTE A bárányhús egy igazi ünnepi fogás, ami húsvétkor hagyományos ételnek számít, amit vasárnap szoktak a szépen terített asztalra helyezni. Bárányhúst sütni nem olyan nagy ördöngösség, videón mutatjuk a receptet.