Tenisz: Gilles Simon megint nyert a kölni első fordulóban

Ezen a héten ismét Kölnben rendeznek egy ATP 250-es tornát, s a fedett pályás, 271 ezer euró összdíjazású, viadalon a francia Gilles Simon ismét győzni tudott az első fordulóban – egy hete még Fucsovics Mártont múlta felül, ez alkalommal az ausztrál Jordan Thomsont győzte le. Az Ostravában zajló 528 ezer dollár összdíjazású, szintén fedett pályás, ám női torna első fordulójában Anna Kontaveit két meccslabdát hárítva győzött.

További olvasott hírek
Aus. Open: Fucsovics–Federer – élőben az NSO-n

NEMZETISPORT A világranglista 80. helyén álló Fucsovics Márton az eddigi legjobb Grand Slam-tornás szereplését futja az Australian Openen, három remek győzelemmel a legjobb 16 közé jutott a viadalon. A legjobb nyolc közé kerülésért a svájci legenda, a 19-szeres GS-győztes Roger Federer az ellenfele, akivel pályafutása során először mérkőzik meg a 25 éves magyar. Kövesse folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével a meccs eseményeit, szurkoljon velünk Fucsovicsnak, mondja el a véleményét!

Gyász: balesete után elhunyt Borsos Olivér

NEMZETISPORT Huszonkilenc éves korában elhunyt Borsos Olivér, aki korábban az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozott – erősítette meg a Magyar Teniszszövetség Facebook-oldalán megjelent hírt lapunknak Borsos Attila, az elhunyt sportember édesapja.

Roland Garros: Fucsovics–Rubljov – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében a világranglistán 63. helyen álló Fucsovics Márton a 13. helyen kiemelt Andrej Rubljovval küzd meg a legjobb nyolc közé kerülésért. Az orosszal eddig két alkalommal találkozott Fucsovics és mindkétszer legyőzte őt. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!

Wimbledon: Federer–Djokovics döntő élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A férfi egyes döntővel befejeződik a wimbledoni tenisztorna, kövesse a mérkőzést online közvetítésünk segítségével!

Davis-kupa: Fucsovics-Bemelmans – élőben az NSO-n!

NEMZETISPORT A Debrecenben zajló tenisz Davis-kupa selejtezőjének ötödik mérkőzése a Fucsovics Márton–Ruben Bemelmans összecsapás dönti el, hogy a magyar vagy a belga válogatott szerepelhet-e a madridi fináléban. Kövesse a találkozó eseményeit folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!